Moi Drodzy maj nas nie rozpieszcza. Czyżby zimni ogrodnicy zaanektowali cały miesiąc?
Zafundowałam sobie zapalenie gardła i cały tydzień leżałam złożona niemocą i temp. 39C.
Jest już ok.
Geniu jak tam po wojażach.
Nela białe niezapominajki są od zawsze, po prostu na nie nie trafiłaś
Monia host mam sporo ale jakoś nigdy ich nie pokazywałam.
Aniu DS drobiazg - com miał tom dał,niech ci bujnie rosną. Wśród liliowców jest ten, który tak Ci się u mnie podobał ale nie oznaczyłam go, bo nie wiem który to.
Roma dzięki . W tym roku dzięki deszczom wszystko rośnie bardzo bujnie.
Smokini to nasadzenie różowo siarkowe wyszło całkowicie przypadkowo. Miały być odcienie różu i krem.Ta żółta poducha to rzeczywiście smagliczka. Na niebiesko usiłuje zakwitnąć Ci prawdopodobnie flox kanadyjski.tak go lubię że obdarowuję nim wszystkich.
Viki jestem zakochana w irysach . Kojarzą mi się z secesją ,którą bardzo lubię.Kształty kwiatów mają tak wysublimowane, zwiewne a kolory to czysta poezja. Niestety u mnie na działce jest za dużo cienia i wypuszczają wysokie, wiotkie pędy kwiatowe, które musiałam palikować.Ale ja jeszcze do nich wrócę . Mam katalog nowych odmian, które tak kuszą że muszę coś wymyśleć. Na razie skupiłam się na floxach. Nowe odmiany, które można kupić są tak cudne że nie mogę im się oprzeć

.
Ketmia miło że wpadłaś.trochę ciepła przyda Ci się na ten zimny wieczór.

Kaśka