Czajnik fachowo wykorzystany.

Boguśko Ci zostawiom
 Boguśko Ci zostawiom
 ..ja się na zakrętach nie wyrabiam.
 ..ja się na zakrętach nie wyrabiam...może i wsiowe..ale strasznie urokliwe..bogusia177 pisze: zakwitły mi piwonie ,kiedys uwazałam je za wsiowe kwiaty ,
ale jakoś mnie na nie naszło ,wróciłam do starych poczciwych babcinych kwiatów
 teraz kwitnie....ale uwielbiam te "babcine" klimaty.
 teraz kwitnie....ale uwielbiam te "babcine" klimaty.

i polewał ...
  i polewał ...  bo to czajnik porcelanowy ,a ja myślałam ,że gliniak ....
 bo to czajnik porcelanowy ,a ja myślałam ,że gliniak .... 

wsadziłam do czajniczka gazonie ,,myślę ,że jej będzie dobrze bo lubi słońce
  wsadziłam do czajniczka gazonie ,,myślę ,że jej będzie dobrze bo lubi słońce   
  Dzięki że mnie odwiedziłaś ,, wiesz widziałam tyle odmian piwonii ,że myślę jeszcze coś jesienią dokupić ,,teraz to takimi nowościami kuszą ,że szok ,nic tylko kasę mieć i kupować ...lecę do Ciebie ,,,,,
 Dzięki że mnie odwiedziłaś ,, wiesz widziałam tyle odmian piwonii ,że myślę jeszcze coś jesienią dokupić ,,teraz to takimi nowościami kuszą ,że szok ,nic tylko kasę mieć i kupować ...lecę do Ciebie ,,,,,  

masz gdzie "rządzić"
 masz gdzie "rządzić"

Oj może zazdraszczam ale pozytywnie a u mnie wszystko małe zminiaturyzowane ...Piękny widok ogrodu z dachuGabriela pisze:Cały czas jej to mówię że może jeszcze szaleć...
Trawnika dużo...
 a lilia taka  delikatna
 a lilia taka  delikatna  moja jeszcze w pąku
 moja jeszcze w pąku

Bogusiu za fotki.
 Bogusiu za fotki. 

Charles taki duży i już pięknie kwitnie.Mój ma dopiero malutkie pączki i gdzie mu tam do Twojego
 Charles taki duży i już pięknie kwitnie.Mój ma dopiero malutkie pączki i gdzie mu tam do Twojego