Ja też nie wytrzymałam dnia bez nowych roślinek, hih ;)
Roślinki doniczkowe - FIGA
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu myślę że to jest to samo :P tylko mnie podano nazwę Senecio Himalaya i pod tą nazwą widziałam w necie :P Wiem tylko tyle że lubi widne miejsce, raczej nie kwitnie, dorasta do około 50cm
nic więcej nie znalazłam
Karinko aż się boję co będzie wiosną :P jak pokarzą się nowinki :P
Bona wybierasz się na wystawę storczyków w listo padzie do Łodzi
Grażynkofiołka właściwie kupiłam Patrycji na urodziny na 24 :P bo dostałam już od Ani kilka listków w kilku kolorach więc teraz tylko będę czekała jak mi urosną :P ale pięknie Ci dziękuję za pamięć :P Wybierasz się na wystawę prawda
:P
nic więcej nie znalazłam
Karinko aż się boję co będzie wiosną :P jak pokarzą się nowinki :P
Bona wybierasz się na wystawę storczyków w listo padzie do Łodzi
Grażynkofiołka właściwie kupiłam Patrycji na urodziny na 24 :P bo dostałam już od Ani kilka listków w kilku kolorach więc teraz tylko będę czekała jak mi urosną :P ale pięknie Ci dziękuję za pamięć :P Wybierasz się na wystawę prawda
- FIGA

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Krysiu dziękuję za miłe słowa :P
Widziałaś mojego klonika
Miałaś rację że zakwitnie :P a ja się bałam że w tym roku się nie doczekam kwiatków :P
Zimą wysieję nasionka lipki :P jak tylko mi się uda wyhodować będę miała czym się z Wami podzielić :P
No i oczywiście na wystawę idę :P tak mi narobiłaś ochoty że już nie mogę się doczekać :P
Widziałaś mojego klonika
Miałaś rację że zakwitnie :P a ja się bałam że w tym roku się nie doczekam kwiatków :P
Zimą wysieję nasionka lipki :P jak tylko mi się uda wyhodować będę miała czym się z Wami podzielić :P
No i oczywiście na wystawę idę :P tak mi narobiłaś ochoty że już nie mogę się doczekać :P
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Kasiu, co to za roślinka na czwartym zdjęciu? Piękna
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- empuza

Dziękuje, Kasiu. 
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
- empuza

Mogę stanąć pod okienkiem i się usmiechnąć?FIGA pisze:Wiosną będę przycinała żeby się rozkrzewiła bardziej :P bardzo chętnie się podzielę :P
-
barbarka

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
Kasieńko kwiaty masz cudowne
Zagladam tu do Ciebie , ale nie pozostawiam śladu z braku /"ostatnio bardzo "/czasu . Wybacz mi
Kasieńko kusisz , oj kusisz tą szarlotką i obawiam sie , że po mojej wizycie zostaną tylko okruszki
Zagladam tu do Ciebie , ale nie pozostawiam śladu z braku /"ostatnio bardzo "/czasu . Wybacz mi
Kasieńko kusisz , oj kusisz tą szarlotką i obawiam sie , że po mojej wizycie zostaną tylko okruszki
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki