Tosia, ale chyba do Ciebie nie wpadnę
 Tosia, ale chyba do Ciebie nie wpadnę  buty trzeba zdejmować
 buty trzeba zdejmować 

Tosia, ale chyba do Ciebie nie wpadnę
 Tosia, ale chyba do Ciebie nie wpadnę  buty trzeba zdejmować
 buty trzeba zdejmować 

Będę zaglądać.
  Będę zaglądać.

Basiu zrobię dla Ciebie wyjątek!! To tylko tak do zdjęcia!!!
 Basiu zrobię dla Ciebie wyjątek!! To tylko tak do zdjęcia!!!  
   Wpadnij na
  Wpadnij na  

Maczki rzeczywiście cudne, a i domek również pochwalę fajny, przytulny.
 Maczki rzeczywiście cudne, a i domek również pochwalę fajny, przytulny.  

domek uroczy
 domek uroczy   

Basiu, dziękuję. Te maki, to moja chluba!
 Basiu, dziękuję. Te maki, to moja chluba!  Teraz tylko one zdobią działkę. Szkoda tylko,że deszcz pada i szybko przekwitną.Podobno w sobotę ma być łądnie! Oby !!
 Teraz tylko one zdobią działkę. Szkoda tylko,że deszcz pada i szybko przekwitną.Podobno w sobotę ma być łądnie! Oby !!  

Halinko cieszę się,że Ci się podoba. Ciekawa jestem jak u Ciebie spisują się maki ?Daleko jesteś z robotą u siebie? Nie tyraj tak! Dziś jeszcze wkleję moje maki, bo to już końcówka, A szkoda!!!
 Halinko cieszę się,że Ci się podoba. Ciekawa jestem jak u Ciebie spisują się maki ?Daleko jesteś z robotą u siebie? Nie tyraj tak! Dziś jeszcze wkleję moje maki, bo to już końcówka, A szkoda!!!  

Nie wiem u której z Was byłam wczoraj i były mierzone kwiaty maków. Ja swoje też zmierzyłam
 Nie wiem u której z Was byłam wczoraj i były mierzone kwiaty maków. Ja swoje też zmierzyłam  Oto one :
 Oto one :  
   i jeszcze jeden
 i jeszcze jeden   

dostałam od kolegi przywiędłego rododendrona i ZAKWITŁ
 dostałam od kolegi przywiędłego rododendrona i ZAKWITŁ  

, a teraz mój clematis i niecierpki
 , a teraz mój clematis i niecierpki  

.pozdrawiam
.pozdrawiam

OLU, prawda,że maki są piękne. Mogę wysłać Ci nasionka i będziesz miała moją odmianę. A ja poproszę Cię o czerwone. Co Ty na to? U nas leje od rana
 OLU, prawda,że maki są piękne. Mogę wysłać Ci nasionka i będziesz miała moją odmianę. A ja poproszę Cię o czerwone. Co Ty na to? U nas leje od rana  Już brzydzę się wody, nawet nie lubię się myć
 Już brzydzę się wody, nawet nie lubię się myć  .Coś okropnego! Cała woda ze ścieżki wlewa się na mój ogródek. W piątek robię wały
 .Coś okropnego! Cała woda ze ścieżki wlewa się na mój ogródek. W piątek robię wały  i zagrodzę tej małpie drogę! Pozdrawiam i życzę
 i zagrodzę tej małpie drogę! Pozdrawiam i życzę  

Dziękuję Aniu! Żeby już przestało padać!!!Marzę o 1 tygodniu słońca!!! Woda zalewa moją działeczkę. Muszę zrobić wałyZielona_Ania pisze:Maki zachwycające, piękny powojnik. A domek bardzo praktyczny i te okna ma super!
 . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam 

Witaj Igorku ! Oczywiście, że są piękne i teraz dodają uroku. Ja już nad nimi panuję, bo rozsiewają się niemiłosiernie! Mam tylko 3 kępki .Żeby nie ten deszcz, to byłyby jeszcze dostojniejsze. Pozdrawiam
 Witaj Igorku ! Oczywiście, że są piękne i teraz dodają uroku. Ja już nad nimi panuję, bo rozsiewają się niemiłosiernie! Mam tylko 3 kępki .Żeby nie ten deszcz, to byłyby jeszcze dostojniejsze. Pozdrawiam