Witam Cię ciepło.Dużo ciekawych i ładnych roślinek.Aż szkoda że nie napisałaś żadnego komentarza oraz ani jednego słowa o Twoim ogrodzie ,przydało by się też kilka zdjęć wyglądu całego ogrodu .Czekam na następną prezentacje .Ja też niedawno zacząłem Początki nie są łatwe.Pozdrawiam.
Masz piękne rośliny! Chciałem również prosić o parę widoczków z ogrodu i jakieś parę zdań o nim
Zapowiada się bardzo pozytywnie!
Pozdrawiam i witam w gronie zielono zakręconych!
Witam Was cieplutko, jak zrobię fotki mojego ogrodu na pewno je wstawię .
Mój ogród powstawał bardzo długo , sama go zaprojektowałam i realizowałam najwięcej jest w nim magnolii azali i rododendronów bo mam małego bzika na ich punkcie ale nie brakuje w nim tulipanów , niezapominajek , prymulek itp ,więcej będzie widać na zdjęciach mojego ogrodu które niebawem wstawię........ :P
Witaj , fajnie ,że dołączyłaś do naszego grona, maniaków roślin
Wstawiaj fotek jak najwięcej, bo jest na co popatrzeć Ogród widzę już dojrzały i pięknie obsadzony
Ale napisz coś więcej o nim. Jak go tworzyłaś itd i oczywiście skąd jesteś, jeśli to nie tajemnica
No nie powiem elegancko ,teraz to widać kawał przemyślanej działalności i wysiłku włożonego w tak wspaniały wygląd .Bardzo efektowne krzewy i iglaki ,chyba rosną tam już dość dawno.No i trawniczki też zadbane .Życzę wielu sukcesów na niwie ogrodowej.Pozdrowienia.Więcej zdjęć .
Witam serdecznie...
Ogród w całości prezentuje się b.ładnie niemożna nic mu ująć
wszystko dopasowałaś bardzo starannie i przemyślanie...
czekam na pozostałe fotki ogrodu
Mazia szczęka opadła mi na poziom kopalni ogród piękny, szacunek
Kwiaty pierwszorzędne, trawka idealna, pozwole sobie wpadać czasem na spacerek i kawke do Ciebie
Pozdrawiam ciepło
''...oczy są ślepe... Trzeba szukać sercem...''-Antoine de Saint-Exupéry ? ''Mały Książę'' Mój wątek! Pozdrawiam! Lola