Karinko,
Aniu,
Soniu,
Ewo,
Dawidzie,
bardzo, bardzo Wam dziękuję i wierzcie mi, to nie żadna kokieteria z mojej strony,
Z bliska ten kwietniczek, ma naprawdę problemy, ale o tym później.
Bardzo ładnie ''ukwiecony'' kwietnik i wykonany z ciekawych elementów. Wszystko jest naturalne i pięknie się prezentuje. Czy ten kwietnik jest własnej roboty? Widać, że jest dość pojemny. A o roślinki się nie martw na pewno "wyjdą na prostą " przy pomocy porad forumowiczów. Czekamy na kolejne zdjęcia. Pozdrawiam. :P :P
O MATKO KOCHANA....jakie to piękne,nic nowego nie powiem,bo inni już wszystko powiedzieli ale zaraz pokażę ten kwietnik mojemu mężusiowi,boski jest...ja też taki chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo Cię proszę-zdradż szczegóły jego wykonania,np.jak kokosy do niego przyczepiono itp!
Bardzo dziękuję,
Kwietnik,to zwykłe kije bambusowe, elementy rozporowe dotoczył szwagier.
Doniczki kokosowe i inne "pierdułki" kupiliśmy na giełdzie. Wypadało zagospodarować jakoś ten kąt. Ale w czasie malowania ścian, była niezła zabawa/ dobrze, że tego nie widziałeś/ !!!!
Mnie to wygląda na jakąś oplątwę,ale co by nie było wygląda niesamowicie,ja to normalnie jestem oczarowana takim pomysłem,chyba zacznie mi się śnić po nocach!
Kije bambusowe powiadasz...no-widziałam w sklepie choć trochę cieńsze,a kokosy ostatecznie można kupić ,zjeść i wykorzystać prawda?
:P