Witaj Henryku! W końcu i do Ciebie zawitałam. a to, co zobaczyłam powaliło mnie na kolana. Śliczne, cudne, piękne storczyki masz(ze wskazaniem na sabotka) ale i phalaenopsisy niczego sobie. Pozytywnie zazdraszczam :P
Henryku pozwól, że nieśmiało do Ciebie wstąpię, ale nie mogę przejść obojętnie
Nie dość, że jestem pod wielkim wrażeniem Twoich kwiatuszków (no i pędzików, no i korzonków) ale i Twojego wielkiego poczucia humoru
Najbardziej oczywiście podobają mi się Twój cudowny sabotek oraz żółtasek woskowy
Ponadto, mam wrażenie że jesteś niezwykłym łowcą "faworytów cenowych" jak to określa mój znajomy kupując coś na promocji
Fajnie,ze zaglądacie do takiego ubożuchnego storczykarza i cieszycie się razem ze mną z moich pierwszych pędzików.
Co do łowcy okazji to może jutro coś pokażę,aktualnie czekam na przecenę Zygopetalum /jest 1/ w LM,może i na DP.
A co do poczucia humoru,Kasieńko,to obiecuję,że gdy jednocześnie zakwitną mi MM,Tetraspis i Eqestris to spoważnieję,nie będzie już przecież,poważnemu hodowcy,wypadało dokazywać.
Jeżeli zelżeje upał i do jutra nie wyschnę na wiór to postaram się coś pokazać /oczywiście myślę o storczykach/.