Buja wszystko na kurzaku. Nie wiem czy na mój piasek to nie za mocny nawóz. Na początku tego ogródka robiłam z kurzyńca gnojówkę do podlewania i mocno ją rozcieńczałam...
Ogród Gosi cz. 2
-
aleb-azi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Gosi cz. 2
O, przyszłam na gotowe.... Mam ściągę z iglaków. Hura, hura, hura
Buja wszystko na kurzaku. Nie wiem czy na mój piasek to nie za mocny nawóz. Na początku tego ogródka robiłam z kurzyńca gnojówkę do podlewania i mocno ją rozcieńczałam...
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuś ja sypię prosto pod krzaczki. Nie rozcieńczam. Ja też nie mam zbyt urodzajnej ziemi. Raczej piach. Jak sadzę nową roślinę to sypię taki kurzak przerobiony tylko. Jak już krzaczki rosną to sypię granulowany zmieszany z azofoską. I to chyba działa.
A Romek naprawdę zrobił mi przysługę. Szukałam takiej porady od dawna. Teraz tylko wydrukuję i do ogrodniczego. Tylko najpierw przyciułam
A to na dobranoc

A Romek naprawdę zrobił mi przysługę. Szukałam takiej porady od dawna. Teraz tylko wydrukuję i do ogrodniczego. Tylko najpierw przyciułam
A to na dobranoc

-
Alina662
- 1000p

- Od: 9 lis 2009, o 19:26
- Kontakt:
Pospacerowałam po Twoim cudeńku , jest tyle pięknych roślin a żurawki masz cudne kolorki kusisz mnie na nie. miałam 4 rodzaje ale mi zgineły i się zraziłam do nich.

- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Gosiu śliczny orlik na pierwszym zdjęciu
I żurawki jakie masz porządne
A co to za krzew, pod pieskiem 3 zdjęcie- purpurowe liście?
Miłej niedzieli
I żurawki jakie masz porządne
A co to za krzew, pod pieskiem 3 zdjęcie- purpurowe liście?
Miłej niedzieli
Gosiu, przepiękne powojniki
, widzę, że muszę jeszcze wzbogacić swój ogród w te piękne kwiaty
Moje róże też mają mnóstwo pąków, nie mogę się już doczekać aż w pełni rozkwitną
Moje róże też mają mnóstwo pąków, nie mogę się już doczekać aż w pełni rozkwitną
Moje królestwo
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu piękne powojniki wysadzaj do gruntu bo nie wiem czy nie zrobi się sucho, a co najmniej upalnie. Na Twoja pogoda nadają sporo słoneczka. Ja swoje powojniki posadziłam pod okapem to i tak muszę podlewać. 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Gosiu
popodziwiałam Twoje piękności ogrodowe 
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Isago zapisałam, będę szukać. Białe powojniki są cudne, w ogóle wszystkie powojniki są cudne
Żurawki świetnie ci rosną. Moje niestety bardzo wymęczone przez zalanie ogrodu. Były posadzone na 'drodze' rzeki, która przepłynęła przez mój ogród
Żurawki świetnie ci rosną. Moje niestety bardzo wymęczone przez zalanie ogrodu. Były posadzone na 'drodze' rzeki, która przepłynęła przez mój ogród
- Margo2

Alinko, cieszę się, że odwiedziłaś mój ogród.
Bardzo dziękuję za pochwały.
Jeśli chodzi o żurawki to bardzo dziwne, że je straciłaś. One są naprawdę bezproblemowe. Może posadzone były na pełnym słońcu. Tylko niektóre odmiany to wytrzymują. Spróbuj jeszcze raz. Naprawdę polecam. Ich liście nadaja ogrodowi koloru gdy nic nie kwitnie.
Marylko czy chodzi Ci o to zdjęcie?
Jest to śliwa wiśniowa

Aniu, ja swoje posadziłam też pod okapem. Trudno i tak mam do podlewania donice, więc trochę więcej nie gra roli.
Halinko
Dorotko, strasznie mi głupio, ale nie dotarłam jeszcze do ciebie i nie wiem co się działo w Twoim ogrodzie. Zaraz to nadrobię.

Bardzo dziękuję za pochwały.
Jeśli chodzi o żurawki to bardzo dziwne, że je straciłaś. One są naprawdę bezproblemowe. Może posadzone były na pełnym słońcu. Tylko niektóre odmiany to wytrzymują. Spróbuj jeszcze raz. Naprawdę polecam. Ich liście nadaja ogrodowi koloru gdy nic nie kwitnie.
Marylko czy chodzi Ci o to zdjęcie?

Jest to śliwa wiśniowa

Aniu, ja swoje posadziłam też pod okapem. Trudno i tak mam do podlewania donice, więc trochę więcej nie gra roli.
Halinko
Dorotko, strasznie mi głupio, ale nie dotarłam jeszcze do ciebie i nie wiem co się działo w Twoim ogrodzie. Zaraz to nadrobię.

- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Gosiu, ślicznie wygląda ta tojeść rozesłana, jakgdyby przylepiona. Trzyma się tak do zimy?

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Kasia_Tomek
- 500p

- Od: 23 mar 2010, o 08:32
Gosiu jakie Ty masz piękne powojniki i widzę, że jeszcze nabywasz następne, pięknie już jest, a co dopiero potem. 
Piesio jest wiernym towarzyszem swojej Pani po ogrodzie
Zawsze gdzieś się nawinie
A mówisz, że nie lubi fotek
Piesio jest wiernym towarzyszem swojej Pani po ogrodzie
A mówisz, że nie lubi fotek
- Margo2

Basiu, tojeść kwitnie właśnie teraz. Jutro będą fotki. Do zimy mam zielony dywan.
Kasiu, zakochałam się w powojnikach. A Flesz chyba się już przyzwyczaił. Nie ucieka tak jak kiedyś.
Kasiu, zakochałam się w powojnikach. A Flesz chyba się już przyzwyczaił. Nie ucieka tak jak kiedyś.
- Gencjana

- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Margo2

Adrianno ja właśnie takie połączenia uwielbiam. Tylko róże trzeba posadzić wcześniej, żeby się ukorzeniły.
- Margo2