Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.
Re: Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.
Lisko tez sie ciesze ze Was widze. Zima zapadam w prawie zimowy sen, nic mnie jakos nie cieszylo, troszke klopotow mialam ale juz wszystko bedzie dobrze- z wiosna dostalam nowej energii.-)
jeśli chodzi o sasiadow- to starsi ludzie- i ostatnio wszystko im przeszkadza. Nawet to ze dzieciaki sie bawia- i nie tylko moje im tak przeszkadzaja. Mnie za to przeszkadza jak pan sasiad rankiem zaglada mi w okna sypialni..stoi i sie gapi. Albo przez okno uchylone w lazience usiluje mi tam zagladac. Uroki mieszkania w niewielkim ale jednak bloku na parterze. Jak sie odgrodze to bedzie i im i mnie milej:-)
Swierki powiadasz- pieknie ebdzie na pewno! Masz miejsce to sadz a ogrodzenie bedzie przepiekne.
Dzisiaj widzialamw lidlu bukszpan- 6 sztuk za jakies grosze. Spieszylam sie na urodziny wiec nie kupilam.. ale jutro kupie. Tylko.. musze najpierw sie doksztalcic.. bo nic o nich nie wiem..kompletnie jestem zieloniutka:-(
Reva dziekuje:-) az sie zarumienilam:-))) maly ten moj skraweczek ale kocham go bardzo:-) dziekuje za odwiedziny:-)))
jeśli chodzi o sasiadow- to starsi ludzie- i ostatnio wszystko im przeszkadza. Nawet to ze dzieciaki sie bawia- i nie tylko moje im tak przeszkadzaja. Mnie za to przeszkadza jak pan sasiad rankiem zaglada mi w okna sypialni..stoi i sie gapi. Albo przez okno uchylone w lazience usiluje mi tam zagladac. Uroki mieszkania w niewielkim ale jednak bloku na parterze. Jak sie odgrodze to bedzie i im i mnie milej:-)
Swierki powiadasz- pieknie ebdzie na pewno! Masz miejsce to sadz a ogrodzenie bedzie przepiekne.
Dzisiaj widzialamw lidlu bukszpan- 6 sztuk za jakies grosze. Spieszylam sie na urodziny wiec nie kupilam.. ale jutro kupie. Tylko.. musze najpierw sie doksztalcic.. bo nic o nich nie wiem..kompletnie jestem zieloniutka:-(
Reva dziekuje:-) az sie zarumienilam:-))) maly ten moj skraweczek ale kocham go bardzo:-) dziekuje za odwiedziny:-)))
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Witaj Aguś! Widzę, że i u Ciebie przerwa zimowa była ;)
Z tym odgrodzeniem się to świetny pomysł. Czym się będziesz grodzic? I jakie przemeblowanie wymyśliłaś??? Pisz!
Z tym odgrodzeniem się to świetny pomysł. Czym się będziesz grodzic? I jakie przemeblowanie wymyśliłaś??? Pisz!
W tym problem zejeszcze nie wiem czym.. jakas pergolka chyba i bluszczykiem.. chce troche inaczej rabatki rozplanowac bo teraz to jakos nijako wyglada. Probuje sobie rozrysowywac na kartce.. ale w praniu pewnie mi inaczej wyjdzie- jak to zwykle bywa:-)
No i spotkały się dwie laski, których tak długo nie było hihihi h
Aguś bukszapany są fajne tylko baaardzo długo rosną..
ale warto je posadzić..
a od sąsiada co planujesz?
Aguś bukszapany są fajne tylko baaardzo długo rosną..
ale warto je posadzić..

a od sąsiada co planujesz?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Wlasnie nie wiem czym.. nie chciala bym sobie calkiem zaslonic slonca. Poradzicie mi moze cos? ladnego i zarazem niedrogiego w realizacji.
Wierze ze macie mase fantastycznych pomyslow:-)
Wierze ze macie mase fantastycznych pomyslow:-)
- eury
- 200p
- Od: 1 kwie 2009, o 22:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko,co tam słychać w Twoim ogródeczku?
Wiosna i tam już pewnie pokazała się w całej okazalości
Wiosna i tam już pewnie pokazała się w całej okazalości

Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Pozdrawiam Viola - rodzaj rośliny z rodziny fiołkowatych?
Storczykowe bidulki Eury
Troszke wiosny widac.. ale kwiatow u mnie niestety malutko..
Orliki

Uploaded with ImageShack.us
Jeden z kilku tulipanow- reszta jeszcze w pakach- te w tej chwili juz sie rozchylily

Rodek bedzie chyba mial w tym roku kwiaty:-))))

Dywanik z niezapominajek

Zonkile- tylko dwa.. a mialam wiecej w zeszlym roku:-((

Roznosci

Niepamietam jak sie to nazywa ale bardzo mi sie podoba:-))) jakie bylo moje zdziwienie gdzy zobaczylam te sliczne niebieskie kwiatki.

Piwonia- w zeszlym roku kupiona i posadzona- padla.. mzslalam ze nic z niej juz nie bedzie- a tu taka wspaniala niespodzianka!!!!

A tu bratki w doniczce na tarasie:-)))

Orliki

Jeden z kilku tulipanow- reszta jeszcze w pakach- te w tej chwili juz sie rozchylily

Rodek bedzie chyba mial w tym roku kwiaty:-))))

Dywanik z niezapominajek

Zonkile- tylko dwa.. a mialam wiecej w zeszlym roku:-((

Roznosci

Niepamietam jak sie to nazywa ale bardzo mi sie podoba:-))) jakie bylo moje zdziwienie gdzy zobaczylam te sliczne niebieskie kwiatki.

Piwonia- w zeszlym roku kupiona i posadzona- padla.. mzslalam ze nic z niej juz nie bedzie- a tu taka wspaniala niespodzianka!!!!

A tu bratki w doniczce na tarasie:-)))

Aga to samo miałam z piwonią.. nagle pojawiła się w trawniku... dawno o niej zapomniałam
Ale by było jakby zakwitła hihihi

Ale by było jakby zakwitła hihihi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Byla bym wniebowzieta:-) nie licze na to.. ale...
))
Dzisiaj pogoda juz mniej ciekawa.. bedzie chyba padac- niech pada. Ja mam dzieciaki w domu juz od tygodnia- chore sa. Najpierw zapalenie spojowek i ucha srodkowego.. a teraz alergia. troszke umeczona jestem, mam nadzieje ze leki pomoga i bedzie coraz lepiej. MIlego dnia!

Dzisiaj pogoda juz mniej ciekawa.. bedzie chyba padac- niech pada. Ja mam dzieciaki w domu juz od tygodnia- chore sa. Najpierw zapalenie spojowek i ucha srodkowego.. a teraz alergia. troszke umeczona jestem, mam nadzieje ze leki pomoga i bedzie coraz lepiej. MIlego dnia!
oj to trzymam kciuki za zdrowie dzieciaczków i Twój odpoczynek 

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- ankha
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Agnieszko, mamy podobny problem - brak miejsca
Ja z wysokich roślin tylko orliki, złocienie i liliowce w tyle. Teraz żałuję strasznie, bo nie mam już miejsca na lilie- z ogromną przyjemnością obejrzałam Twoje. Na budleje zachorowałyśmy w tym samym czasie prawie, ale ja już kupiłam - różowa i fioletową, na razie są mało efektowne, rosną na wspólnej części. Ucałuj dzieciaki, też mam dwójkę i psa. Wiem też co to astma i alergie, mam nadzieję, że u Ciebie i dzieciaków lepiej ze zdrowiem, dzięki za odwiedziny w moim wątku. 

- eury
- 200p
- Od: 1 kwie 2009, o 22:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko,te małe niebieskie kwiatuszki to barwinek.
...też go bardzo lubię...tylko rozrasta się okropnie i w tym roku rwałam go już jak chwasta
- przytłumił mi fijołki.
Piękna wiosna już u Ciebie.Całuski dla dzieciaczków
...też go bardzo lubię...tylko rozrasta się okropnie i w tym roku rwałam go już jak chwasta

Piękna wiosna już u Ciebie.Całuski dla dzieciaczków
Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Storczykowe bidulki Eury
- coccinella
- 1000p
Witaj Aguś!
Dawno mnein ie było, ale widze, ze i Ty nie zagladasz
Wymyśliłam, czym mogłabyś się ogrodzić. Bugenwilla! widziałam po 20? takie prawie metrowe w Toomie. Wiem, że drogo, ale za to JAK PIĘKNIE!
Wstaw jakie sfotki aktualne i wpadnij do mnie od czasu do czasu. Kawka u mnie jest zawsze ;)
Dawno mnein ie było, ale widze, ze i Ty nie zagladasz

Wymyśliłam, czym mogłabyś się ogrodzić. Bugenwilla! widziałam po 20? takie prawie metrowe w Toomie. Wiem, że drogo, ale za to JAK PIĘKNIE!
Wstaw jakie sfotki aktualne i wpadnij do mnie od czasu do czasu. Kawka u mnie jest zawsze ;)
Oj Bugenville mi sie marz!!! Ale poki co troszke to dla mnie za drogo.
Nie zagladalam.. bo i wiesci nowych nie mialam.. deszcz ciagle pada.. wszystko wyglada byle jak.. zielsko rosnie na potege:-((( uchodowalam sobie ponad pol metrowa pokrzywe..ale juz wyrwana.
Troszke deszczowych zdjec:
Biala dama:-)

Zolte pieknosci ( niestety nazw tych tulipankow nie znam, ani tych.. ani zadnych innych )

Jupikajej!!!!!

Maluszki:-)

Borowka- moze nic specjalnego ale to zdjecie bardzo mi sie podoba:-)

Moj nowy nabytek.. biedna taka.. ludzie to naprawde wstreciuchy.. polamane miala 4 galazki:-((( baba w sklepie nie chciala z ceny zejsc.. ale nie moglam obok niej przejsc obojetnie.

To sie nazywa milosc:-))) Hosta z piwonia:-)

Teraz pochwale sie jeszcze dziecmi i prezencikami na dzien mamy i taty:-))

tu corcia wypisala kilka rzeczy ktore zrobi dla mamy- nie szkodzi ze kilka z nich to jej obowiazki:-)))cwaniurka moja kochana.

Kubus kabareciarz:-))

Jula, wlosow nie widac a ma dluugie- tylko warkocz spleciony z tylu.

Ten pan za to przesiaduje pol dnia na tapczanie.. nastepne pol chodzi za mna krok w krok..uwielbia koty i reaguje na moje kici kici:-))) szalu dostaje i biega jak szalony szukajac kici:-)

Nie zagladalam.. bo i wiesci nowych nie mialam.. deszcz ciagle pada.. wszystko wyglada byle jak.. zielsko rosnie na potege:-((( uchodowalam sobie ponad pol metrowa pokrzywe..ale juz wyrwana.
Troszke deszczowych zdjec:
Biala dama:-)

Zolte pieknosci ( niestety nazw tych tulipankow nie znam, ani tych.. ani zadnych innych )

Jupikajej!!!!!

Maluszki:-)

Borowka- moze nic specjalnego ale to zdjecie bardzo mi sie podoba:-)

Moj nowy nabytek.. biedna taka.. ludzie to naprawde wstreciuchy.. polamane miala 4 galazki:-((( baba w sklepie nie chciala z ceny zejsc.. ale nie moglam obok niej przejsc obojetnie.

To sie nazywa milosc:-))) Hosta z piwonia:-)

Teraz pochwale sie jeszcze dziecmi i prezencikami na dzien mamy i taty:-))

tu corcia wypisala kilka rzeczy ktore zrobi dla mamy- nie szkodzi ze kilka z nich to jej obowiazki:-)))cwaniurka moja kochana.

Kubus kabareciarz:-))

Jula, wlosow nie widac a ma dluugie- tylko warkocz spleciony z tylu.

Ten pan za to przesiaduje pol dnia na tapczanie.. nastepne pol chodzi za mna krok w krok..uwielbia koty i reaguje na moje kici kici:-))) szalu dostaje i biega jak szalony szukajac kici:-)

- coccinella
- 1000p
Aguś, aleś poszalała z fotami! prezenty słodzizny dostałaś, my lecimy wg rozkładu polskiego ;)
A bugenwille widziałam małe w dehnerze po 6?. takie z 20-25cm wysokości.
Ty nie mogłabyś blizej mieszkać? Spotkałybyśmy się na kawce...
A bugenwille widziałam małe w dehnerze po 6?. takie z 20-25cm wysokości.
Ty nie mogłabyś blizej mieszkać? Spotkałybyśmy się na kawce...