Jest śliczna i taka duża?
Czy mogę ją wystawić na balkon czy jeszcze na to za wcześnie?
Przekaz startuje jutro bo zapomniałam, że dziś jestem w pracy 14H
buziaki ogromniaste dla Ciebie i kuriera:)
Ja swoje kupiłam u dwóch różnych sprzedawcy. Są to pewne sklepy i hodowcy.patrysia pisze:Asiu rzeczywiście wyglądają inaczej to ja już nie wiem co sprzedają w tych sklepach.
Choć ostatnio kupiłam dendrobium kingianum i też mi się wydaje, że jest inne od tej rośliny, którą wylicytowałam ale może mam już zwidy i omamy
Ja swoją już kupiłam z dwoma pędzikami. One tylko u mnie dojrzały i rozkwitły. W drodze jest kolejny pędzik i nowy przyrost. Zobaczymy jak dalej będzie się u mnie czuła i czy powtórzy kwitnienie.iwka2 pisze:Co robisz ze Ci zakwitła,bo moja nie kwitnie
Chyba tak bo ruszyły jak szalone.justus27 pisze:Katlejastym na balkonie zapewne się podoba. Są w świetnej formie...
Ja mam cały balkon zadaszony. One wprawdzie wiszą na zewnątrz barierki, ale im nie przeszkadza. Jak jest lekki deszczyk to je podlewa. Przy większych opadach wstawiam w głąb balkonu. Jeśli chodzi o słońce, to ono dociera dopiero od 14 do zachodu. One tak wiszą, że jeśli pojawi się ostreBeatrice pisze:Asiu, a na balkon nie pada deszcz? Czy tam masz cień? Pytam bo nie mam balkonu, ale mam taras i tak bym chciała katleje i miltonie wystawić, tylko że one nie będą miały prawie osłony przed słońcem. Proszę poradź co zrobić?
Też się cieszę z tej belki bo zawsze coś tam kwitnie. Obecnie zwisa 18 kwiatków.Storczykowa pisze:Ale widoki! Fantastyczna kolekcja i do tego te pink panther na pniu...
Kasiu ja nie chcę jeść tego okna, bo na czym bym postawiła moje storczyki.kasiunieczka_32 pisze:i tak niezwykłe okno do jedzenia![]()
![]()
Te seledynowe kwitło ok. trzech, czterech miesięcy.kasiunieczka_32 pisze:jak długo u Ciebie kwitnie dendrobium phalaenopsisA także zdradzić źródło swoich botaników
![]()