Mari Tereso
 dziękuję  za nazwę , właśnie tak , zaraz zapisze w swoim zeszycie .
  dziękuję  za nazwę , właśnie tak , zaraz zapisze w swoim zeszycie .Genia

dziękuję  za nazwę , właśnie tak , zaraz zapisze w swoim zeszycie .
  dziękuję  za nazwę , właśnie tak , zaraz zapisze w swoim zeszycie . Nowości śliczne
  Nowości śliczne   . Widzę , że inwestujesz teraz dużo w szczepione  iglaki , za jakiś
 . Widzę , że inwestujesz teraz dużo w szczepione  iglaki , za jakiś  

Adam wykopuję duże iglaki a sadzę szczepione , kupiłam też nieszczepioną Limbę i wiem że rośnie bardzo duża , ale jak za bardzo się rozrośnie to ją po prostu wykopię ale co najmniej 10 lat będe się nią cieszyć .Adam S. pisze:GeniuNowości śliczne
. Widzę , że inwestujesz teraz dużo w szczepione iglaki , za jakiś
czas będzie przepięknie w Twoim ogrodzie jak rozrosną się - będzie widok niesamowity.
Geniu jednak te piwonie od Ciebie nie zakwitły , miały pąki , ale nie rozwinęły się i uschły , myślę , że było to spowodowane dzieleniem . Twoja piwonia
biała tak pięknie zakwitła

a o gniewaniu to nie ma mowy .Wycieczka super a ogród Tadeusza
 a o gniewaniu to nie ma mowy .Wycieczka super a ogród Tadeusza   Zakupy za grosz super tylko tak trzymac,a szkołkę chyba też ogołociłas
 Zakupy za grosz super tylko tak trzymac,a szkołkę chyba też ogołociłas  Pochwal się co przyciągnełaś
 Pochwal się co przyciągnełaś  

kochana  już mam w swoim zeszyciku zapisane  w przyszły  roku dostaną tylko te osoby którym obiecałam a nie starczyło Ty na pierwszym miejscu w zeszycie jesteś wpisana , na razie muszą się znowu rozrosnąć .
 kochana  już mam w swoim zeszyciku zapisane  w przyszły  roku dostaną tylko te osoby którym obiecałam a nie starczyło Ty na pierwszym miejscu w zeszycie jesteś wpisana , na razie muszą się znowu rozrosnąć . bardzo się cieszę z tej wizyty u elsi i Tadeusza , wspaniali ludzie ,piękne ogrody , dziś też wróciłam z następnego  ogrodu , zawiozłam irysy.
  bardzo się cieszę z tej wizyty u elsi i Tadeusza , wspaniali ludzie ,piękne ogrody , dziś też wróciłam z następnego  ogrodu , zawiozłam irysy.

i czasem tak jest!
  i czasem tak jest!

I mnie zauroczył tej Irys .. kiedyś go upoluję
 I mnie zauroczył tej Irys .. kiedyś go upoluję