Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p
Od: 19 maja 2008, o 10:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.

Post »

Bardzo zaluje ze nie mieszkamy blizej- ale mysle ze nic straconego- mam nadzieje ze nadarzy sie jeszcze okazja do spotkania:-))) wiesz.. bawaria jest taka piekna i zielona.. plynaca zlotymi rzekami ;:136 , kuchni nie zachwale bo jednak wole polska:-) szkoda ze nie mieszkamy blosko siebie:-(((

Dehnera nie mam nigdzie kolo siebie- przynajmniej nie widzialam:-(( ale jeszcze sie dorobie:-) na pewno!!!

Dzisiaj jestem bardzo dumna- corka przyniosla kolejna jedynke ze szkoly:-) z matematyki ze sprawdzianu :tan
cale szczescie wdala sie w tatusia jeśli chodzi o matematyke:-))) :oops:
Jaka macie pogode? u mnie deszczowo, zimno i ogolnie do bani. Ja choruje juz drugi miesiac i nawet antybotyki nic nie pomogly. Moj lekarz jak na zlosc ma urlop do 28 maja.. wiec jutro ide szukac innego..najgorsze jest to ze na pewno będę musiala troche odstac w kolejce:-((
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Ja bym się tak z jedynki z matematyki nie cieszyła :;230

Aga super zdjęcia ;:138
Świetnie, ze pokazałaś nam dzieciaczki ..

Fajne pomysły ma Kubuś, miłe takie prezenty prawda?

Gratuluję kwiatkuszka RH .. czy to catwbience?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Hhihihihi mnie te jedynki bardzo ciesza:-)) wyobrazcie sobie.. przychodzi Julka do domu i wola od progu.. mamo mamo dostalam banke!!! hurra:-)))

Te ciasto w doniczce to nie pomysl Kubusia tylko jego wspanialych pan w przedszkolu:-)) co chwilke cos wymyslaja i razem z dziecmi produkuja:-) przy miksowaniu tego ciasta.. spalily mikser- przy mnie:-)))

Lisko kochana tak to catwbience :-))) wlasciwie to jest rh Julki- dostala dwa albo trzy lata temu od tatusia w prezencie- rosnie naprzeciwko okna do jej pokoju- tak zeby mogla na niego patrzec:-)) najgorsze jest tylko to ze jakies Sraki naptakaly mi na niego...

Te moje dzieci mnie dzisiaj wykoncza.. trace glos powoli.. co chwilke mnie z lozek wolaja.. a to bo Kubus widzi Aresztowana muchie ( pisownia oddaje orginalna wymowe mlodego).. i sie jej boi ( Kuba ma prawie 5 lat), a to Julce zebralo sie na wspominki jej chrztu swietego ( w szkole na religi o tym rozmawiali).. a ja tak stoje w przedpokoju pomiedzy ich pokojami( pokoje maja na wprost siebie) i mam ochote wziasc pile i przepilowac sie na pol ;:223 dobrze ze zaraz usna:-))) jutro ostatni dzien szkoly i przedszkola i ferie.. dwa tygodnie.. znowu!!! masakra- przy tej pogodzie to chyba z nimi zakwitne:-)
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś dzieci są słodkie.. obojętnie w jakim wieku.. i tylko od nas zależy jakie są/bedą między nami stosunki
Masz fajniutkie dzieciaczki.. więc broń Kubę przed tą aresztowaną muchią.. ;:196
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

Witaj Aguś

No wiesz.. okazja może się trafi!
Ty nie narzekaj, wyobraź sobie, co ja mam , jak ja mam 4kę ;) I siedziałam z nimi 3 miesiace sama, bo R był w Danii w robocie... MASAKRA

A te ferie to co to za ferie masz? Bo my mamy tylko poniedziałek wolny
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Pfingstenferien.

Fakt dwojka to na pewno mniej wyczerpujaca i co do tego nie ma watpliwosci- dlatego podziwiam Cie niezmiennie- za sile, za cierpliwosc, za radosc zycia. Bardzo podoba mi sie jak czytam co u Was- widac jak jest wam razem dobrze- radosc matki mimo ogromu pracy przy dzieciach- i jeszcze ma na dzialke czas!!! :-))))) przyznaje ze ja przy mojej dwojce- choc kochani sa i nawet grzeczni - wymiekam. Nie dlatego ze rozrabiaja.. ale zagaduja mnie. Szczeka opada mi kilka razy dziennie, czasem dyskusja sie wytworzy - taka konkretna z arumentami, z za i przeciw. Na wszelakie tematy( Julka) troszke sie czasem napoce tlumaczac badz dyskutujac- ale po opadnieciu emocji ( a bywaja rozne)- przychodzi refleksja. Dobrze kiedy dzieci sa tak ciekawe swiata- troche mniej jak zaginaja matke na rzeczach niemalze ... oczywistych:-)) wtedy wstyd:-)
Troche mnie momentami przeraza to ze zamiast isc sie bawic.. wola siedziec ze mna.. z tata- i gadac ..gadac.. nawet jak do toalety ide to ida za mna. Stoja za drzwiami.. ale dyskutuja ciagle. Ja w ich wieku.. ciagle bylam na dworze.. bawilam sie calymi dniami. Oni zabawami jako takimi.. strasznie szybko sie nudza.
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p

Post »

Kochana, dwie gaduły mogą czasem być gorsze niż 4ro diabłów nie umiejących usiedzieć w miejscu minuty. ;)
Jak pogoda u Ciebie? dopisuje?
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Pogoda sie bardzo poprawila:-)) dzisiaj mam byc cieplo i bez deszczu:-))) mam nadzieje ze w Polsce w rejonach zalanych szybko woda opadnie..
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p

Post »

Aguś, oglądam na bieżąco doniesienia z Pl i jest tragedia... to co się dzieje....

u nas dzisiaj o wiele chłodniej i gdybym miała pewność, ze nie będzie padać - a się zanosi - poszłabym randapować :/
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Ja za chwilke zmykam popryskac roze. Nie wiem czy to dobra pora ale mysle ze krzywdy im nie zrobie. POpstrykalam kilka zdjec dzisiaj postarm sie je jutro wrzucic.
Tez ogladam telewizje... masakra. Przeciez te zniszczenia pochlona mase pieniedzy.. tylko czy to co Ci ludzie dostana wogole na cokolwiek wystarczy? stracili niejednokrotnie wszystko. caly swoj dobytek..wszystko to na co pracowali cale swoje zycie.. lzy same sie leja po policzku jak Ci ludzie musza teraz cierpiec..
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aga no co zrobić..
Teraz mozemy im trochę pomóc..
w sklepach są kosze .. można coś kupić.. to co najważneijsze.. podstawowe ..
sa smsy i konta..
Coś trzeba robić.. bo oni przezywają prawdziwą tragedie ..
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Trzeba pomoc- myslalam o tym by zorganizowac u nas zbiorke pieniedzy albo rzeczy - nie wiem tylko jak sie za to zabrac.. w szkole mogla bym dopiero po feriach rozmawiac z dyrektorka szkoly. Sprobuje moze w kosciele? po prostu by ksiadz z ambony oglosil.. i rozdac ulotki z numerem polskiego konta dla powodzian.

Wczoraj burzy nie bylo - padal tlko deszcz. Obudzil mnie Kubus masazem mojej twarz- jak zwykle- a za oknem slychac piekny spiew ptaszkow az milo sie robi:-)))
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p

Post »

Witaj kochana, i jak pogoda?
Nie wiem, czy u Ciebie też, ale u nas w pennym mają być od dzisiaj małe bugenwille po 1,5? ;:138 jak tylko dzieciaczki wstaną, to biegnę :)
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Dzisiaj podjade do sklepu i moze uda mi sie kupic:-))

Pogoda w kratke.. niby cieplo.. ale niebo zachmurzone i zapowiadaja opady do konca tygodnia.. i w nastepnym tez.
Dzieciaki maja deszczowe ferie... ale jak tylko przestaje padac wyganiam je na dwor.. bo kiedy maja powietrza swiezego nalykac.. w domu? ehh

Kilka fotek z mojego skrawka:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bonus :lol: Ladne koniki zbiera moja panna? szkoda tylko ze nie rozklada ich w swoim pokoju.

Obrazek

o jeszcze cos:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Odnośnie cięcia róż pnących to polecam te wątki :
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 41&t=32991
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 41&t=30866

Mnie bardzo pomogły bo w zeszłym roku chciałam odmłodzić starą pnącą różę i narobiłam sobie kłopotu.
Teraz mądrzejsza dzięki forum przycięłam, poprzyginałam i czekam aż zakwitnie bo jest cała obsypana pąkami :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”