Oaza spokoju Hanki - 2009
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Oaza spokoju Hanki - 2009
Hania te wieczorne zdięcia są naprawdę piękne 
- Frida

- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Haniu, za oknem świat zapłakany, deszczu mamy po kokardy.
Nadrabiam zaległości w "moich" ogródkach i wpadłam do Ciebie, akurat jem śniadanie i cieszę oczy pięknymi widokami. Popatrzyłam na Twoje lilie i od razu mi lepiej, bo u mnie też takie kępki, oczywiście mniejsze, ale myślałam, że to nie jest normalne. Ale jeśli u Królowej lilii rosną kepami, to widocznie musi tak być. Aha, złapałam już poskrzypka, więc trzeba ogladać i wyłapywać łobuza.
Te wieczorne fotki są urocze, zastanawiam się, czy robiłaś je specjalnie o tej porze, czy "nadmiar" czasu tak podziałał?
Pozdrawiam, Danuta
Nadrabiam zaległości w "moich" ogródkach i wpadłam do Ciebie, akurat jem śniadanie i cieszę oczy pięknymi widokami. Popatrzyłam na Twoje lilie i od razu mi lepiej, bo u mnie też takie kępki, oczywiście mniejsze, ale myślałam, że to nie jest normalne. Ale jeśli u Królowej lilii rosną kepami, to widocznie musi tak być. Aha, złapałam już poskrzypka, więc trzeba ogladać i wyłapywać łobuza.
Te wieczorne fotki są urocze, zastanawiam się, czy robiłaś je specjalnie o tej porze, czy "nadmiar" czasu tak podziałał?
Pozdrawiam, Danuta
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Powtórzę za wszystkimi...sesja nocna super...
Haniu, jeśli to młoda sadzonka bożykwiatu, to jest mały, ale poczekaj trochę aż się rozrośnie... będzie większy. Ja jesienią podzieliłam mój i teraz słabo kwitnie... jest sporo jaśniejszy od Twojego,
Muszę gdzieś upolować takiego mocno karminowego... lubię mocne kolory.
Haniu, jeśli to młoda sadzonka bożykwiatu, to jest mały, ale poczekaj trochę aż się rozrośnie... będzie większy. Ja jesienią podzieliłam mój i teraz słabo kwitnie... jest sporo jaśniejszy od Twojego,
Muszę gdzieś upolować takiego mocno karminowego... lubię mocne kolory.
Haniu Ty dziewczyno spać nie możesz???
Po nocach zdjęcia robisz?
ale fajnie Ci wyszły..
Jak po deszczach? Ominęły Cię ulewy?
Po nocach zdjęcia robisz?
ale fajnie Ci wyszły..
Jak po deszczach? Ominęły Cię ulewy?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Piękna wieczorna sesja zdjęciowa. Podoba mi się.
Też mamy nadzieję, że was nie zalewa.
Też mamy nadzieję, że was nie zalewa.
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Haniu kochana, to Ty mi wysłałaś kosaćce żółte dwa lata temu? Właśnie najodważniejszy zaczyna pokazywać kolorek 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
HANIU u mnie nadal leje az sie płakać chce jak widziałam te zalane domy i pola . Szkoda równiez naszych ogródków ,ale co mają powiedziec powodzianie i nic nie zapowiada ,że szybko się poprawi
Haniu, świetne wieczorne fotki
Ja też staram się wykorzystywać każdą wolną chwilę, gdy nie pada
, do robót w ogrodzie, ale na pomysł zdjęć o tej porze nie wpadłam 
Ja też staram się wykorzystywać każdą wolną chwilę, gdy nie pada
Moje królestwo
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
Zapraszam serdecznie do mnie:-) Jola
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Haneczko jaka sytuacja u Ciebie.
Czy nic Ci nie grozi ?
Czy nic Ci nie grozi ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Odezwij się Haneczko ,,,,,wszystko ok??? 
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Witam Wszystkich
Dziękuję za troskę-ja jestem raczej bezpieczna -nie liczę strat w ogrodzie,bo to jest nic w porównaniu do tego jaki dramat dzieje się w moich rodzinnych stronach a więc u mojej najbliższej rodziny.Jest to teren przy ujściu Nidy do Wisły.Wisła jaka jest dziś wiemy z TV-nie przyjmuje wody z żadnej rzeki i Nida zrobiła tzw cofkę.Ludzie pilnowali wałów ale stało się to najgorsze czyli cofka.Mówię Wam widok jest przerażający jak rzeka wraca z wielkim impetem niosąc wody swoje i z Wisły-słychać wtedy tylko okropny ryk spienionej wody-zabiera wszystko co jest na jej drodze.Dzisiaj już nie widać gdzie koryto Wisły a gdzie Nidy.Jest wielki jeden obszar wody.Wały też są pod wodą.Tragedia. Wielka tragedia.
Popatrzcie-to zdjęcia lokalnej gazety
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/tn ... 574&Ref=pH
Mam nadzieję,że moderatorzy mnie nie zbanują.
Z każdym kogo dotknęła tragedia powodzi jestem sercem i życzę aby ten horror jak najszybciej się skończył i aby starczyło sił żyć dalej i próbować odbudować to co zabrała woda.
Może mnie nie być parę dni na forum,bo tak kursuje między pracą,domem i rodziną dotkniętą powodzią
Dziękuję za troskę-ja jestem raczej bezpieczna -nie liczę strat w ogrodzie,bo to jest nic w porównaniu do tego jaki dramat dzieje się w moich rodzinnych stronach a więc u mojej najbliższej rodziny.Jest to teren przy ujściu Nidy do Wisły.Wisła jaka jest dziś wiemy z TV-nie przyjmuje wody z żadnej rzeki i Nida zrobiła tzw cofkę.Ludzie pilnowali wałów ale stało się to najgorsze czyli cofka.Mówię Wam widok jest przerażający jak rzeka wraca z wielkim impetem niosąc wody swoje i z Wisły-słychać wtedy tylko okropny ryk spienionej wody-zabiera wszystko co jest na jej drodze.Dzisiaj już nie widać gdzie koryto Wisły a gdzie Nidy.Jest wielki jeden obszar wody.Wały też są pod wodą.Tragedia. Wielka tragedia.
Popatrzcie-to zdjęcia lokalnej gazety
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/tn ... 574&Ref=pH
Mam nadzieję,że moderatorzy mnie nie zbanują.
Z każdym kogo dotknęła tragedia powodzi jestem sercem i życzę aby ten horror jak najszybciej się skończył i aby starczyło sił żyć dalej i próbować odbudować to co zabrała woda.
Może mnie nie być parę dni na forum,bo tak kursuje między pracą,domem i rodziną dotkniętą powodzią
- marzanka

- Od: 21 lut 2010, o 22:01
Haniu tragedia przeogromna ,jestem z Wami całym mym
Trzymajcie się ,pogody ducha wam życzę i upragnionego słońca 
Haniu no przerażające zdjęcia pokazałas..
poogladalam sobie tam też moje rodzinne strony ..
siły dużo Haneczko
poogladalam sobie tam też moje rodzinne strony ..
siły dużo Haneczko
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
HANIU mogłoby już byc dosyc tych wszystkich tragedii .Oglądałam w telewizji normalny koszmar ludzie przechodza i na pewno nie chciałby nikt z nas tego przezyć . na pewno kazda pomoc jest teraz potrzebna tym ludziom . Zdjęcia przerażające
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hanuś Droga. Nie było mnie tyle u Ciebie i jak juz weszłam to same niepokojące wiadomości. Haniu bardzo mocno wierzę, jednak wszystko będzie ok u Twojej Rodziny. Trzeba miec wiarę i nadzieję. Kochana Haniu całym sercem jestem z Tobą. Pozdrawiam