Ja też bym pewnie nie była zachwycona na Twoim miejscu ,ale czego się nie robi dla wnuków Kiedyś zabrałam moją wnusie do sklepu a pani ekspedientka mówi ,ale córka do pani podobna .Wyprowadziłam ją z błędu mówiąc ,że to wnuczka ale wiesz jak mnie podbudowała
Witaj Bozenko! Nareszcie trafiłam na Twój ogród. Jest piękny, urozmaicony i kolorowy. No i obszerny Zazdroszczę Ci takiej powierzchni i ukształtowania terenu. Widać, że masz tam co robić, ale jakie mozliwości ;) I jak widać, potrafisz je wykorzystać
Witaj Bogusiu rzeczywiście u nas ładnie jeszcze ciepło to mogę trochę popracować jeszcze w moim królestwie .Wymieniam sie jeszcze na roślinki to muszę je póżniej posadzić ,a z tym zawsze mam problem gdzie to posadzić ,żeby pasowało i żebym nie musiała ciągle przesadzać
U nas Bożenko pogoda paskudna od paru dni ,aż się nie chce z domu wychodzić,ale ty to masz szczęście ,bo możesz w spokoju pokończyć prace w ogrodzie Najgorzej to jest czekać na pogodę nic nie móc robić a czas ucieka ;:30
Bogusiu ja jeszcze się wymieniam na roślinki i właśnie czekam na dwie paczuszki z roślinkami - znowu będę sadzić .Jak tak dalej pójdzie to mój ogród pęknie w szwach
Masz dużo miejsca w twoim ogrodzie możesz Bożenko robić przeróżne kompozycje ,łączyć ze sobą kwiaty z krzewami ,na pewno na wiosnę twoja praca zaowocuje :P