Widoczki z Beskidów - cz.1

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Teraz pokażę I część zdjęć z wycieczki w okolice Istebnej i Jaworzynki w środę przed załamaniem pogody.Dziś te lasy są pokryte kilku centymetrową warstwą mokrego śniegu i wyglądają niezbyt ciekawie.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Byłam na górze Żar jest tam ślicznie , woda płynie pod górę ,nieopodal znajduje się jezioro Zywieckie :roll:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bogusiu - to wspaniale że możesz to potwierdzić. Teraz są tam jeszcze oprócz kolejki 2 restauracje, kącik na zjeżdżanie dla dzieci, a zimą na stoku szusują narciarze. Do tego szybowce wyciągane samolotem i mnóstwo lotniarzy, którzy prawie codziennie startują ze szczytu. Latem jest ich tyle, że nie ma czasu na obserwowanie wszystkich a niebo wygląda jak po desancie spadochronowym.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Sprawiasz mi bardzo wiele radości Grażynko tymi zdjęciami...nie znam tych miejsc ,ale musze tam pojechac może wiosną ...cudownie tam jest .Zawsze powtarzam przysłowie" Cudze chwalicie swego nie znacie...."
:D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Karuś - jestem dokładnie tego samego zdania.Trochę pojeżdziłam po świecie - też jest ładnie. Ale u nas nic nie jest gorsze, może inne. Są u nas takie miejsca, które nie zamieniłabym za żaden, nawet najpiękniejszy kawałek świata.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dalszy ciąg widoczków przed pierwszym nieudanym atakiem zimy.

Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wiesz Grażynko u nas w Polsce są takie śliczne miejsca że nie trzeba nigdzie wyjeżdżać za granicę Ja z M dużo pojeżdziłam jak nasza córa trenowała biathlon ,gdzie myśmy nie byli--SZklarska ,Duszniki Zakopane,Kubalonka długo by wymieniać .Nie było tygodnia ,żebyśmy z domu nie wyjeżdżali Góry mamy przepiękne o każdej porze roku ,nic tylko zwiedzać ;:33 ;:33 ;:33
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Nareszcie znalazłam chwilę (dłuuuugą dosyc ;) ) żeby obejrzeć Twoje zdjęcia z Beskidów.
Tylko cóż ja mogę powiedzieć? No pięknie! Góry są wyjątkowo malownicze o każdej porze roku. Nawet zimą mają swój urok, trzeba tylko umieć go dostrzec. Ty potrafisz :D
Czy wybierasz się w góry także zimą ? Ja wolałabym nie, na wędrówki zdecydowanie wybrałabym lato :D Ale widoczki mogę ogladać także zimowe :lol:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bogusiu - zgadzam się z Tobą całkowicie. Widać że sama trochę pojeżdziłaś po górach i wiesz jakie to fajne uczucie ze szczytu oglądać okolice i wdychać górskie, rześkie powietrze. Sama radocha.

Chatte - wszystko zależy od zimy. Ale mam nadzieję chociaż raz wybrać się na przejażdżkę po górach. Ta to dopiero jest piękna, kiedy spadnie świeży śnieżek i świeci słoneczko. Sporo się nachodziłam po górach , teraz już z racji wieku zimą raczej jeżdżę, ale zawsze robię sobie długi spacer. Kiedy smagana zimowym wiatrem wracam do domu , czuję się potem jak nowo narodzona.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dalszy ciąg widoczków...

Grażyna.
kogro-linki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Ależ apetyczny grzybuś...piekna jesień :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Pozostałe widoczki z tej serii

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
Grzegorz B

Post »

Grażynko bardzo dziękuję za te wspaniałe widoki :shock: :shock: :shock: . Piękne są te Nasze góry, nie trzeba szukać poza naszymi granicami, bo Nasze są i tak najładniesze.
To co mnie zachwyca najbardziej, to lasy i cała ich otoczka, wąwozy oraz te kręte potoczki, strumyki, wodospady, które w połączeniu z kamieniem i zielenią są prawdziwym arcydziełem, a obcowanie z nim to wielkie przeżycie i doznanie.

Bardzo mi się podobają drewniane chaty, są one fantastyczne i tak tradycyjne i jakże świetnie komponują się z otoczeniem. Wspaniała sprawa mieszkać w tak naturalnym otoczeniu :D Zazdroszczę Ci Grażynko tej "wizzualnej uczty" którą masz na co dzień, też bym tak chciał :roll:

Grażynko, popieram Twoją opinię, że góry są najpiękniejsze jesienią, naprawdę brak słów, więc idę dalej spacerować i podziwiać ;:111 ;:111 ;:111 ...
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Grzesiu - cieszę się że Ci się podobają i zapraszam na spacery po jesiennych liściach.
Grażyna.
kogro-linki
Grzegorz B

Post »

Grażynko przecież nie może być inaczej a na spacery to nie trzeba mnie wcale prosić, na to zawsze znajdę czas :wink:
Zablokowany

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”