uważam, że to dobry zakuptrzynastka pisze:MOje też siedzą w takim domeczkui dobrze im tam
zakupy wcześniejsze na stronie 43 - 45renata75 pisze:Patrusiu, szklarenka bardzo fajnie się prezentuje zapełniona storczykami, też mi po głowie taka chodzi, ale w tym toku dałam sobie spokój, napisz co ładnego udało Ci się wylicytować?
Zaraz biegnę oglądać ogród AZY.
Pozdrawiam
o te upały się nie martwię, bo u nas nigdy nie jest tak ciepło jak w tropikach ale mam wiatraczek na podorędziuZabka_Monis pisze:Noooo szklarenka niczego w sobie. Fajny pomysł i na pewno będą miały tam wysoką wilgotnośćTylko bałabym się trzymania ich latem podczas duchoty... jak to napisała Art, bałabym się żeby się nie ugotowały tam... Może jakiś wiatraczek im zamontuj?
Taki od komputera nawet by starczył
I widzę , że sporo zakupów zrobiłaś gratuluję i zazdraszczam (pozytywnie oczywiście)Niech Ci ślicznie rosną
![]()
No i migiem pokazuj pędzik Vandy
tak te spryskiwacze są całkiem całkiemZabka_Monis pisze:Aaaaaa no tak teraz widzę jesteś z Zakopanego. Ach cudna miejscowość. Co roku chce się tam wracać.. może i w te wakacje się udaI może gdzieś po drodze zobaczę Twoje storczyki na balkonie
![]()
wiesz co .. mamy takie same spryskiwacze![]()
tak ogród Azy wciąga niesamowicie, to dzięki jej opowieściom zaczęłam się wspinać po Tatrach Polskich i Słowackichrenata75 pisze:Patrysiu, spędziłam kilka godzin w ogrodzie Oli, aż się rozchorowałam z tęsknoty za górami, już dzwoniłam do M i powiedziałam że jak tylko zrobi się ciepło, jedziemy na trzy dni do Zakopanego, połazić po górach, szkoda tylko że ta pogoda tak mało łaskawa w tym roku.
Zapomniałam napisać, że miło było Cię zobaczyć, nieźle się poświeciłaś by zrobić fajne fotki![]()
![]()
Pozdrawiam
4 piętrowe po 29,99pani_storczyk pisze:Patrysiu szklarenka super. Były u nas takie w Biedronce po 29.99.Chcialam sobie kupićale mój M powiedzial że mam siębo jak to będzie w pokoju wyglądać.Zakupy bombowe
![]()
![]()