Roślinki Ani cz. 7
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Roślinki Ani cz. 7
Aniu śliczne zieloności dostałaś
Te fikusy są niezwykłe, bardzo mi się podobają. Niech pięknie rosną 
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu cudne te fikusy :P oryginalne
oj tylko niech jeszcze mi się fikusy nie zaczną podobać

- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
Aneczko to szczawiki kwitną nam w tym samym czasie...
Piękności od Edytki dostałaś...Z fikusa alli będziesz zadowolona,bardzo fajnie rośnie a i ciapaty jest cudny...
Piękności od Edytki dostałaś...Z fikusa alli będziesz zadowolona,bardzo fajnie rośnie a i ciapaty jest cudny...
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Damianie, Moniko, Kasiu, Aniu, Ewelinko Dziękuję ślicznie za komplementy pod adresem roślinek
Edytko Ty to masz dobre serduszko.... już nie raz dostałam od Ciebie tyle wspaniałych roślinek za co dziękuje
Ale Twój jest o wiele większy od mojego bo mój to taki mały skrawek z paroma listkami.
Ciapka próbuję ukorzenić i mam nadzieję że puści korzonki
Jakiś czas temu pokazywałam na 1 stronie Aeschynanthusa variegata, dzisiaj zauważyła pąki ma już coraz większe
Myślę, że już niedługo pokarze swoje buźki bo aż mnie ciekawość zżera jak wyglądają....
Edytko Ty to masz dobre serduszko.... już nie raz dostałam od Ciebie tyle wspaniałych roślinek za co dziękuje
Martynko ja od dawna polowałam na tego fikusa....nie mogłam za nic go upolować aż dzięki Edytce spełniło się moje marzenie względem tej odmianymaribat pisze:A `Amstel Gold`? -chyba jeszcze nie widziałam![]()
Ewciu u mnie tylko przez dzień kwiatuszek był rozwinięty....teraz cały czas są zamknięte kwiatyewasz29 pisze:A szczawiki ja też uwielbiam . Tyle że przez ten brak słońca u mnie są prawie cały czas kwiatuszki zamknięte
Celinko mnie już wcześniej zaczęły podobać się fikusy....tylko najbardziej przypadły mi do gustu benjaminkitrzynastka pisze:oj tylko niech jeszcze mi się fikusy nie zaczną podobać![]()
Mirku to chyba szczawiki wiedziały kiedy zakwitnąćMiro78 pisze:Aneczko to szczawiki kwitną nam w tym samym czasie...![]()
Ciapka próbuję ukorzenić i mam nadzieję że puści korzonki
Jakiś czas temu pokazywałam na 1 stronie Aeschynanthusa variegata, dzisiaj zauważyła pąki ma już coraz większe
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Aniu, a gdzie ty tego Eszka variegatę cupnęłaś/upolowałaś?
- chan-dzia

- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Mój szczawik ,też kwitnie ,małe to to takie ,ledwo z alle...przyleciał, a już ma kwiatuszki.
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Krysiu kupiłam tego Eszka na All.....nie spodziewałam się że wygram licytację bo wpisałam 20zł i musiałam jechać także nie czekałam do końca licytacji...wróciłam do domu i sprawdziłam czy wygrałam aukcję....ku mojemu zdziwieniu tak i co najlepsze kupiłam go za 15,50Krystyna.F pisze:Aniu, a gdzie ty tego Eszka variegatę cupnęłaś/upolowałaś?
Aniu mój tak wygląda w całej krasie....fotka jeszcze świeżachan-dzia pisze:Mój szczawik ,też kwitnie ,małe to to takie ,ledwo z alle...przyleciał, a już ma kwiatuszki.

I przy okazji zrobiłam fotkę Tradescantii 'Blushing Bride' jak pięknie wybarwiają się listki

- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super się wybarwia trzykrocia, ja swoją przycięłam i już wypuszcza odrościk ale nie udało mi sie ukorzenić tego co odcięłam , dziwne bo to raczej proste powinno być 
- daka
- 1000p

- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Aniu szczawik i trzykrotka pięknie się prezentują na zielonej trawce i w promieniach słonka ,i oba kwitną

Piękny ten lemonowy philodendron 
- Wioleta

- Od: 20 lis 2007, o 18:17
Aniu ,masz rację - dostałaś prawdziwe ślicznotki :P
Zobaczysz, szczawik się rozrośnie w mgnieniu oka
Tradescantii ładnie się wybarwia
Zobaczysz, szczawik się rozrośnie w mgnieniu oka
Tradescantii ładnie się wybarwia
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczne fikusiki i Portulacaria arfa od Edytki
W wersjii varie jeszcze nie mam
Szczawik rozbuja się bardzo szybko a Trzykrocia ma uroczego kwiatulka i fajnie się przebarwia.
Szczawik rozbuja się bardzo szybko a Trzykrocia ma uroczego kwiatulka i fajnie się przebarwia.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"