Będę tu zaglądać
 jeśli pozwolisz
 jeśli pozwolisz 
 jeśli pozwolisz
 jeśli pozwolisz 

teraz zamiast na tematy decoupage'owe będziemy dzieliły się  pomysłami na nasze ogródeczki
 teraz zamiast na tematy decoupage'owe będziemy dzieliły się  pomysłami na nasze ogródeczki 

Co wcale nie znaczy, że innych nie.
 Co wcale nie znaczy, że innych nie. . Róże przepiękne, ale u Ciebie chyba cieplej, bo moje dopiero startują.
. Róże przepiękne, ale u Ciebie chyba cieplej, bo moje dopiero startują.

Czesc! Miło Cię widzieć.Wisienka pisze:Witaj Emalio!
Łał! niezłe dynie! Ależ wielgaśne!
Taki właśnie warzywniaczek chcę w tym roku zrobić - tylko zamiast cegły użyję desek, bo deski
mam a cegły raczej już niewiele zostało. Czy oprócz wymurowania i wsypania ziemi jeszcze coś
robiłaś? Pytam, bo technicznie na razie nie wiem, jak się zabrać.
Taki ślimaczek też "chodzi" mi po głowie. Czy mogłabyś jakąś instrukcję mi napisać?
A skoro jesteśmy przy cegle, to chciałam się zapytać, jak Ci się sprawuje na tarasie i jak
z czyszczeniem? Czy przed wejściem też ją masz?

Czekam jeszcze aż żywopłot wokół ścianki urośnie. Postawię tam kamienną ławkę. Mam już nogi, muszę jakoś skombinować blat.
  Czekam jeszcze aż żywopłot wokół ścianki urośnie. Postawię tam kamienną ławkę. Mam już nogi, muszę jakoś skombinować blat.

Ale jak widać nadal
 Ale jak widać nadal 

Na szczęście u mnie tylko koty grasują, więc cisy są bezpieczne. Dziś się trochę martwię,  bo tyle śniegu na nich leży a ciągle pada. Przyjdzie mi po ciemku z miotłą pobiegać po ogrodzie.
  Na szczęście u mnie tylko koty grasują, więc cisy są bezpieczne. Dziś się trochę martwię,  bo tyle śniegu na nich leży a ciągle pada. Przyjdzie mi po ciemku z miotłą pobiegać po ogrodzie.