Pokaż fotki jak rozkwitnie

a hojka rośnie w hydro
  a hojka rośnie w hydro 

a hojka rośnie w hydro
  a hojka rośnie w hydro 

dla kłujaczka....kwiatuszek mały ale jak cieszy
 dla kłujaczka....kwiatuszek mały ale jak cieszy  
  Ja do swojej już nie mam cierpliwości
 Ja do swojej już nie mam cierpliwości  
  Kwitł już czy jeszcze
 Kwitł już czy jeszcze 
 Dla tych kilku chwilek śliczności kwiatuszka na kaktusku warto czekać cały rok.  I mnie takie kwitnące maleństwa pociągają. Patrycjo
Dla tych kilku chwilek śliczności kwiatuszka na kaktusku warto czekać cały rok.  I mnie takie kwitnące maleństwa pociągają. Patrycjo   
   dla maleństwa.
  dla maleństwa.

Kordylinka też Ci ładnie wypuszcza
 Kordylinka też Ci ładnie wypuszcza 

Bardzo mnie cieszy ten kwiatuszek i czekam na drugiego kaktusa.
  Bardzo mnie cieszy ten kwiatuszek i czekam na drugiego kaktusa. 

Męczą się nam te kwiatuchy bez słoneczka . U mnie na promyczki oczekuje `westerplatte` i `the vagabound`.pingu pisze:Czekam też na słoneczko, bo powojnik 'Jerzy Popiełuszko' ma ładne pąki, a chyba przy takiej pogodzie to nie będzie mu się chciało kwitnąć.

Robisz piękne zdjęcia. Gruboszki mają świetne pieńki, bardzo mi się takie podobają a jakby Ci się kiedyś ułamał listek z tego kolorowego sunset to  wiesz
 Robisz piękne zdjęcia. Gruboszki mają świetne pieńki, bardzo mi się takie podobają a jakby Ci się kiedyś ułamał listek z tego kolorowego sunset to  wiesz  Cudny jest i pięknie się wybarwi na słoneczku Hipki śliczne a i nie wspomniałam o hojach i storczykach. Będę częściej zaglądać
 Cudny jest i pięknie się wybarwi na słoneczku Hipki śliczne a i nie wspomniałam o hojach i storczykach. Będę częściej zaglądać 

Mój marniutki w porównaniu do Twojego...
 Mój marniutki w porównaniu do Twojego...