Ogród Gosi cz. 2
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Gosi cz. 2
Gosiu, bardzo ładnie wygląda rabata obrzeżona płaskimi kamieniami 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ula, ale te relację to może na jesieni, a prędzej w przyszłym roku, a komunia dopiero 30 maja.
Maju, a ja zwróciłam uwagę na Twoje obrzeża i też mi się podobają. Ja będę mieszała z obrzeżami, bo mam trochę kostki granitowej, trochę kamieni, ale podobają mi się też równiutko przycięte trawniki.
Maju, a ja zwróciłam uwagę na Twoje obrzeża i też mi się podobają. Ja będę mieszała z obrzeżami, bo mam trochę kostki granitowej, trochę kamieni, ale podobają mi się też równiutko przycięte trawniki.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Margo2 pisze:Ulu ja już naprawdę mam za gęsto. Może gdyby to był taki uporządkowany gąszcz jak u Ciebie, to było by inaczej. CXoraz mniej mi się podoba.![]()
U mnie się zaczyna robić to samo

W tamtym roku miałam porządeczek, tylko róże podsypane korą lub żwirem a w tym już się robi busz, który na dodatek nie ma składu i ładu

- Margo2
Aniu najgorsze, że ja mam coraz więcej chciejstw. Teraz padło mi na iglaki, a one zajmują więcej miejsca.
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Iglaczki mają dużo uroku i kolorów mimo pozorów wyłącznie zieleni. Sadź Gosiu iglaczki. Będziemy podziwiać 

Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
Gosiu iglaki są super ale tak jak piszesz potrzebują miejsca ale taki zakątek z iglaczków też ma swój urokMargo2 pisze:Aniu najgorsze, że ja mam coraz więcej chciejstw. Teraz padło mi na iglaki, a one zajmują więcej miejsca.

"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat
cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat

Zapraszam

- AniaDS
- Kontakt:
To bierz miniaturki, możne je także pakować w donice
Ja mam etap iglakowy za sobą od tego się zaczęła moja ogrodowa przygoda

Ja mam etap iglakowy za sobą od tego się zaczęła moja ogrodowa przygoda

- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Gosiu
byłam i nacieszyłam oczy Twoim pięknym ogrodem

- Margo2
Olu, Aniu, Maju, Halinko
Właśnie siedzę i wybieram formy karłowe i wolno rosnące. Już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła sadzić. Na razie nic nie kupuję tylko przeglądam. Ale ręka świerzbi,
A to moje rozkwitające rh.

Mój prezent coraz piękniejszy

Szkoda, że akurat taka paskudna pogoda, nawet nie można podziwiać rh, bo aż się nie chce wychodzić z domu.
I jeszcze żurawki

A to moje rozkwitające rh.

Mój prezent coraz piękniejszy

Szkoda, że akurat taka paskudna pogoda, nawet nie można podziwiać rh, bo aż się nie chce wychodzić z domu.
I jeszcze żurawki

- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Wspaniałe różaneczniki
Gęste, ładnie zapąkowane, widać że im służy Twoja pielęgnacja 

- AniaDS
- Kontakt:
Bardzo mi się podoba prezent, coraz ładniej wygląda 

-
- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ale wypasione RH
Cudne. Oj, szkodaaaaaa że w deszczu.... Prezent cudny, jak owocowa pianka
Chyba są dwie frakcje użytkowników Rh. Jedni twierdzą, że są bezobsługowe. Drudzy chuchają i dmuchają - ciągła praca mówią... W której frakcji jesteś ze swoimi Rh?
No, robi się bałagan na rabatach. A to coś skusi, a to się coś namnoży, trzeba rozdzielić i żal wyrzucić, coś ktoś sprezentuje... Ja nad tym nie panuję . Co się zabiorę za porządki to jeszcze większy bałagan powstaje
Powiedz mi, te skrzynie to wyłożone czymś? Jakaś folia, agro? Jaki drenaż? Sorki, że nudzę, ale jak dorwałam praktyka, to nie odpuszczę...
Do 30;tego chyba się wyleje...

Chyba są dwie frakcje użytkowników Rh. Jedni twierdzą, że są bezobsługowe. Drudzy chuchają i dmuchają - ciągła praca mówią... W której frakcji jesteś ze swoimi Rh?
No, robi się bałagan na rabatach. A to coś skusi, a to się coś namnoży, trzeba rozdzielić i żal wyrzucić, coś ktoś sprezentuje... Ja nad tym nie panuję . Co się zabiorę za porządki to jeszcze większy bałagan powstaje

Powiedz mi, te skrzynie to wyłożone czymś? Jakaś folia, agro? Jaki drenaż? Sorki, że nudzę, ale jak dorwałam praktyka, to nie odpuszczę...
Do 30;tego chyba się wyleje...
- ursulka
- Od: 2 paź 2009, o 23:12
Gosiulek - jakie Ty masz piękne i zdrowe rododendrony!!!! Chyba musze spróbować Twojego podlewania wodą z cytryną!
Kiedy je sadziłaś? - w sensie, jak długo rosna u Ciebie? Bo moje trochę pogryzione przez opuchlaki... Już je załatwiłam nicieniami, ale ślady pozostały.
Pozdrawiam - Ula
Kiedy je sadziłaś? - w sensie, jak długo rosna u Ciebie? Bo moje trochę pogryzione przez opuchlaki... Już je załatwiłam nicieniami, ale ślady pozostały.
Pozdrawiam - Ula