Jadę na ogródek. Jest piękna pogoda i może nie będzie już lać! Wczoraj zrobiłam pare fotek
 Jadę na ogródek. Jest piękna pogoda i może nie będzie już lać! Wczoraj zrobiłam pare fotek  Znów fotosik ma problemy!Nic z tego ! Jak wróce to puszczę!! :P Pięknego dnia
 Znów fotosik ma problemy!Nic z tego ! Jak wróce to puszczę!! :P Pięknego dnia 

Jadę na ogródek. Jest piękna pogoda i może nie będzie już lać! Wczoraj zrobiłam pare fotek
 Jadę na ogródek. Jest piękna pogoda i może nie będzie już lać! Wczoraj zrobiłam pare fotek  Znów fotosik ma problemy!Nic z tego ! Jak wróce to puszczę!! :P Pięknego dnia
 Znów fotosik ma problemy!Nic z tego ! Jak wróce to puszczę!! :P Pięknego dnia 

jesteś kochana, dzięki za maki
 jesteś kochana, dzięki za maki   

GRAŻYNKO,dzięki,że
  GRAŻYNKO,dzięki,że   po moim ogródku. To mój świat i tak mocno go kocham, że aż jestem zazdrosna jak przyjda goście i na coś nadepną! Ja mam taki wstręt do wody, że najchętniej nie używałabym jej!! Przez tą tragedię ludzi i zwierzaków. Kiedy to sie skończy? Bóg nas opuścił!!!
 po moim ogródku. To mój świat i tak mocno go kocham, że aż jestem zazdrosna jak przyjda goście i na coś nadepną! Ja mam taki wstręt do wody, że najchętniej nie używałabym jej!! Przez tą tragedię ludzi i zwierzaków. Kiedy to sie skończy? Bóg nas opuścił!!!  Wpadaj do mnie bardzo zapraszam!
 Wpadaj do mnie bardzo zapraszam!  

Znów coś się dzieje z fotosikiem. Pewnie wszyscy wrócili z działek i puszczają fotki. Mam piękne zdjęcia, ale niestety musicie poczekać!
 Znów coś się dzieje z fotosikiem. Pewnie wszyscy wrócili z działek i puszczają fotki. Mam piękne zdjęcia, ale niestety musicie poczekać!

Jestem już od 9 rano. Cieszę się!! Zapraszam!!!
 Jestem już od 9 rano. Cieszę się!! Zapraszam!!!  
   Znów fotosik u mnie nie działa. Jestem zła jak osa!
 Znów fotosik u mnie nie działa. Jestem zła jak osa! 

i miło było mi Cię poznac
 i miło było mi Cię poznac   

Dziś napracowałam się niemiłosiernie. Upał i słońce nie pozwolił mi pracować od rana. Dopiero ok. 15 dało się pracować. Spróbuję fotosika. Niestety nie mogę wkleić fotki. Pa
 Dziś napracowałam się niemiłosiernie. Upał i słońce nie pozwolił mi pracować od rana. Dopiero ok. 15 dało się pracować. Spróbuję fotosika. Niestety nie mogę wkleić fotki. Pa

Witam wszystkich i zapraszam !
 Witam wszystkich i zapraszam !  moja pupilka
 moja pupilka  
   jeszcze tylko pomalować domek drewnochronem i FAJRANT
 jeszcze tylko pomalować domek drewnochronem i FAJRANT  
   jestem z niego dumna
 jestem z niego dumna  

orliki, które dostałam od Halinki. I jeszcze pierwsza lilia
orliki, które dostałam od Halinki. I jeszcze pierwsza lilia  

Gosiu to bukszpan.Udało mi się go tak wyhodować.Orliki mam pierwszy raz, ale mają cudowny kolor. Dostałam je od Kalinki z forum.
 Gosiu to bukszpan.Udało mi się go tak wyhodować.Orliki mam pierwszy raz, ale mają cudowny kolor. Dostałam je od Kalinki z forum.  Lilie wodne zaczynają pokazywać swoje piękne kwiaty, a ja czekam na czerwoną. Kupiłam ją w tym roku
 Lilie wodne zaczynają pokazywać swoje piękne kwiaty, a ja czekam na czerwoną. Kupiłam ją w tym roku  Oczko, to moje "oczko" w głowie! Uwielbiam siedzieć i patrzeć na rybki :P .Irysa dostałam od sąsiada. Wyrósł na 1,20 wys. OKAZ!!!
  Oczko, to moje "oczko" w głowie! Uwielbiam siedzieć i patrzeć na rybki :P .Irysa dostałam od sąsiada. Wyrósł na 1,20 wys. OKAZ!!!   

Krzysiu. Nie wiem czy to żab czy żaba, ale ją dokarmiam muchami i nie boi się mnie. W tamtym roku miałam 11 żabek. W tym coś malutko. Oczko było powiększane, więc może się obraziły!!
 Krzysiu. Nie wiem czy to żab czy żaba, ale ją dokarmiam muchami i nie boi się mnie. W tamtym roku miałam 11 żabek. W tym coś malutko. Oczko było powiększane, więc może się obraziły!!  Pospaceruję po Twoim ogrodzie. Pozdrawiam
  Pospaceruję po Twoim ogrodzie. Pozdrawiam