Lawendo ,krzewuszka kwitnie na pędach jednorocznych czyli młodych więc mróz nie zagraża pąkom .lawenda pisze:Krzaczek ma się bardzo dobrze,mówiąc o przemarznięciu myślałam o pączkach kwiatowych.
Może miała za sucho?
Nie sądzę też aby miała za sucho .Moja kwitnąca obecnie krzewuszka (zdjęcie na poprzedniej stronie ) rośnie na piasku i ani razu nie była podlewana ,oczywiscie oprócz opadów atmosferycznych .
Napisz czy Twój krzaczek jest młody ,czy w poprzednich latach miał kwiaty a może znasz odmianę bo jest ich naprawdę wiele.
Jeszcze raz poproszę o wklejenie zdjęcia jeśli to nie problem ,może to rzuci jakieś światło na problem.

.Obejrzałam ją dzisiaj bardzo dokładnie ,wypuściła wiele pędów ,praktycznie obrosła płotek ,wygląda bardzo zdrowo ale kwiatuszka nie uświadczysz....taki los
 .Obejrzałam ją dzisiaj bardzo dokładnie ,wypuściła wiele pędów ,praktycznie obrosła płotek ,wygląda bardzo zdrowo ale kwiatuszka nie uświadczysz....taki los  

Śliczny masz ten sklaniak, a jak nie wiesz jak wyglądają chwasty to zapraszam do mnie, nawet strach takie fotki wstawić, czasami są do pasa.
  Śliczny masz ten sklaniak, a jak nie wiesz jak wyglądają chwasty to zapraszam do mnie, nawet strach takie fotki wstawić, czasami są do pasa.