A mnie podoba się azalia. Margerytki też uwielbiam, ale jakoś u mnie nie chcą rosnąć.

Majka, nawet nie wiesz jak się cieszę !! Dziękuję
 Majka, nawet nie wiesz jak się cieszę !! Dziękuję  za truskaweczkę. Moje maja kwiatki purpurowe i jak zakwitna, to się zrewanżuję.
 za truskaweczkę. Moje maja kwiatki purpurowe i jak zakwitna, to się zrewanżuję.  Już porobiłam, została mi tylko trawa, którą muszę posiać na miejscu starego domku. A to mój nowy kurniczek
 Już porobiłam, została mi tylko trawa, którą muszę posiać na miejscu starego domku. A to mój nowy kurniczek  Jutro zrobię zdjęcie całego siedziska.
 Jutro zrobię zdjęcie całego siedziska.  

Te tą są takie malutkie. Ja mam podwójne olbrzymy. Uwielbiam je. Strasznie je lubią ślimaki. Cudownie wyglądają w wazonie. A co u Ciebie teraz kwitnie?Margo2 pisze:Też się cieszę, że Idei się udało się rozszyfrować fotosik.
A mnie podoba się azalia. Margerytki też uwielbiam, ale jakoś u mnie nie chcą rosnąć.

marzanka pisze:Nie uwierzę, niemożliwe to nie w naturze maniaka ogródkowegoTosia1 pisze:Melduję, że od jutra leżę i nic nie robię!!!!!!!Maki urocze

Marzanko, daję Ci słowo, jutro nie tknę nic!!! :P Ale w poniedziałek.... Muszę przesadzić wiciokrzew. Mam piękną odmianę i tam gdzie teraz jest nie prezentuje się okazale. Zasieję trawe, pomaluje szkaradny płot od sąsiada i fajrant!!!!
 Marzanko, daję Ci słowo, jutro nie tknę nic!!! :P Ale w poniedziałek.... Muszę przesadzić wiciokrzew. Mam piękną odmianę i tam gdzie teraz jest nie prezentuje się okazale. Zasieję trawe, pomaluje szkaradny płot od sąsiada i fajrant!!!! 

to ile kur w nim będzie?
  to ile kur w nim będzie?   
    i nie dziękuj, niema za co
  i nie dziękuj, niema za co   
   a jaka odmianę masz wiciokrzewu? ja mam pomorski "serotina" i kiepsko mi rośnie, prawie wcale, powoli listki wypuścił, a siedzi już u mnie prawie 2 miesiące
 a jaka odmianę masz wiciokrzewu? ja mam pomorski "serotina" i kiepsko mi rośnie, prawie wcale, powoli listki wypuścił, a siedzi już u mnie prawie 2 miesiące   oraz zimozielony zaostrzony" i ten rośnie sobie
   oraz zimozielony zaostrzony" i ten rośnie sobie   (tego roku wsadzone i zakupione)
 (tego roku wsadzone i zakupione)    

http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
  http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 
 Majeczko, żebym to ja wiedziała jaka to odmiana, ale poszperam w zdjęciach z tamtego roku, to wkleję. Ma cudowne kwiaty, a jak pachną!!!
 Majeczko, żebym to ja wiedziała jaka to odmiana, ale poszperam w zdjęciach z tamtego roku, to wkleję. Ma cudowne kwiaty, a jak pachną!!! 

BasiuOkna są i to aż dwa. Piękne zdobyczne. Z takich buduje się całe ściany. Nie widać co w środku, ale z wewnątrz domku widać cudownie.!!!
 BasiuOkna są i to aż dwa. Piękne zdobyczne. Z takich buduje się całe ściany. Nie widać co w środku, ale z wewnątrz domku widać cudownie.!!!  
   fajne, nie?
fajne, nie?  SŁONECZKA!!!
 SŁONECZKA!!!  

cieszę się, że już opanowałaś dodawanie zdjęć i to super - moje gratulacje !!!
 cieszę się, że już opanowałaś dodawanie zdjęć i to super - moje gratulacje !!! 

Uwielbiam, to już taka oznaka lata ;)
 Uwielbiam, to już taka oznaka lata ;)

Halinko !! No nareszcie sie pojawiłaś. O maki sie nie martw, będziesz w Chorzowie, to dam Ci dużo! U mnie w pełnym rozkwicie. Dziś powalił je deszcz
Halinko !! No nareszcie sie pojawiłaś. O maki sie nie martw, będziesz w Chorzowie, to dam Ci dużo! U mnie w pełnym rozkwicie. Dziś powalił je deszcz  Ale jutro sie podniosą. Muszę im zrobić jeszcze fotki, bo to piekne okazy. Już mam posprzątane i tylko posiać trawę. Jaką kupić, żeby była ładna? Dziś posadziłam niebieską trawę. Ciekawe, na razie jest zielona!
 Ale jutro sie podniosą. Muszę im zrobić jeszcze fotki, bo to piekne okazy. Już mam posprzątane i tylko posiać trawę. Jaką kupić, żeby była ładna? Dziś posadziłam niebieską trawę. Ciekawe, na razie jest zielona!  Napracowałam sie bardzo,ale działka ma teraz inny wygląd. Potrzeba
 Napracowałam sie bardzo,ale działka ma teraz inny wygląd. Potrzeba   
  Dzięki za pochwały i zapraszam częśćiej. Korzystam z tego fotosika, bo już sie go naumiałam, a w moim wieku trochę techniki i się gubię
  Dzięki za pochwały i zapraszam częśćiej. Korzystam z tego fotosika, bo już sie go naumiałam, a w moim wieku trochę techniki i się gubię  
   Pozdrawiam
  Pozdrawiam  jeszcze w ogromnym pąku
 jeszcze w ogromnym pąku a ten już w pełnej krasie,
a ten już w pełnej krasie,  
   a ta piękność dla WAS!
a ta piękność dla WAS!  

I co -dziś posadziłam traweTosia1 pisze:marzanka pisze:Nie uwierzę, niemożliwe to nie w naturze maniaka ogródkowegoTosia1 pisze:Melduję, że od jutra leżę i nic nie robię!!!!!!!Maki urocze

ta co miała nic nierobienie w planach niedzielnych
 ta co miała nic nierobienie w planach niedzielnych  

Marzanko, większośc czasu siedziałam i podziwiałam swoje dzieło. Była straszna burza i ulewa.
 Marzanko, większośc czasu siedziałam i podziwiałam swoje dzieło. Była straszna burza i ulewa.   
   Płakać się chce na ten deszcz. Pełno chwastów i bardzo mokro! Nie da się plewić. Maki się poprzewracały od ciężaru wody! Masakra!!!
 Płakać się chce na ten deszcz. Pełno chwastów i bardzo mokro! Nie da się plewić. Maki się poprzewracały od ciężaru wody! Masakra!!!  

Chciałam jeszcze wkleić dzisiejsze maki, ale znów coś fotosik szwankuje!
 Chciałam jeszcze wkleić dzisiejsze maki, ale znów coś fotosik szwankuje!