Pozdrowienia dla żonki.

Jeżeli mam w ogrodzie problemy z roślinami, to są to właśnie problemy z iglakami- brązowieją lub wypadają igły, zamierają pędy... Jako kobieta zaraz zaczynam się o nie martwić, a po co mi to? Tak więc u mnie iglaki oszczędnie, raczej jako akcent (o ile o oszczędności można mówić jak się ma dwie sosny, które docelowo będą mieć 25m
  Jeżeli mam w ogrodzie problemy z roślinami, to są to właśnie problemy z iglakami- brązowieją lub wypadają igły, zamierają pędy... Jako kobieta zaraz zaczynam się o nie martwić, a po co mi to? Tak więc u mnie iglaki oszczędnie, raczej jako akcent (o ile o oszczędności można mówić jak się ma dwie sosny, które docelowo będą mieć 25m  )
 )
 serdecznie
  serdecznie ,teraz zaczną się :chciejstwa; I ani się obejrzysz jak Twój ogród wzbogaci się o kwiatuszki wszelkiej maści .
 ,teraz zaczną się :chciejstwa; I ani się obejrzysz jak Twój ogród wzbogaci się o kwiatuszki wszelkiej maści .
 Bardzo podoba mi się twój skalniak . Młode przyrosty iglaków wyglądają ślicznie ,
 Bardzo podoba mi się twój skalniak . Młode przyrosty iglaków wyglądają ślicznie ,

Ja miałam Burgund Glow(chyba),ale mi zginęła, może dlatego, że posadziłam ją w pełnym słońcu.
 Ja miałam Burgund Glow(chyba),ale mi zginęła, może dlatego, że posadziłam ją w pełnym słońcu. 

Pozdrawiam Stasia
 Pozdrawiam Stasia