Dlatego proszę na daty nie patrzeć. Plissssss
Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.2
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.2
Teraz widzę, że coś daty się pochrzaniły. Trzeba naprawić.
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Stasiu - serdeczne gratulacje dla pani inspektor i serduszko przesyłam
. Obejrzałam zdjęcia zalewowe i jak zwykle jestem przygnębiona klęską jaka tych ludzi spotkała....dzisiaj dałam do puszki datek na ten cel i zdaję sobie sprawę że to mała kropelka w morzu potrzeb
Stasiu - czy ten czosnek wykopujesz na zimę? Ja nie wykopałam, zostawiłam i w tym roku jest dużo mniejszy
. Obejrzałam zdjęcia zalewowe i jak zwykle jestem przygnębiona klęską jaka tych ludzi spotkała....dzisiaj dałam do puszki datek na ten cel i zdaję sobie sprawę że to mała kropelka w morzu potrzeb Stasiu - czy ten czosnek wykopujesz na zimę? Ja nie wykopałam, zostawiłam i w tym roku jest dużo mniejszy
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
GrazynaW
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Stasieńko przybiegłam do Ciebie zobaczyć jak żyjesz
Wróciliśmy od syna.Sytuacja juz sie ustabilizowała ale tereny w koło nadal mocno podmyte.U niego w ogrodzie teren bardziej kamienisty to już troche poprzesychało.I oczywiscie wracaliśmy do domu to było oberwanie chmury
i u nas nadal leje
Cos to lato nie zapowiada sie wesoło.

- Miiriam

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
hihihihi ..- wieeelki czosnek ozdobny. W tym roku ma wielką nogę, ok.1,3m a główkę średnicy ok. ....15cm![]()
a dlaczego się zarumieniłaś ?
- riane

- Od: 24 lut 2008, o 12:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Stasiu, sprawdź czy Ci się komputer nie przegrzewa. Jeśli się sam wyłącza, to zazwyczaj właśnie przegrzanie jest przyczyną. Trzeba mu odkryć wszystkie dziurki wentylacyjne, sprawdzić, czy wiatraczek się kręci, a jeszcze najlepiej przedmuchać wszystko w środku (tylko uwaga, może być dużo kurzu, lepiej to robić na dworze
).
Agata
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Witam moją imienniczkę myślałam że już nikogo nie znajdę tu z naszym imieniem.Stasiu bardzo miło u Ciebie ogródek piękny dużo różnorodności wszystko kwitnie jak pozwolisz będę podglądać Twoje roślinki. 
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- roslynn
- 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
Smakowity torcik widziałam, chyba też dzisiaj coś upiekę, apetyt dostałam na słodkie:)
Stasiu jak mnie się komputer przegrzewał to syn mi zamontował mocniejszy wiatrak. No i kurzu też było sporo.
U nas dzisiaj wreszcie przestało padać ale nie wiem na jak długo. Makabra z tą wodą w tym roku. Oby nie było więcej nieszczęść.
Stasiu jak mnie się komputer przegrzewał to syn mi zamontował mocniejszy wiatrak. No i kurzu też było sporo.
U nas dzisiaj wreszcie przestało padać ale nie wiem na jak długo. Makabra z tą wodą w tym roku. Oby nie było więcej nieszczęść.
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Stasiu słoneczko zostawiam choć u nas wciąz pada...
U jaki pyszny torcik
i ciocia wcale na te lata nie wgląda
miłego dnia
U jaki pyszny torcik
miłego dnia
-
GrazynaW
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Kochana,co u Ciebie?U nas leje od nocy
,w zasadzie nie leje,to są strumienie deszczu!! Ulicą płynie rzeka
Na balkonie donice zdjęłam z poręczy bo są tak nasączone wodą jak gąbka.Nic mi nie rośnie,jak posadzone tak stoją.Jednak ta niska temperatura i brak słońca dotkliwie doskwiera balkonowcom
W poprzednich latach o tej porze miałam już ładnie zarośnięty balkon wilcami i kobeą a teraz...szkoda słów.
Na balkonie donice zdjęłam z poręczy bo są tak nasączone wodą jak gąbka.Nic mi nie rośnie,jak posadzone tak stoją.Jednak ta niska temperatura i brak słońca dotkliwie doskwiera balkonowcom
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
u nas to samoGrażyna Widera pisze:Kochana,co u Ciebie?U nas leje od nocy,w zasadzie nie leje,to są strumienie deszczu!! Ulicą płynie rzeka
![]()
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Stasiu tyle się naoglądałam tych Twoich żabek ale masz śliczną kolekcję i jesteś miłośniczką zwierząt, ja też lubię zwierzęta i nie mogę patrzec jak się im krzywda dzieje.Pozdrawiam. 
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
śliczne roślinki masz pozdrawiam
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Torcik piękny ale i wiek cioci piękny ,moje czosnki tez zaczynają ładnie kwitnąć ale w tym roku mają mniejsze główki a irysek piękny ,mam kilka kolorów a z niebieskich mam jaśniutki ....
wczoraj wieczorem przyszła burza z piorunami , wichurą i potokami deszczu , myślałam że koniec świata .. teraz zaczyna słoneczko wychodzić , może będzie ładny dzień ..a już tak ładnie obeschło i znowu pełno wody .. nie rozpieszcza nas w tym roku wiosna ,
wczoraj wieczorem przyszła burza z piorunami , wichurą i potokami deszczu , myślałam że koniec świata .. teraz zaczyna słoneczko wychodzić , może będzie ładny dzień ..a już tak ładnie obeschło i znowu pełno wody .. nie rozpieszcza nas w tym roku wiosna ,
Witaj Stasiu, dawno mnie nie było u ciebie. Ale nadal uwielbiam twój watek. Odpoczywam i odprężam sie u ciebie. Niesamowity ten kocurek w doniczce. A i kwitnienia masz piękne tej deszczowej wiosny.
Jak przezimowała ci dalia? Moje dopiero co wzeszły. Mam nadzieje, że te od ciebie również.
Życzę miłego odpoczynku i duzo słoneczka.
Jak przezimowała ci dalia? Moje dopiero co wzeszły. Mam nadzieje, że te od ciebie również.
Życzę miłego odpoczynku i duzo słoneczka.