Witam wszystkich i przepraszam za tak dłuuggi brak aktywności we własnym wątku

(Chociaż,kasowanie zdjęć to zawsze jakaś aktywność

...
amba19,Agatra,Margo,Dosia,gorzata76,jako że skasowałam zdjęcia mebelków,to kredensu też nie dołoże,ale może założe nowy wątek w offtopicu o starych meblach i "renowacji"??...Nie jestem wprawdzie ekspertem w tej dziedzinie(korniki zwalczam sama,nie jest to trudne,ale potrzeba cierpliwości),ale może inny forumowicze chcieliby się pochwalić swoimi-chętnie bym popodglądała...
amba19,zauważyłam że kwitnie tu ku uciesze ogółu(i moim) wymiana dóbr w postaci sadzonek ,nasion,cebulek itp,itd...
Agatra,dziękuję za dowiedziny,i pozdrowienia

W tym roku może być jednak ciężko z tym miejscem,bo po pierwszym pikowaniu widze,że trochę poszalałam w tym roku...
lesioc,spektakl to jakieś 20 km od Ciebie w stronę Olesna,ale wystawiamy tylko w sezonie letnio-jesiennym:P Zaciekawiłeś mnie strasznie tą niebieską,i znalazłam jej zdjęcia na internecie,wprawdzie nie wygląda w ogóle jak odmiana pomarańczowa,za to też jest piękna...Niestety ponoć trudno dostępna...A na allegro znalazłam białą,ale co zrobić...Sprzedający ma jeszcze pałczatkę,biała lobelie,mine(któraa mi nie wyszła z własnego zbioru,grrrr),i wiem,że zrobiłyby się z tego znowu duże zakupy....
Dosiu 
witam u siebie i baardzo dziękuję!!
gorzata76,już dawno zwiedziłam cichaczem Twój wątek,dziękuję bardzo za odwiedziny i nie tylko...

Zauważyłam że większość forumowiczów sieje za wcześnie*ja też*

Tak nas korci babranie w ziemi,gorsze od nałogu

A biała kobea to zakup z allegro(miałam kupić tylko ją,ale no cóż...To jest silniejsze ode mnie!!!