Martuś dzisiaj postarałem się ....... Nie chcę być gorszy
Kwiatki Adama
Re: Kwiatki Adama
Edytko , Martynko , Anetko ;:91 Ślicznie Wam Dziękuję
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Adamie, właśnie przejrzałam Twój wątek, od deski do deski i przepadłam, tyle cudowności
Piękne begonie, fiołki i inne. Ogrodowa też cudne. Hibek które ubóstwiam też wypatrzyłam. Aichryson ciapaty śliczny
Przeczytałam że lubisz formy pienne. Ja także, i moje trzy hibiskusy staram się tak prowadzić
Będę często zaglądać 
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Adamie cieszę się że fuksja ode mnie tak Ci pięknie kwitnie 
Moje wszystkie padły tej zimy ale teraz mam dwie i jeszcze od Anetki dostałam 4 sadzonki które czekają na korzonki
Szafirowa burza śliczne buźki pokazała
Ja również gratuluję złotka

Moje wszystkie padły tej zimy ale teraz mam dwie i jeszcze od Anetki dostałam 4 sadzonki które czekają na korzonki
Szafirowa burza śliczne buźki pokazała
Ja również gratuluję złotka
Kasiu pięknie dziękuję za wizytę w moim wątku , cieszę się , że podobają Ci się moje roślinki .
Mam taki galimatias , to i owo - wszystkiego po troche . Ja też właśnie próbuję wyprowadzić hibiskusa
na drzewko, zobaczymy z jakim skutkiem .Marzy mi się jeszcze drzewko z ołownika , muszę się rozejrzeć za
sadzonką tej rośliny .
Igor ty się ze mnie nie nabijaj , bo z moim temperamentem , to może stanie się za 10 lat
Napisanie 1000 postów zajęło mi ponad rok .
Aniu dziękuję za gratulacje. Udało mi się tylko tą jedną sadzonkę fuksji uchować przez zimę,
Też kilka zmarnowałem , mam nadzieję , że w tym roku pójdzie mi lepiej z przezimowaniem ich .
Mam taki galimatias , to i owo - wszystkiego po troche . Ja też właśnie próbuję wyprowadzić hibiskusa
na drzewko, zobaczymy z jakim skutkiem .Marzy mi się jeszcze drzewko z ołownika , muszę się rozejrzeć za
sadzonką tej rośliny .
Igor ty się ze mnie nie nabijaj , bo z moim temperamentem , to może stanie się za 10 lat
Napisanie 1000 postów zajęło mi ponad rok .
Aniu dziękuję za gratulacje. Udało mi się tylko tą jedną sadzonkę fuksji uchować przez zimę,
Też kilka zmarnowałem , mam nadzieję , że w tym roku pójdzie mi lepiej z przezimowaniem ich .
- APe

- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna ta szafirowa burza ,ma kwiatuszki podobne do kwiatków ziemniaka 
Ja wypatrzyłam jeszcze chyba ładniejsze caculko u Ciebie Adaśku-biały dzwonek,jest prześliczny
Gratuluję złotka i pięknych roślinnych okazów
Ja wypatrzyłam jeszcze chyba ładniejsze caculko u Ciebie Adaśku-biały dzwonek,jest prześliczny
Gratuluję złotka i pięknych roślinnych okazów
- kubusiowa mama
- 500p

- Od: 1 kwie 2010, o 01:27
A jak Adasiu planujesz przezimować fuksje?
Mam kilkanaście gatunków.
czekam na kwiaty.
Wiekszość pomimo takiej beznadziejnej pogody zawiązała już pąki.
Ale już się martwię, co dalej będzie.....
Mam kilkanaście gatunków.
czekam na kwiaty.
Wiekszość pomimo takiej beznadziejnej pogody zawiązała już pąki.
Ale już się martwię, co dalej będzie.....
A widzisz, jak chcesz to potrafiszAdam S. pisze:Martuś dzisiaj postarałem się ....... Nie chcę być gorszy
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- Antilia
- 1000p

- Od: 15 maja 2010, o 17:13
Adamie jak to się stało, że zaglądam do Ciebie dopiero teraz?
Siedzę od białego ranka - przyglądnęłam calutki wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem
Śliczne masz kwiatuchy, a fiołków to szczerzę zazdroszczę
może i ja się kiedyś takich dorobię 
Widzę Adamie,że jesteś wszechstronnie rozwinięty ;:63Nie tylko begonie masz piękne,cały ogród tonie w kwiatach,bajkowo

Aniu - APe tak ta psianka ma podobne kwiatki do kwiatów ziemniaków , dziękuję za pochwały dla moich zielonych .
Aniu -kubusiowa mama ja na jesień przenoszę fuksję do chłodnego pomieszczenia w moim przypadku garażu i od czasu do czasu podlewam
mam nadzieje , że w tym roku uda mi się przechować.
Aniu- chan- dzia dziękuję
Martynko ja rezygnuję z zabawy ..... już Cię i tak nie dogonię , za duża przewaga
Ty zarywasz noce i ranki , a mnie się chce spać.......
Izo , Dorotko dziękuję za zainteresowanie moimi podopiecznymi zielonymi i cieszę się , że Wam się podobają - zapraszam ponownie
Pokaże jak już niedużo brakuje hoy belli na rozwinięcie kwiatów

Aniu -kubusiowa mama ja na jesień przenoszę fuksję do chłodnego pomieszczenia w moim przypadku garażu i od czasu do czasu podlewam
mam nadzieje , że w tym roku uda mi się przechować.
Aniu- chan- dzia dziękuję
Martynko ja rezygnuję z zabawy ..... już Cię i tak nie dogonię , za duża przewaga
Izo , Dorotko dziękuję za zainteresowanie moimi podopiecznymi zielonymi i cieszę się , że Wam się podobają - zapraszam ponownie
Pokaże jak już niedużo brakuje hoy belli na rozwinięcie kwiatów

- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale cudny prawie kwiatek 
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
No proszę już coraz większe są kwiatuszki
Jak zakwitnie w pełnej krasie to dopiero będzie widok
Jak zakwitnie w pełnej krasie to dopiero będzie widok
Anetko , Aniu dziękuję w imieniu hoy , też czękam i wypatruję rozwiniętych kwiatów.
To pierwsza moja kwitnąca hojka , ciekawy jestem jak kwiaty będą pachnieć .
To pierwsza moja kwitnąca hojka , ciekawy jestem jak kwiaty będą pachnieć .
Adam, to tylko moja chwilowa tak wysoka aktwność. Pochmurno, deszczowo- sam rozumiesz. Jak się dorwę potem do malin, truskawek, leszczyny - to ja Ciebie będę musiała ścigaćAdam S. pisze:Martynko ja rezygnuję z zabawy ..... już Cię i tak nie dogonię , za duża przewagaTy zarywasz noce i ranki , a mnie się chce spać.......
![]()
No, to teraz i ja pochwalę Twoją bellkę- takie widoki zawsze cieszą, niecierpliwie poczekam na pełny rozkwit
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam