Pierwsza,pierwszagloriadei pisze:Ale lilia u ciebie chyba pierwsza na FOrumi jaki kolor

Jadziu jesteś szczęściarą u mnie dopiero jedna zakwitła a Twoja dorodna

Pierwsza,pierwszagloriadei pisze:Ale lilia u ciebie chyba pierwsza na FOrumi jaki kolor

to innym już kwitnąć nie będą
 to innym już kwitnąć nie będą   

.Moje lilie na razie w pąkach ,ciekawa jestem ,która pierwsza zakwitnie,niektóre mam z ubiegłego roku i te powsadzałam do jednej dużej donicy,parę sztuk w tym roku dokupiłam ...iu tych najbardziej jestem ciekawa
 .Moje lilie na razie w pąkach ,ciekawa jestem ,która pierwsza zakwitnie,niektóre mam z ubiegłego roku i te powsadzałam do jednej dużej donicy,parę sztuk w tym roku dokupiłam ...iu tych najbardziej jestem ciekawa 

one nawet w pełnym słoncu atakują
 one nawet w pełnym słoncu atakują   ,ale dośc narzekania . Pikowałam dziś prymulki na stałe miejsce i rozsadziłam irysy te żółte . Jakies dranie wygryzły mi cały srodek z  bulwy .
 ,ale dośc narzekania . Pikowałam dziś prymulki na stałe miejsce i rozsadziłam irysy te żółte . Jakies dranie wygryzły mi cały srodek z  bulwy .  
  ,ale trochę mało słodka . No cóż dobre i to
 ,ale trochę mało słodka . No cóż dobre i to  . Twoje piwoniowe spóniczki zrobiły Forumowa furorę
  . Twoje piwoniowe spóniczki zrobiły Forumowa furorę . Jeszcze żadnych dopiero w sobotę jak pogoda pozwoli to pojadę na handel
 . Jeszcze żadnych dopiero w sobotę jak pogoda pozwoli to pojadę na handel  to będzie co podziwiac
 to będzie co podziwiac  . Niemożliwe
 . Niemożliwe   

Z cebulek , które od Ciebie dostałam wyrosły ok. 10cm roślinki i tak stoją.
 Z cebulek , które od Ciebie dostałam wyrosły ok. 10cm roślinki i tak stoją.

Już myślałam , że one z tęsknoty za Tobą nie chcą rosnąć.
 Już myślałam , że one z tęsknoty za Tobą nie chcą rosnąć.

.
 .

.  Oby  nie  było  jakiegoś  gradobicia
 .  Oby  nie  było  jakiegoś  gradobicia    ,  bo  szkoda  roślinek  .  Wyłączam  się  ,  bo  strzeliło  gdzieś  blisko   .
 ,  bo  szkoda  roślinek  .  Wyłączam  się  ,  bo  strzeliło  gdzieś  blisko   .