hehe
  hehekwiaty doniczkowe...moje slicznosci :)
Re: kwiaty doniczkowe...moje slicznosci :)
cieszy mnie to, bo ja bez nich nie widze co pisze   hehe
  hehe

hehe
  hehemgm83(Mariola)

ja jeszcze nie mam ale czasem zakładam córki,jak już nie mogę przeczytać malutkiego druczku,bo tak wszystko się zminiaturyzowało 

czasami moja juka jest miejscem wypoczynkowym dla moich agamek 

na 1 zdjeciu samiec prawie nie jest widoczny

na 1 zdjeciu samiec prawie nie jest widoczny

mgm83(Mariola)

wow  a mozna z nimi jak z pieskiem się bawić?
 a mozna z nimi jak z pieskiem się bawić?

a mozna z nimi jak z pieskiem się bawić?
 a mozna z nimi jak z pieskiem się bawić?Re: kwiaty doniczkowe...moje slicznosci :)
ja zakladam tylko przy komputerze i w pracy. 

mgm83(Mariola)

daja sie glaskac i nosic na ramionach ale jako takich zabaw to z nimi nie testowalam.za leniwe sa :d wola wisiec lub lerzec,a jak biegaja to tylko jak im sie chce ......nie powiem co   

mgm83(Mariola)

Powiem Ci,że egzotycznie u Ciebie  słodkich snów
 słodkich snów 

słodkich snów
 słodkich snów 
no tak jakos je polubilam  i planuje dokupic jakies nowe trzeba komus i czemus sie poswiecic w tym zyciu...mam juz rodzine ktorej oddaje swoj czas do tego roslinki ktore kocham i jeszcze moje jaszczury
 i planuje dokupic jakies nowe trzeba komus i czemus sie poswiecic w tym zyciu...mam juz rodzine ktorej oddaje swoj czas do tego roslinki ktore kocham i jeszcze moje jaszczury  slodkie maluszki ktore rosna do 55 cm
 slodkie maluszki ktore rosna do 55 cm 

i planuje dokupic jakies nowe trzeba komus i czemus sie poswiecic w tym zyciu...mam juz rodzine ktorej oddaje swoj czas do tego roslinki ktore kocham i jeszcze moje jaszczury
 i planuje dokupic jakies nowe trzeba komus i czemus sie poswiecic w tym zyciu...mam juz rodzine ktorej oddaje swoj czas do tego roslinki ktore kocham i jeszcze moje jaszczury  slodkie maluszki ktore rosna do 55 cm
 slodkie maluszki ktore rosna do 55 cm 
mgm83(Mariola)

Witaj Mariolu  Powalającą kolekcję pokazałaś nam na początek
  Powalającą kolekcję pokazałaś nam na początek  
   Nie dość ,że całkiem sporo gatunków to jeszcze całe serie odmian. Urzekły mnie kwitnące kaktusiątka, jaszczury też niesamowite- ogromne już rzekłabym nawet
  Nie dość ,że całkiem sporo gatunków to jeszcze całe serie odmian. Urzekły mnie kwitnące kaktusiątka, jaszczury też niesamowite- ogromne już rzekłabym nawet   

wszystko moje jest tu:
zapraszam

zapraszam
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

piękne kaktusy, draceny i juki a co do agamek to nawet mąż był pod wrażeniem
  piękne kaktusy, draceny i juki a co do agamek to nawet mąż był pod wrażeniem   imponujące
  imponujące  
dziekuje slicznie.wasze kometarze dodaja mi sil by zakupic jeszcze kilka albo i wiecej  

agamki uwielbiaja moja juke sa wrecz zachwycone jak moga sobie na niej powisiec jednak co swieze drzewko to swierze a nie jakies zeschle w terrarium
 jednak co swieze drzewko to swierze a nie jakies zeschle w terrarium  no smiec to dorodny 3-latek samiczka 1.5-letnia.gdy maz przyszedl z pudelkiem w reku i zobaczylam co tam ma to zaprotestowalam ......nie chcialam miec takich zwierzat w domu,lecz gdy pow.ze wymieni go na weza to sie zgodzilam by zostal,lepsza jaszczurka od obslizglego weza
 no smiec to dorodny 3-latek samiczka 1.5-letnia.gdy maz przyszedl z pudelkiem w reku i zobaczylam co tam ma to zaprotestowalam ......nie chcialam miec takich zwierzat w domu,lecz gdy pow.ze wymieni go na weza to sie zgodzilam by zostal,lepsza jaszczurka od obslizglego weza   

kilka kwiatow zostalo zakupionych wrecz dla nich.jestem w trakcie czekania na wykonanie mojego projektu nowego duzego terrarium dla nich i musze je jakos urzadzic.a ze agamy nie jadaja kwiatow o duzych lisciach postanowilam kupic cos zywego.wiec jak kwiatuszki znajda sie juz w nowym terrarium to moze wrzuce fotke jak to wyglada
wlasne zbieralam sie na miasto i chcialalam sprawdzic tylko newsy.
mam nadzieje ze zakupie nowe okazy.i będę mogla wrzucic tu cos nowego
do uslyszenia pozniej

agamki uwielbiaja moja juke sa wrecz zachwycone jak moga sobie na niej powisiec
 jednak co swieze drzewko to swierze a nie jakies zeschle w terrarium
 jednak co swieze drzewko to swierze a nie jakies zeschle w terrarium  no smiec to dorodny 3-latek samiczka 1.5-letnia.gdy maz przyszedl z pudelkiem w reku i zobaczylam co tam ma to zaprotestowalam ......nie chcialam miec takich zwierzat w domu,lecz gdy pow.ze wymieni go na weza to sie zgodzilam by zostal,lepsza jaszczurka od obslizglego weza
 no smiec to dorodny 3-latek samiczka 1.5-letnia.gdy maz przyszedl z pudelkiem w reku i zobaczylam co tam ma to zaprotestowalam ......nie chcialam miec takich zwierzat w domu,lecz gdy pow.ze wymieni go na weza to sie zgodzilam by zostal,lepsza jaszczurka od obslizglego weza   
 kilka kwiatow zostalo zakupionych wrecz dla nich.jestem w trakcie czekania na wykonanie mojego projektu nowego duzego terrarium dla nich i musze je jakos urzadzic.a ze agamy nie jadaja kwiatow o duzych lisciach postanowilam kupic cos zywego.wiec jak kwiatuszki znajda sie juz w nowym terrarium to moze wrzuce fotke jak to wyglada

wlasne zbieralam sie na miasto i chcialalam sprawdzic tylko newsy.
mam nadzieje ze zakupie nowe okazy.i będę mogla wrzucic tu cos nowego

do uslyszenia pozniej
mgm83(Mariola)

- daka
- 1000p 
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Mariolu  

Ponownie zasypałaś nas pięknymi zdjęciami,i miło cię zobaczyć na avatarku 

Podziwiam twoje piękne jukki 

Ponownie zasypałaś nas pięknymi zdjęciami,i miło cię zobaczyć na avatarku

Podziwiam twoje piękne jukki

- Antilia
- 1000p 
- Od: 15 maja 2010, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj   

Przepiękne masz kaktusy i wspaniałe bluszczyki szkoda, że bluszcze takie malutkie, bo chętnie bym Ci je obskubała
  szkoda, że bluszcze takie malutkie, bo chętnie bym Ci je obskubała  

Przepiękne masz kaktusy i wspaniałe bluszczyki
bluszczyki takie malutkie bo sama je kolezance wyskubalam 

mgm83(Mariola)

no i po zakupach  

jak pewnie sie domyslacie znalazlam sliczna roslinke moj maz powie ze zglupialam.
 moj maz powie ze zglupialam.
ten katek moj z kwiatami trzeba bedzie niedlugo powiekszyc 

canna indica taka nazwa na karteczce dolaczonej ale jak jest inna prosze dac znac

i do tego niedlugo zacznie kwitnac 

lece jeszcze po nowa doniczke bo ta troche mala i będę musiala ja przesadic

jak pewnie sie domyslacie znalazlam sliczna roslinke
 moj maz powie ze zglupialam.
 moj maz powie ze zglupialam.ten katek moj z kwiatami trzeba bedzie niedlugo powiekszyc

canna indica taka nazwa na karteczce dolaczonej ale jak jest inna prosze dac znac

i do tego niedlugo zacznie kwitnac

lece jeszcze po nowa doniczke bo ta troche mala i będę musiala ja przesadic

mgm83(Mariola)