Gosiu lubię różowy kolor i to dlatego u mnie tak różowo
Ogród Agnieszki
- aage
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Agnieszki
Edytko nie wiem ale jakoś nie mam przekonania do kupowania na all. Chyba że masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę. jeśli tak to proszę o namiary na niego 
. Mam nadzieję, że zakwitną też inne kolorki.
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
u obecnego kupuję 1 raz zobaczymy co z tego wyjdzie. Wrzucę fotki, pewnie w następnym tygodniu
Facet sprzedał ponad 6300 sadzonek z pozytywnym komentarzem, 2 z neutralnym, nie ma negatywów. Mam nadzieję, ze będe zadowolona jak inni kupujący.
Facet sprzedał ponad 6300 sadzonek z pozytywnym komentarzem, 2 z neutralnym, nie ma negatywów. Mam nadzieję, ze będe zadowolona jak inni kupujący.
- aage

Czekam w taki razie na fotki w twoim wątku
A możesz wysłać mi namiary na PW
- gosia07

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
Agnieszko nie zrozumiałaś mnie chodziło mi o róże 
- aage

Gosiu przepraszam, dzisiaj jestem zakręcona
. Róży mam tylko kilka i chyba w przyszłym roku będę musiała nadrobić ten ubytek
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
Agnieszko, pień gruszy opleciony pnącą różą będzie pięknie wyglądał. 
Co do jałowca, to jeśli od środka brazowieje, to chyba normalne. Tak się czasem dzieje. Jeśli końcówki pędów, to może jakieś robaki. Jałowiec atakuje czasem licinek jalowcowiaczek.
- aage

Maju mam nadzieję że szybko urośnie- zrobię zdjęcię i wkleję. na razie jest malutka- ale ma pełno kwiatów
.
Izuniu myślisz, że jakieś robaczki?? Nie wiem
. Formowałam je ostatnio (cięłam końcówi)- może to przez to zeschły same końce?? Ewentualnie te robaczki o których mówisz to czym mam potraktować?
Izuniu myślisz, że jakieś robaczki?? Nie wiem
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
Agnieszko, przeleciałam szybciutko Twój wątek i widzę że masz niesamowity zapał do pracy i wprowadzania zmian w ogrodzie.
Przede wszystkim tak trzymaj
Nie martw się że na poczatku popełniamy błędy, ze coś nam nie wyjdzie tak znowu profesjonalnie, tak jak Paweł krytykuje Twoje oczko. Nie
gniewaj się na niego, on jest specjalista i go pewnie rażą różne niedociągnięcia, a dla mnie najważniejsze jest że spróbowałaś wcielić w
życie Twój projekt i że Ci się udało
Z czasem wszystko bedzie bardzej udane i dziewczyny z forum świetnie Ci podpowiadają i radzą. I sama dużo się nauczysz na sukcesach
i na błędach. Wszyscy w końcu przeszliśmy przez ten okres nauki, ale jakoś nikt nie chce o nim mówić
To co mi się najbardziej podoba u Ciebie to to że starasz się upięknić miejsce gdzie żyjesz i wkładasz z narzeczonym dużo czasu, energi
i pieniążków by stało się piękniejsze. Do tego widać że czerpiesz z tego dużo radości i satysfakcji. Aż miło się czyta Twoje rozterki i komentarze
o różnych ogrodowych pracach i planach na przyszłość.
Moim marzeniem jest by wszyscy Twoi sąsiedzi ci bliśsi i ci dalsi starali się też upiekszyć ich ogrody i wtedy wszystkim bedzie przyjemniej żyć.
Życzę Ci odwagi i sił w kontynuacji Twoich planów i dużo radości z ogrodu
Uściski
Przede wszystkim tak trzymaj
Nie martw się że na poczatku popełniamy błędy, ze coś nam nie wyjdzie tak znowu profesjonalnie, tak jak Paweł krytykuje Twoje oczko. Nie
gniewaj się na niego, on jest specjalista i go pewnie rażą różne niedociągnięcia, a dla mnie najważniejsze jest że spróbowałaś wcielić w
życie Twój projekt i że Ci się udało
Z czasem wszystko bedzie bardzej udane i dziewczyny z forum świetnie Ci podpowiadają i radzą. I sama dużo się nauczysz na sukcesach
i na błędach. Wszyscy w końcu przeszliśmy przez ten okres nauki, ale jakoś nikt nie chce o nim mówić
To co mi się najbardziej podoba u Ciebie to to że starasz się upięknić miejsce gdzie żyjesz i wkładasz z narzeczonym dużo czasu, energi
i pieniążków by stało się piękniejsze. Do tego widać że czerpiesz z tego dużo radości i satysfakcji. Aż miło się czyta Twoje rozterki i komentarze
o różnych ogrodowych pracach i planach na przyszłość.
Moim marzeniem jest by wszyscy Twoi sąsiedzi ci bliśsi i ci dalsi starali się też upiekszyć ich ogrody i wtedy wszystkim bedzie przyjemniej żyć.
Życzę Ci odwagi i sił w kontynuacji Twoich planów i dużo radości z ogrodu
Uściski
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- aage

Wiesiu dziękuje Ci za bardzo miłe słowa
aż mi się cieplej na serduchu zrobiło. Z całych sił staram się aby Nas ogród był namiastą oazy spokoju, ciszy i gry barw, gdzie można przysiąść po całym dniu pracy i odpocząć. Wczoraj własnie mieliśmy kilka chwil w tym sezonie aby usiąść na leżaczkach (na trawce) i po prostu wpatrywać się w niebo słuchając szumu fontanny z naszego oczka. Mało jest takich chwil gdzie faktycznie można posiedzieć i nic nie robić
. Pogoda ostatnio sprzyja do takiego biesiadowania, ale prace ogrodowe też nie cierpią zwłoki. Lubię pracę w ogrodzie dlatego nawet pielenie chwastów to dla mnie frajda
Dziękuje Ci za życzenia i również serdecznie pozdrawiam

No jestem... Dziękuje za zaproszenie i za odwiedzenie mojego ogrodu. twój ogródek jest cudny, bardzo mi się podoba szczególnie te duuuże kamienie, na pewno będę cie odwiedzać..
Mój ogród:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 6#p1615006" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 6#p1615006" onclick="window.open(this.href);return false;
- aage

maniurko
dziękuje za odwiedzenie mojego ogrodu. Zapraszam - wpadaj kiedy będziesz miała na to ochotę. 
- aage

Gosiu na pniu 1- miałam, i 7 normalnych w tym 1 miniaturka w zeszłym roku kupiona w Obi na wyprzedaży za 1 zł.
-
Mariolas
- 500p

- Od: 20 paź 2009, o 23:47
I jak słoneczko posadziłaś już iryski przy lub w oczku 
-- Pt 18 cze 2010 23:10 --
-- Pt 18 cze 2010 23:10 --