Moja wielka improwizacja - Fleur78 - 1cz. 2007r
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Próbowałam odnaleźć zdjęcie satelitarna aby odwiedzić cię w Twoim ogródku niestety..za mało danych....ale tutaj wejście na mapkę
http://wikimapia.org/#lat=48.7&lon=1.85 ... 28&m=a&v=2
http://wikimapia.org/#lat=48.7&lon=1.85 ... 28&m=a&v=2
Regulamin zabrania linków bez zgody
Witaj Alu.
Kto by to pomyślał, że dziś z rana będę we Francji.A tu proszę.Miło, gościnnie, piękne widoczki,"chudziutki" pieseczek,ławeczka... Po prostu jak w raju.Patrząc na Twoje fotki od razu robi się cieplej.
Masz pięknie skomponowany ogród, cudowne rośliny i egzotyczne, takie, które u nas nie mają szans, więc z przyjemnością będziemy je podglądać.
Spora część roślin, to takie nasze, krajowe.Rosną u wielu z nas, rosną u Ciebie i w wielu innych miejscach.
Jak dobrze, że Ci te pomidory zachorowały i spotkałaś Mietka i całe sympatyczne forum. Teraz możemy bywać i we Francji, i w Holandii, i w górach, i nad morzem, i gdzie tylko zechcemy.Wystarczy jeden klik.
Trochę się rozpisałam, ale zrobiłam sobie dużą kawę, a odwiedziny były bardzo przyjemne.
Kto by to pomyślał, że dziś z rana będę we Francji.A tu proszę.Miło, gościnnie, piękne widoczki,"chudziutki" pieseczek,ławeczka... Po prostu jak w raju.Patrząc na Twoje fotki od razu robi się cieplej.
Masz pięknie skomponowany ogród, cudowne rośliny i egzotyczne, takie, które u nas nie mają szans, więc z przyjemnością będziemy je podglądać.
Spora część roślin, to takie nasze, krajowe.Rosną u wielu z nas, rosną u Ciebie i w wielu innych miejscach.
Jak dobrze, że Ci te pomidory zachorowały i spotkałaś Mietka i całe sympatyczne forum. Teraz możemy bywać i we Francji, i w Holandii, i w górach, i nad morzem, i gdzie tylko zechcemy.Wystarczy jeden klik.
Trochę się rozpisałam, ale zrobiłam sobie dużą kawę, a odwiedziny były bardzo przyjemne.
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Józefie, wiem, że zazdrościsz mi tej 8 strefy...
Niestety na to nie potrafię nic poradzić. Ale jeżeli mogę Ciebie chociaż trochę pocieszyć, będę Wam zimą wklejała "ciepłozimowe" zdjęcia, prosząc w zamian o Wasze ze śniegiem... Bo głupie to może, ale trochę mi tego śniegu brak...
Ewciaks, wróć na stronę 7 mojego wątku. Tam jest zdjęcie satelitarne mojego ogródka!
Eleko, bo nigdy nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło!
Wszystkim Wam dziękuję za odwiedziny i zapraszam na ciąg dalszy...

Ewciaks, wróć na stronę 7 mojego wątku. Tam jest zdjęcie satelitarne mojego ogródka!

Eleko, bo nigdy nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło!

Wszystkim Wam dziękuję za odwiedziny i zapraszam na ciąg dalszy...