Czy komuś zakwitł już czerwony Champion?Chętnie bym zobaczyła jak powinien wyglądać w naturze.Bo z moimi to chyba coś nie tak , wyglądają identycznie jak u Nicegarden.A to chyba jest inna odmiana,a może jeszcze za młode?
U mnie też dopiero pączusie (i to na tych wcześniejszych, bo na późniejszych nawet pączków nie widać ;) ). Klaun, lulu i wąskolistna zdecydowanie się nie spieszą...
Aksamitki to moje pierwsze kwiaty , które wysiałam i które i dały mi tyle radości, bo urosły i pieknie kwitły.Pózniej wziełam się za inne , tytoń, cynie,astry,pelargonie.Ale zawsze w moim ogródeczku sa moje kochane aksamitki.
Moje aksamitki wysiane z nasion,ślicznie rosną i kwitną,tyle tylko że kwiatki mają dość krótkie łodyżki i nieśmiało wygladają z za liści.Hmm czytałam że mrówki ich nie lubią a koło moich mrówki zrobiły sobie mrowisko
Adam S., Adaś masz racje one jakieś inne,już nawet z nimi nie walcze,wszystko co możliwe im zaserwowałam a one dalej są,dużo mi zniszczyły,nawet pare aksamitek,w każdym razie na nie zwaliłam wine