Oaza spokoju Hanki - 2009
Re: Oaza spokoju Hanki - 2009
I dodam-cały pokazany ogród tonie w kwiatach i zieleni.Haniu bardzo pięknie jest u Ciebie a zdjęcia to już mistrzostwo.Pozdrawiam serdecznie.

Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum 
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna prezentacja róż Haneczko.
Ależ będzie kolorowo u Ciebie jak wszystkie rozkwitną.

Ależ będzie kolorowo u Ciebie jak wszystkie rozkwitną.

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Witam Miłych Gości

Dziś musiałam podlewać-bo już bardzo sucho się zrobiło.Mój specyfik na komary jest rewelacyjny-ani jeden mnie nie uchlał 

No i moje początkujące róże
8 

Bogusiu u mnie dopiero niektóre próbują się otworzyć-u Ciebie też lada dzień będzie uczta różanabogusia177 pisze:U mnie jeszcze cisza w różach a u Ciebie takie piękne kwitniecie ,ale myślę że też doczekam
Danusiu ja też się zdziwiłam jak zobaczyłam samotnie kwitnącą lilię.Frida pisze:Jakim cudem już Ci lilia zakwitła? Urocze zakątki, poproszę o więcej.
Izuś ona jest z Rosarium.U Ciebie wstawiłam Ci linkaliska pisze:Gruss ... pierwszy raz widzę taką róże...
wow
Haniu piękna jest
idę poczytać o niej ..
Witam Nowego Gościa.Edytko moja chyba też ma więcej pąków a kwiaty zobaczymy jak się w pełni rozwiną.W zeszłym roku były olbrzymieEdytaB pisze:moja Alchymist w tym roku ma o wiele więcej pąków ale odbyło się to kosztem ich wielkości,
To dzieło mojego M-już mu przekazałam Twoje pochwałyZabeczka101059 pisze:ale pergole to masz przepiekne
Haniu róże robią wrażenie to normalne
ale pergole to masz przepiekne

Witam Cię w moim ogrodzie.Kolorowo to mam nadzieję,że dopiero będzie.Cały czas poszukuję metody na ogród bezobsługowy i teraz doszłam do wniosku,że zachowuje się jak Syzyfan-ka pisze:cały pokazany ogród tonie w kwiatach i zieleni.Haniu bardzo pięknie jest u Ciebie a zdjęcia to już mistrzostwo.
Już nie mogę się doczekać.Grażynko u mnie jest dziwny mikroklimat.Dużo wiatrów-oby mi oszczędziły róże.kogra pisze:Ależ będzie kolorowo u Ciebie jak wszystkie rozkwitną.
Dziś musiałam podlewać-bo już bardzo sucho się zrobiło.Mój specyfik na komary jest rewelacyjny-ani jeden mnie nie uchlał

No i moje początkujące róże
8

- Hanka 1
Haniu przepiękny ogród, zieleń niesamowita, rośliny dorodne i zdrowe a róże same śliczności. Bardzo ładne zdjęcia.

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie Haneczko ,,widoki pierwsza klasa.....  

Flamentanz przepięknie kwitnie ,moja mi prawie cała poszła zimą ,zostało parę kikutów i jeden badyl który sterczy az do nieba
....a odbijać ,może w przyszłym roku zakwitnie ....
Zresztą nie ma róży brzydkiej ,,,wszystkie są powalające

Flamentanz przepięknie kwitnie ,moja mi prawie cała poszła zimą ,zostało parę kikutów i jeden badyl który sterczy az do nieba
....a odbijać ,może w przyszłym roku zakwitnie ....
Zresztą nie ma róży brzydkiej ,,,wszystkie są powalające

- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haniu jestem zachwycona Twoimi różami...jest ich tyle i na dodatek takie duże egzemplarze...  przede wszystkim gustownie prowadzone...,u mnie nawiększa to Flammentanz, a w tym roku wyjątkowo...
 przede wszystkim gustownie prowadzone...,u mnie nawiększa to Flammentanz, a w tym roku wyjątkowo...
Liście wspomnianej wyżej bardzo zdrowe,moje co poniektóre pokropkowane... Stosowałaś coś profilaktycznie na zdrowotność...
 Stosowałaś coś profilaktycznie na zdrowotność... 
Odier przymierza się również do podobnych rozmiarów...już zacieram ręce,ale najpierw uporządkowanie mnie czeka...

przede wszystkim gustownie prowadzone...,u mnie nawiększa to Flammentanz, a w tym roku wyjątkowo...
 przede wszystkim gustownie prowadzone...,u mnie nawiększa to Flammentanz, a w tym roku wyjątkowo...Liście wspomnianej wyżej bardzo zdrowe,moje co poniektóre pokropkowane...
Odier przymierza się również do podobnych rozmiarów...już zacieram ręce,ale najpierw uporządkowanie mnie czeka...

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości

Ogródkowe rozmaitości
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
HANIU jestem pod wrazeniem fotek . Nie wiedziałam na co patrzyć a Flamentanz to jakas rekordzistka . Pnąca  liliowa piękność również mi się podoba . Zresztą nie ma brzydkich róż ani kwiatów . Kurcze ale masz fajny  busz a widok z tarasu boski i ten Twój i mój chodnik

- Wisienka
- Przyjaciel Forum 
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
Haniu - już sobie nazwę zapisałam. Jeszcze raz dzięki! 
Będę szukać.
Chciałam Ci napisać, które róże mi się podobają, ale ....
Jak oglądałam ich zdjęcia to było tak:
o! ta mi się podoba, no, ta też ładna, o! ... ta jest zachwycająca,
a ta też niczego sobie. 

Więc niestety nie mogę wyróżnić żadnej z nich.
U Ciebie jeszcze soczysta zieloność, a u mnie na działce już widać skutki suszy.
No co za rok! Najpierw podtopiło a teraz zasuszyło.
Ja już chwaliłam, ale co tam! jeszcze raz to zrobię - zdolnego masz męża.
Bardzo mi się podoba Twoja drewniana architektura. A jakie piękne masz wejście!

Będę szukać.
Chciałam Ci napisać, które róże mi się podobają, ale ....
Jak oglądałam ich zdjęcia to było tak:
o! ta mi się podoba, no, ta też ładna, o! ... ta jest zachwycająca,
a ta też niczego sobie.

Więc niestety nie mogę wyróżnić żadnej z nich.
U Ciebie jeszcze soczysta zieloność, a u mnie na działce już widać skutki suszy.

No co za rok! Najpierw podtopiło a teraz zasuszyło.
Ja już chwaliłam, ale co tam! jeszcze raz to zrobię - zdolnego masz męża.
Bardzo mi się podoba Twoja drewniana architektura. A jakie piękne masz wejście!

Pozdrawiam serdecznie

Po prostu dech zapiera.Przeslicznie Hanuś,a zieleń rzeczywiście soczysta.Róże przedstawione powalająco. 

Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- 
				goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
HANIU!
Jak cudownie u Ciebie w ogrodzie. Nie wiem co mam pochlalić, pieknie wyglądają iglaki.
Wspaniała z nich kompozycja ogrodowa. No ale róże takie piękne, że trzeba przed nimi
się kłaniać.

Jak cudownie u Ciebie w ogrodzie. Nie wiem co mam pochlalić, pieknie wyglądają iglaki.
Wspaniała z nich kompozycja ogrodowa. No ale róże takie piękne, że trzeba przed nimi
się kłaniać.

- Hanka 1
Irenko moje róże dopiero zaczynają-ostatnimi czasy róże są moimi pupilami.Dziś policzyłam-122 sztIrena37 pisze:rośliny dorodne i zdrowe a róże same śliczności.
Bogusiu moja Flamentanz też ucierpiała bardzo tej zimy,dość mocno ją cięłam wiosną tzn wycinałam to co umarzło.Całe szczęście,że ocalały duże mocne pędy.Twoja też nadrobi.bogusia177 pisze:Flamentanz przepięknie kwitnie ,moja mi prawie cała poszła zimą ,zostało parę kikutów i jeden badyl który sterczy az do nieba

Jesienią dawałam obornik a wiosną dawałam EM-y.Wśród moich róż przeważają austinki-jesienią chcę dokupić trochę kordesówekAlionuszka pisze:,u mnie nawiększa to Flammentanz, a w tym roku wyjątkowo...
Liście wspomnianej wyżej bardzo zdrowe,moje co poniektóre pokropkowane...Stosowałaś coś profilaktycznie na zdrowotność...
Jadziu ażebyś ją powąchała.Pachnie jak najlepsze perfumy i to dość mocno.JAKUCH pisze:Pnąca liliowa piękność również mi się podoba .
Jadziu lubię takie swojskie klimaty i dlatego staram się stworzyć chociaż namiastkę na tak małej przestrzeni.Wiele mi się kwiatów bardzo podoba ale albo już nie mam na nie miejsca albo u mnie nie chcą rosnąć.Po za tym od dwóch lat usiłuję stworzyć ogród bezobsługowy-lat przybywa-sił ubywa i jeszcze praca zawodowa;:108Wisienka pisze:Bardzo mi się podoba Twoja drewniana architektura. A jakie piękne masz wejście!
Aniu jesteś miła-ale myślę,że po dwóch dniach takich jak dziś-34 w cieniu-i zieleni u mnie nie będzie.Zanosiło się wieczorem na deszcz-i poszło bokiem a już zaczyna być sucho.an-ka pisze:Przeslicznie Hanuś,a zieleń rzeczywiście soczysta.Róże przedstawione powalająco.
Krysiu co roku pod iglakami przestawiałam ławeczkę i było to idealne miejsce na odpoczynek.W tym roku nie ma mowy o takim manewrze.Komarów przy nich całe chmary.tak u mnie dokuczają,że ;:5goryczka143 pisze:Nie wiem co mam pochlalić, pieknie wyglądają iglaki.
się kłaniać.
mam dobry preparat na te bestie ale one takie cwane,że atakują buzię i głowę-bo nie smarowane
- Hanka 1
CD dzisiejszego dnia
Moje róże z każdym dniem przynoszą mi coraz więcej radości.Dziś sobota a tym samym cały dzień w ogrodzie no i narodziła się nowa koncepcja na bezobsługowy ogród.Jesienią muszę przerobić jeszcze jedną rabatę-przeznaczę ją na róże kordesa
 no i narodziła się nowa koncepcja na bezobsługowy ogród.Jesienią muszę przerobić jeszcze jedną rabatę-przeznaczę ją na róże kordesa  

A teraz moje kwitnące różyczki

1ea3d9 

[url] [url=http://www.fotosik.pl]

Moje róże z każdym dniem przynoszą mi coraz więcej radości.Dziś sobota a tym samym cały dzień w ogrodzie
 no i narodziła się nowa koncepcja na bezobsługowy ogród.Jesienią muszę przerobić jeszcze jedną rabatę-przeznaczę ją na róże kordesa

A teraz moje kwitnące różyczki

1ea3d9

Kobieto chcesz mnie w kompleksy wpędzić? 
Ja się cieszę moimi różami a Ty pokazujesz takie cacka.. i mam kolejne chciejstwa ..
Haniu .. niektórych róż nawet nie znałam .. np. Rotkappchen
a jest zachwycająca!
Jesienią muszę zrobić zakupy.. bo częśc róż się utopiła.. nei zdążyła wykształcić korzeni.. a zalało je..

Ja się cieszę moimi różami a Ty pokazujesz takie cacka.. i mam kolejne chciejstwa ..
Haniu .. niektórych róż nawet nie znałam .. np. Rotkappchen
a jest zachwycająca!
Jesienią muszę zrobić zakupy.. bo częśc róż się utopiła.. nei zdążyła wykształcić korzeni.. a zalało je..
z uśmiechami Iza  
u liski

u liski
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Znowu patrzyłam z buzią otwartą i nie mogłam się na nie napatrzyć . To już chyba zboczenie, gdyż chciałabym mieć je wszystkie u siebie . Rotkapchen czyli czerwony kapturek mnie urzekł . Kiedyś oglądałam ją w Niemieckim OBI ale nazwa nic mi nie mówiła . Oni tam czesto mają firmowe róże oczywiście w odpowiednich cenach. Miłej niedzieli a u mnie zaczęła się burza