Piękne nowości.
 Taras urządziłaś ślicznie. Bardzo mi się podoba.

a krossandra rzeczywiście świetna, ogromna i te jej błyszczące listki, okaz zdrowia normalnie
 a krossandra rzeczywiście świetna, ogromna i te jej błyszczące listki, okaz zdrowia normalnie   , zakupki od Marzenki też mi się podobają  :P
 , zakupki od Marzenki też mi się podobają  :P

Gloksynie wspaniałe mają kolorki kwiatów
 Gloksynie wspaniałe mają kolorki kwiatów  

, myślałam że są tylko białe, chyba że to taka ogrodowa jest?
 , myślałam że są tylko białe, chyba że to taka ogrodowa jest?
 Krossandra faktycznie prześliczna.  Przeniosłaś już paproć do hydro? Nie wiem jakie właśnie ta odmiana ma korzenie, ale przeniesienie paproci do hydro to straszna robota
 Krossandra faktycznie prześliczna.  Przeniosłaś już paproć do hydro? Nie wiem jakie właśnie ta odmiana ma korzenie, ale przeniesienie paproci do hydro to straszna robota 

Szkoda,że Cię gloksynie nie lubią,czy mnie polubią się okaże.
 Szkoda,że Cię gloksynie nie lubią,czy mnie polubią się okaże.  

Edytko robota polega na tym ,że musisz usunąć bardzo dokładnie ziemię z systemu korzeniowego i jest to dość pracochłonne.Ale widziałam paprocie rosnące w hydro bodajże u Teresy 600 , przepiękneEdyta 74 pisze: Kasiu,dziękuję. Paprotki do hydro jeszcze nie przeniosłam, ponieważ jeszcze nie mam wkładów.Skoro mówisz,że to straszna robota to może ją zostawię w ziemi

. Nie mogę wyjść z podziwu i kopara mi opada po kilku odwiedzinach na wątkach osób odwiedzających mój skromny wącik. Prześliczne fiołeczki, hibiskusy, benjaminki no w ogóle wszystkie Twoje roślinki są super. ;:106
 . Nie mogę wyjść z podziwu i kopara mi opada po kilku odwiedzinach na wątkach osób odwiedzających mój skromny wącik. Prześliczne fiołeczki, hibiskusy, benjaminki no w ogóle wszystkie Twoje roślinki są super. ;:106

śliczna, a prawde.
  śliczna, a prawde.