pozdrawiam
Mój świat - Tamaryszek
Re: Mój świat - Tamaryszek
Twój biały zakątek też się nadaje na wystawę
Podoba mi się ta porośnięta pnączami ściana. Z wystawy bardzo podoba się mi ta chata i lawenda i chyba u siebie muszę jej więcej posadzić.
Osobiście nie lubię nowoczesnych ogrodów.
pozdrawiam
pozdrawiam
- karina1
- 1000p

- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- dodad
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Drugi ogródek przepiękny. Woda kapiąca rynnami z murków, lawendowe pole, spróchniałe pnie tak to stanowczo jest to!
Dla mnie pierwsze miejsce!
Ale powtórzę za innymi. Karygodne niedopatrzenie sędziów to brak nagrody dla Białego Zakątka.
U mnie niestety fortegilla chyba definitywnie padła. Jeszcze ja trzymam w donicy ale raczej już bez nadziei
Cóż, będę polować na następną.
Dla mnie pierwsze miejsce!
Ale powtórzę za innymi. Karygodne niedopatrzenie sędziów to brak nagrody dla Białego Zakątka.
U mnie niestety fortegilla chyba definitywnie padła. Jeszcze ja trzymam w donicy ale raczej już bez nadziei
-
Tamaryszek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 lip 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani moi goście, wątek już jest za długi, więc wymaga przeniesienia wymiany opinii na temat ogrodów prezentowanych na Chelsea Flower Show , a także mojego ogrodu , do kontynuacji wątku w części 2. Tam także odpowiem na Wasze ostatnie opinie. Zapraszam serdecznie !
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 17&start=0
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 17&start=0