Roślinki Ani cz. 7
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Roślinki Ani cz. 7
Aniu różyczki wspaniałe są , naparstnica i jaśmin kwiaty które zawsze będą mi się kojarzyć z dzieciństwem spędzonym u mojej babci (aż mi się łezka zakręciła)
i paczusia superowa, czyżbyś nam zahojowała 
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, pięknie u Ciebie wszystko kwitnie! Maleństwa niech zdrowo rosną 
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Aniu tak to naparstnica.chan-dzia pisze:Pięknie i kolorowo jak zwykle u Ciebie ,te dzwoneczki ,to naparstnica? cudowna.Jaśmin pachnie ,róże kwitną...Wielka radość gości u Ciebie ,paczuszka dotarła ,wygląda zdrowo mimo upałów,niech maleństwa szybciutko puszczają korzonki i zdrowo rosną
Uwielbiam róże...strasznie podobają mi się te ich kwiaty a i do tego pachną...ach
Roślinki na szczęście w taki gorąc aż tak nie ucierpiały ale jak otworzyłam pudełko to aż w dotyku były ciepłe ale miewają się dobrze i teraz tylko czekam na korzonki
Arleto witaj w moich skromnych progacharlet3 pisze:Jestem pod wrażeniem eszków mam jednego i bardzo mi się podobają te kwiatkibędę zaglądać aby je podziwiać
. Ostatnie fotki też cudne.
![]()
Cieszę się, że roślinki Ci się spodobały i dziękuję za komplementy
Eszki to moje ostatnie chciejstwo i na tym już poprzestanę
Olu dziękujęaledra7 pisze:ale u Ciebie kolorowopięknie
Anetko o nie na hoje to ja już nie mam miejsca i muszę się powstrzymywaćanetta pisze: i paczusia superowa, czyżbyś nam zahojowała
Wioleta zrobiła mi niespodziankę bo umawiałyśmy się na epi i trzykrotkę a dostałam jeszcze hoje i skalnicę....
Z czego niezmiernie się cieszę bo roślinki bardzo mi się podobają
Kasiu dziękujękatrina26 pisze:Aniu, pięknie u Ciebie wszystko kwitnie! Maleństwa niech zdrowo rosną
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
A już myślałam... zawsze możesz się z kimś wymienić na begonkę 
NOOoo Aniu, pięknie kwieciście w ogrodzie
Nowości zdrowiutkie, rzadko sie pojawia skalnica rozłogowqa na forum- a tu proszę.. jest! Korzonasków życzę
Nowości zdrowiutkie, rzadko sie pojawia skalnica rozłogowqa na forum- a tu proszę.. jest! Korzonasków życzę
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- Andziax007

- Kontakt:
Anetko u mnie begonie zawsze będą na pierwszym miejscu i raczej z nich tak łatwo nie zrezygnują....hoje oczywiście mi się podobają ale wolę je podziwiać u innychanetta pisze:A już myślałam... zawsze możesz się z kimś wymienić na begonkę
Mam już 4 i niech tak zostanie chociaż jeszcze chciałabym mieć tą z pokręconymi listkami bo mi się podoba
Te dwie hoje co są ze mną już od roku zaczynają rosnąć na całego
Martynko dziękujęmaribat pisze: Nowości zdrowiutkie, rzadko sie pojawia skalnica rozłogowqa na forum- a tu proszę.. jest! Korzonasków życzę
Skalnicę drugi raz będę próbować ukorzenić i mam nadzieję że tym razem mi się uda
Aniu
chwilę mnie u Ciebie nie było i mam duże zaległości - ostatnio brakuje mi czasu na forum ,
ale myślę , że za jakiś czas wszystko się unormuje i będę częściej bywał .
Roślinki wszystkie piękne i ślicznie kwitną , a zwłaszcza kloniki i fuksje - moje ulubione tarasowce.
Gratuluję nowych roslinek niech się szybko ukorzeniają i rosną .
Aniu , a ode mnie Epi przyjęło Ci się ?
Nie zazdroszczę Ci remontów , ale zazdroszczę późniejszego efektu , na pewno pięknie teraz pomieszczenia wyglądają .
Mam nadzieję , że troszkę nam pokażesz swojej ciężkiej pracy włożonej w upiększenie swojego domku .
ale myślę , że za jakiś czas wszystko się unormuje i będę częściej bywał .
Roślinki wszystkie piękne i ślicznie kwitną , a zwłaszcza kloniki i fuksje - moje ulubione tarasowce.
Gratuluję nowych roslinek niech się szybko ukorzeniają i rosną .
Aniu , a ode mnie Epi przyjęło Ci się ?
Nie zazdroszczę Ci remontów , ale zazdroszczę późniejszego efektu , na pewno pięknie teraz pomieszczenia wyglądają .
Mam nadzieję , że troszkę nam pokażesz swojej ciężkiej pracy włożonej w upiększenie swojego domku .
- Wioleta

- Od: 20 lis 2007, o 18:17
Cieszę się Aniu, że wszystkie roślinki dotarły całe i zdrowe :P
Ale masz kolorowo na ogródku
Aniu u Ciebie jak zwykle kolorowo i pięknie
Na zarażenie wirusem hojkowym od Wioli chyba dostałaś hojkę Gracilis?Widzę też delikatną królową "Marable"
Na zarażenie wirusem hojkowym od Wioli chyba dostałaś hojkę Gracilis?Widzę też delikatną królową "Marable"
- Andziax007

- Kontakt:
Adamie tak już puściło ładne korzonki i teraz czekam na pierwsze listkiAdam S. pisze:Aniu , a ode mnie Epi przyjęło Ci się ?
Powiem Ci że jak nigdy po generalnym remoncie w kuchni więcej czasu w niej spędzam niż wcześniej
Dwa pomieszczenia są już gotowe teraz tylko został nam pokój i łazienka z czego nad łazienką najdłużej nam zejdzie
No i jeszcze myślimy nad zmianą mebli ale wszystko w swoim czasie
Wiolu dziękujęWioleta pisze:Cieszę się Aniu, że wszystkie roślinki dotarły całe i zdrowe :P
Epi i hoje siedzą sobie w spaghnum a trzykrotka we wodzi, natomiast skalnica już w nowym domku i teraz tylko czekać na korzonki
O tak Mirku dostałam Gracilis i Serpens z czego bardzo się cieszęMiro78 pisze:Na zarażenie wirusem hojkowym od Wioli chyba dostałaś hojkę Gracilis?Widzę też delikatną królową "Marable"
- chan-dzia

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
[/quote]
Aniu podoba mi się to zdanie-dobre.Też bym tak chciała poprzestać na tym co już mam. 
Andziax007 pisze:
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Arleto witaj w moich skromnych progachAndziax007 pisze:arlet3 pisze:Jestem pod wrażeniem eszków mam jednego i bardzo mi się podobają te kwiatkibędę zaglądać aby je podziwiać
. Ostatnie fotki też cudne.
![]()
Cieszę się, że roślinki Ci się spodobały i dziękuję za komplementy
Czy aby na pewno???
- chan-dzia

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Edyta 74

- Od: 6 sty 2009, o 16:58
Aniu ale u Ciebie kwitnąco i na pewno pachnąco
Też mam jaśmin i piwonie i do tego piękny zapach 
- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
Aniu piekne kwiaty,zaszalałaś kobieto
Piękne róże
a ten żółty to nie znam ,i chyba nie ma
Jasmin bardzo lubię ,ale nie mam ,nawet na bukiet nie mam gdzie urwać ,muszę na spacer się wybrać
Piękne róże
Jasmin bardzo lubię ,ale nie mam ,nawet na bukiet nie mam gdzie urwać ,muszę na spacer się wybrać