Zaczełam czytać Twój watek od początku , bo zainteresowała mnie fotka z sikorkową rodzinką. Sama pochodzę z Chorzowa i bardzo tęsknię za tym miastem . Urodziłam się na ul.Stalmacha , przy targowisku.
 Zaczełam czytać Twój watek od początku , bo zainteresowała mnie fotka z sikorkową rodzinką. Sama pochodzę z Chorzowa i bardzo tęsknię za tym miastem . Urodziłam się na ul.Stalmacha , przy targowisku.  Ciepło pozdrawiam
 Ciepło pozdrawiam  

Zaczełam czytać Twój watek od początku , bo zainteresowała mnie fotka z sikorkową rodzinką. Sama pochodzę z Chorzowa i bardzo tęsknię za tym miastem . Urodziłam się na ul.Stalmacha , przy targowisku.
 Zaczełam czytać Twój watek od początku , bo zainteresowała mnie fotka z sikorkową rodzinką. Sama pochodzę z Chorzowa i bardzo tęsknię za tym miastem . Urodziłam się na ul.Stalmacha , przy targowisku.  Ciepło pozdrawiam
 Ciepło pozdrawiam  

Dziękuję Karinko za pochwałę. Fakt, dużo mnie to pracy kosztowało, ale mam satysfakcję, że teraz już tylko upiększać!
 Dziękuję Karinko za pochwałę. Fakt, dużo mnie to pracy kosztowało, ale mam satysfakcję, że teraz już tylko upiększać!  
   Zapraszam Cię,żebyś weszła na moją pierwszą stronę i zibaczyła moje pupilki. Naprawdę warto! Pozdrawiam serdecznie
 Zapraszam Cię,żebyś weszła na moją pierwszą stronę i zibaczyła moje pupilki. Naprawdę warto! Pozdrawiam serdecznie  

GRETO. Odpowiedziałam na Twoim watku. CUDO. Szczęki ni mogę do tej pory zamknąć!!
 GRETO. Odpowiedziałam na Twoim watku. CUDO. Szczęki ni mogę do tej pory zamknąć!!  

ale uważaj , co byś się nie prze szalała
  ale uważaj , co byś się nie prze szalała  suuuper to wszyćko, łącznie z domeczkiem no i z Tobą rzecz jasna
 suuuper to wszyćko, łącznie z domeczkiem no i z Tobą rzecz jasna  bo czy bez Ciebie tak by to własnie wyglądało?...
 bo czy bez Ciebie tak by to własnie wyglądało?...  kurcze, już nie nadążam za Tobą
 kurcze, już nie nadążam za Tobą   Powodzenia w dalszym "szaleństwie"
  Powodzenia w dalszym "szaleństwie"   
   jak będziesz miała chwileńkę, to sobie może i o mnie przypomnisz
 jak będziesz miała chwileńkę, to sobie może i o mnie przypomnisz   

Maja
 Maja  
 http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
  http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 
 Tosiu oczywiście że je widziałam sikoreczki cudne ,no a kociaczki
 Tosiu oczywiście że je widziałam sikoreczki cudne ,no a kociaczki  słodziutkie
 słodziutkie  ,mnie też cieszy to co zrobimy sami,i jak coś wyhodujemy od małego,a nie tak jak to nie którzy zamawiają architekta,kupią duże dorodne krzewy i iglaki,i oni mają ogród
 ,mnie też cieszy to co zrobimy sami,i jak coś wyhodujemy od małego,a nie tak jak to nie którzy zamawiają architekta,kupią duże dorodne krzewy i iglaki,i oni mają ogród   a co do czego przyjdzie to nic nie potrafią w nim zrobić
 a co do czego przyjdzie to nic nie potrafią w nim zrobić  ,znam takie przypadki ;:94 Pozdrawiam Cię serdecznie
 ,znam takie przypadki ;:94 Pozdrawiam Cię serdecznie 

Karinko ! Otóż to. Ja to jestem ciemna jak tabaka w rogu. Wczoraj godzinę ogladałam ogród Grety z Hamburga. Szok. Ale Ona na wszystkim się zna i sama robi. Super babeczka
 Karinko ! Otóż to. Ja to jestem ciemna jak tabaka w rogu. Wczoraj godzinę ogladałam ogród Grety z Hamburga. Szok. Ale Ona na wszystkim się zna i sama robi. Super babeczka  Ja dziś się bardzo napracowałam. Po postawieniu domku, dużo kątów jest do ogarnięcia i właśnie to robię. Dziś wykopywałam karpę po starym drzewie. Strasznie sie naszarpałam.
  Ja dziś się bardzo napracowałam. Po postawieniu domku, dużo kątów jest do ogarnięcia i właśnie to robię. Dziś wykopywałam karpę po starym drzewie. Strasznie sie naszarpałam.  Moje piwonie
 Moje piwonie 
 sa młode i mają po 3-4 kwiatki, ale duże
 sa młode i mają po 3-4 kwiatki, ale duże 
 , a to mój ostatni zakup funkja czy jakoś tam i wierzba
, a to mój ostatni zakup funkja czy jakoś tam i wierzba  

Greto błyskawica, to ja byłam 20lat temu. Jak kupiłam ogródek, to cały zarośnięty był mirabelkami. Ja byłam po wypadku i na tyłku /gips na nodze/ karczowałam te śliwunie po kolei. Itd, aż do dziś, tj 8 lat. Jestem dumna z niego, ale troche podpatrzyłam i zmieniam charakter ogródka. Uczę się od Ciebie, bo jest od Kogo!
 Greto błyskawica, to ja byłam 20lat temu. Jak kupiłam ogródek, to cały zarośnięty był mirabelkami. Ja byłam po wypadku i na tyłku /gips na nodze/ karczowałam te śliwunie po kolei. Itd, aż do dziś, tj 8 lat. Jestem dumna z niego, ale troche podpatrzyłam i zmieniam charakter ogródka. Uczę się od Ciebie, bo jest od Kogo!  

, Kobieto
 , Kobieto   biedny Twój kręgosłup , jutro ruszyc się nie będziesz mogła .
 biedny Twój kręgosłup , jutro ruszyc się nie będziesz mogła .
 Kotłowałam go siekierą, bo odrąbałam mu korzenie i nie mogłam podważć karpy.Gdzieś trzymało. A ciasno było w tym kącie, jak
 Kotłowałam go siekierą, bo odrąbałam mu korzenie i nie mogłam podważć karpy.Gdzieś trzymało. A ciasno było w tym kącie, jak   Greto, ja ułożyłam płytki klinkierowe i betonowe przed domkiem lepiej jak facet!! Wiesz, zamieniłam męża na kota i też pitnął! Nie mam z kim pracować. Ale mi dobrze.Nikt mi nie psioczy. Jestem sobie panią. Trochę nieraz smutno, ale jak nie ma chętnego, to co zrobić? A, puszczę jeszcze fotki
 Greto, ja ułożyłam płytki klinkierowe i betonowe przed domkiem lepiej jak facet!! Wiesz, zamieniłam męża na kota i też pitnął! Nie mam z kim pracować. Ale mi dobrze.Nikt mi nie psioczy. Jestem sobie panią. Trochę nieraz smutno, ale jak nie ma chętnego, to co zrobić? A, puszczę jeszcze fotki  moja nowa pierwsza żurawka
 moja nowa pierwsza żurawka 

to jest to!!!
 to jest to!!! moja wierzba
 moja wierzba  

,i życzę powodzenia
 ,i życzę powodzenia  ,kobieta potrafi i nieraz leprze sprawy zrobić sama  niż co nie którzy  mężczyźni
 ,kobieta potrafi i nieraz leprze sprawy zrobić sama  niż co nie którzy  mężczyźni  bez obrazy
 bez obrazy  pozdrawiam cieplutko
  pozdrawiam cieplutko