One są wspaniałe
U Aneci.
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: U Aneci.
Ale piekne kwiaty
a ten ostatni to jak się nazywa?
- Antilia
- 1000p

- Od: 15 maja 2010, o 17:13
Zgadzam się, kwiaty cudne 
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzia za pochwałki Mirku, Doti, Mandragoro, Kasiu-Kati, Kasiu N., Elu, Martynko, Aniu-Andziu, Arletko,Celinko, Ewelinko, Antilio
i jeszcze bym chciała więcej roślinek powsadzać ale trochę muszę się wstrzymać z zakupami
A Twojego skrętniczka widziałam, raj dla oczu normalnie
a te co mi przezimowały to dopiero mają pączki, jak uda mi się je przezimować to na wiosnę się z Tobą podzielę. :P
Tylko mi nie mów o stracie fuksji bo mi serducho pęknie, tak je kocham że szok a boję się że ani jednej nie przetrzymam.Miro78 pisze:Anetko ale masz pięknego kwiecia na tarasie
Ja w tym roku u siebie tylko lilie będę miał z kwitnących .Fuksja mi chyba kaput w tym roku zrobiła i nie odrosła.
Kasiu bo to Twoja zasługa z tym hydro jak coś źle pójdzie to będzie na CiebieKasia.N pisze:Anetko, roślinki w hydro cieszą me oczy. Z pewnością wyrosną na piękne okazyMi właśnie zakwitł pierwszy skrętnik w hydro
A na balkonie masz przepiękne kwiaty
A Twojego skrętniczka widziałam, raj dla oczu normalnie
Aniu mi dopiero odbija na ich punkcie, u nas na ryneczku mnóstwo przeróżnych odmian więc jest w czym wybierać choć na razie muszę się wstrzymać bo nie chcę rozwodu miećAndziax007 pisze:Anetko ale cudne widoczkiTyle przepięknych roślinek i wszystkie mają takie fantastyczne kolorki
![]()
Jestem zachwycona daliamiJa w zeszłym roku kupiłam ale niestety zimą mi zmarzły i teraz nawet nie mam kiedy zakupić ich ponownie....a szkoda bo bardzo mi się podobają
Uwielbiam patrzeć na te roślinki jedząc obiad czy śniadanko w niedzielę, szkoda że niektóre jeszcze nie kwitną. Awatarek superarlet3 pisze:Śliczne te tarasowe pięknościfajnie tak bez wychodzenia w tak brzydką pogodę pooglądać takie cudeńka
Ewelinko to powojnik Dzieci Warszawy, trochę wypłowiały od słoneczka, na początku kwiatek jest sporo ciemniejszy.ewelina8005 pisze:Ale piekne kwiaty, a ten ostatni to jak się nazywa?
- daka
- 1000p

- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Aneto byłem pewien że zostawiłem u ciebie komentarz a jednak nie,chyba pomyliłem wątek
Taki taras w kolorach to każdy miłosnik roślin by chciał mieć,piękne powojniki i cała reszta

Taki taras w kolorach to każdy miłosnik roślin by chciał mieć,piękne powojniki i cała reszta
- elaipawel4
- 1000p

- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Anetta
- 1000p

Dziękuję Damianku
i Tobie Elu buziaki ślę i dziękuję po raz drugi
i Tobie Elu buziaki ślę i dziękuję po raz drugi
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
anetta pisze:Andziax007 pisze:Anetko ale cudne widoczkiTyle przepięknych roślinek i wszystkie mają takie fantastyczne kolorki
![]()
Jestem zachwycona daliamiJa w zeszłym roku kupiłam ale niestety zimą mi zmarzły i teraz nawet nie mam kiedy zakupić ich ponownie....a szkoda bo bardzo mi się podobają
Aniu mi dopiero odbija na ich punkcie, u nas na ryneczku mnóstwo przeróżnych odmian więc jest w czym wybierać choć na razie muszę się wstrzymać bo nie chcę rozwodu mieća te co mi przezimowały to dopiero mają pączki, jak uda mi się je przezimować to na wiosnę się z Tobą podzielę. :P
Anetko może na jesieni poszukam tylko pewnie będę musiała zamawiać bo u mnie o dziwo nie spotkałam w sprzedaży
Mnie też odbiło na punkcie dalii zresztą tak jak i na punkcie róż
Roślinki od Ciebie miewają się super....irysy zaczynają puszczać listki
- APe

- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
Anetko śliczne Dalie
one są z tych niskich-prawda?
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Cudowne kolory, ach jak ja bym chciała mieć taras i takie kolory kwiecia na nim 
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Anetko
Dalie, powojniki, piwonie, pelargonie, wszystko tak pięknie kwitnie
Czyż nie przyjemnie wypić sobie kawkę na tarasie w tak doborowym towarzystwie ?
Twoje domowe równie zadbane jak balkonowe, życzę Ci aby dalej tak pięknie rosły i pozdrawiam cieplutko
Dalie, powojniki, piwonie, pelargonie, wszystko tak pięknie kwitnie
Czyż nie przyjemnie wypić sobie kawkę na tarasie w tak doborowym towarzystwie ?
Twoje domowe równie zadbane jak balkonowe, życzę Ci aby dalej tak pięknie rosły i pozdrawiam cieplutko
- Anetta
- 1000p

Aniu-Andziu na jesieni to bym Ci odradzała zamawiać bo i tak musisz je przecież przechować do wiosny a nie zawsze to się udaje
, wczesną wiosną są kłącza na sprzedaż także zdążą Ci zakwitnąć a później można dostać kwitnące, a jak nie będziesz miała skąd to pisz .
Aniu-Ape dziękuję
a dalie są rzeczywiście te karłowe :P
Kasiu taras jest od południa to nie mogę aż tak poszaleć co do różnorodności ale hibki wystawiam też i cieniuję innymi kwiatami i widzę że im pasuje tu
więc juz żadnych innych praktycznie nie trzeba mi..., no może jeszcze passiflorki i sundawilki które też ubóstwiam :P
Asiu fajnie że przyszłaś do mnie i masz rację uwielbiam spędzać czas na tym tarasiku, mam go od wiosny więc jeszcze się nie nacieszyłam i jak mam coś siedzącego do roboty np. ziemiaczki do obrania to tylko tam, dziękuję za miłe słowa
A teraz pochwale się nowym nabytkiem byłam w szoku jak na naszym rynku ujrzałam to cudo a tak narzekałam że u nas nic nie ma
pan ma mi jeszcze białą skołować , moja różowa sundawilka:

Aniu-Ape dziękuję
Kasiu taras jest od południa to nie mogę aż tak poszaleć co do różnorodności ale hibki wystawiam też i cieniuję innymi kwiatami i widzę że im pasuje tu
Asiu fajnie że przyszłaś do mnie i masz rację uwielbiam spędzać czas na tym tarasiku, mam go od wiosny więc jeszcze się nie nacieszyłam i jak mam coś siedzącego do roboty np. ziemiaczki do obrania to tylko tam, dziękuję za miłe słowa
A teraz pochwale się nowym nabytkiem byłam w szoku jak na naszym rynku ujrzałam to cudo a tak narzekałam że u nas nic nie ma

- daka
- 1000p

- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Piękność,czemu ja trafiam tylko na czerwone
U mnie na rynku była kiedyś biała ale nazwana -,ale to chyba te same rośliny,obie mają nazwe handlową-diplademia
U mnie na rynku była kiedyś biała ale nazwana -,ale to chyba te same rośliny,obie mają nazwe handlową-diplademia
- elaipawel4
- 1000p

- Od: 23 lis 2009, o 16:19
Ja miałam w tamtym roku czerwoną i białą ale zadnej nie udało mi się przezimować 
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Anetko masz całkowitą rację...po co będę kupować jesienią jak zimą mogą mi zmarznąć a jak kupię wiosną to problem mam już z głowyanetta pisze:Aniu-Andziu na jesieni to bym Ci odradzała zamawiać bo i tak musisz je przecież przechować do wiosny a nie zawsze to się udaje, wczesną wiosną są kłącza na sprzedaż także zdążą Ci zakwitnąć a później można dostać kwitnące, a jak nie będziesz miała skąd to pisz .
Tylko czy je u siebie spotkam....zobaczymy wiosną, póki co mam trochę czasu więc tym się nie będę zamartwiać
Różowa sundawilka fantastyczna