Ogródek AGNESS cz. 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz. 5

Post »

Krysiu dziękuję, pierwiosnki w zeszłym roku mocno dzielone, więc są troszkę przetrzebione, ale szybciutko się rozrosną , chociaż one i tak są piękne, nawet jako mniejsze kępy :D

Eluniu, dziękuję ;:196 Wiosna faktycznie jest wspaniała, to moja ukochana pora roku, człowiek taki wytęskniony kwiatów po długiej szarej zimie, że każdy nawet najmniejszy kwiatuszek cieszy :D

Zenku bardzo dziękuję i zapraszam :D

Witaj Dorotko :D pierwiosnki lekarskie są śliczne, więc muszą kosmicznie wyglądać w Twoim trawniku :D W moim niestety królują mlecze :roll: :oops:

Isiu dziękuję, ja strasznie lubię i tulipany i prymule i koniecznie muszę sobie ich jeszcze trochę dokupić :D

Ogólne widoki z kwitnącego ogródka :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
idea
500p
500p
Od: 15 kwie 2010, o 16:38

Post »

Ty kobieto chcesz mnie zabić ;:44 ;:43 ;:35 ?????? zaraz tam wpadam, wszystko wykopuję i przesadzam do siebie :;230 godzisz się na to ? :heja :wit
Moje skromności- serdecznie zapraszam do mojego ogródeczka- Majeczka ;)
Robaczki Cię widzą, robaczki Cię śledzą. Robaczki Cię dorwą, zabiją i zjedzą! :D http://i46.tinypic.com/eiwiso.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam cieplutko! Majka w ogrodzie ;)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Agnieszko ale piękne zdjęcia , cudnie masz w swoim ogródku ,tyle kwitnących tulipanów i prymulek .
Agnieszko a ten przetacznik niebieski Ci się nie przyjął , może wysłać Ci go ?
Genia
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, zdjęcia jak zwykle piękne :D
Kolekcja tulipanów imponująca!!
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Aguś ślicznie , kolorowo,wesoło aż się oczy śmieją do takich obrazów. Wiosna powinna trwać przynajmniej pół roku. :D
Nigdy w ogrodzie nie jest tak pięknie jak wtedy kiedy kwitną kępy tulipanów, pierwiosnków a do tego drzewa ubierają się w ślubne suknie.
;:196 Kaśka
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agniesiu, jak dobrze, że zajrzałam... raj, raj, raj, widzę :shock: :shock: i wiosnę cudną i festiwal tulipanowo-pierwiosnkowy...
matko, jakie piekne zdjęcia.... :shock: ;:138 :shock: ;:138 Chyba bym siedziała na tej ławeczce nawet jakby lało... :;230
Awatar użytkownika
abeille
1000p
1000p
Od: 4 mar 2009, o 12:08

Post »

Aguś, przeslicznie i kolorowo na Twoich skalniaczkach. Tak bardzo radośnie i wiosennie. ;:138
Pieknie Ci rosną prymulki, masz do nich rączkę ;:138
A lato na kwitnąco to już inna historia, też mam ten problem, szczególnie że u nas w sierpniu jest bardzo mało kwiatów
które wytrzymują takie temperatury. I trzeba o nich mysleć na zapas by rabaty nie zostały takie puste i smutne ;:108
albo drugie wyjście to wyjeżdzać w sierpniu na wakacje by ich nie widzieć :;230
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Agness kwiaty kwiatami ale jakie Ty masz kolory ..
i czy ja dobrze dojrzałam. kwitnie Ci już biały migdałek?

Dzięki za ogrodzenie.. bardzo mi się podoba..
Też chcę takie proste..bez widziwiań..
ale u mnie nie ma OBI ..
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Agniecha żebyś ty na drugim końcu nie mieszkała tylko bliżej zaraz bym przyjechała.
U ciebie takie nasycone kolory-no nie wierzę ;:223 .
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Piękne widoczki Aguś... i te wielkie kępy tulipanów i bergenii... niesamowite... ;:63
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

liska pisze:Agness kwiaty kwiatami ale jakie Ty masz kolory ..
i czy ja dobrze dojrzałam. kwitnie Ci już biały migdałek?

Dzięki za ogrodzenie.. bardzo mi się podoba..
Też chcę takie proste..bez widziwiań..
ale u mnie nie ma OBI ..
Iza zapraszam do nas-ogrodzenia są :D Zwiedzisz nasze miasto i odwiedzisz pszczynianki-fajnie by było.
Agnisiu pokazałaś ogródek tonący w kolorach i taki wypielęgnowany,ze aż nieprzyzwoicie!!
Te białe i czerwone tulipany-patriotycznie zestawione- są śliczniutkie,zresztą pozostałe też fantastyczne.
Aga ten mój pomarańczowo czerwony tulipan ma 15cm w obwodzie i środek jak mak.Zdjęcie nie pokazuje tej czerwieni i pełny kwiat trochę ukrywa ten fascynujący środek.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Piękne kolory wiosny,czy obok różowego migdałka rosnie biały?Mój też w tym roku ładnie kwitnie,masz dużo odmian tulipanów,nie zauważyłaś aby Ci czerwieniały inne odmiany?Porównywałam zdjęcia swoich z ubiegłego roku i nie mam już takich drobnych żółtych a w tym miejscu rosną czerwone,nie wykopywałam ich na zimę i nie dosadzałam nowych.
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Agnieszko piękna ta Twoja działeczka. Panuje w nim ład i porządek. Wszystko ładnie rośnie i kwitnie ;:215 A trawniczek wygląda super, jak dywan. Ja nad swoim pracuję, aby przywrócić mu pierwotny wygląd. Teraz to jedne wielkie klepiskoh hehe
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Maju jesteś niesamowita :lol: zapraszam, przyjeżdżaj, wykopuj, tylko troszkę mi zostaw :lol:

Geniu dziękuję ;:196 ale Twojego pełnego kolorów ogródka nic nie przebije.

Moniś dziękuję Jeszcze czekam na rozkwit kilku kęp tulipanków, no i niestety zaraz zacznie się przekwitanie :(

Kasieńko zgadzam się z Tobą całkowicie, niechby ta cudowna kolorowa i pachnąca wiosna trwała jak najdłużej :D

Ewuniu, dziękuję Ci ;:196 strasznie się cieszę, że Ci się podoba, ławeczka czeka, przyjeżdżaj ..... poważnie:D

Wiesiu aż mi szkoda, że latem nie mam tylu kolorków co wiosną , ale wtedy wśród zieleni królują róże i też jest pięknie, oby tylko lato nie było mokre, bo wtedy nasze różyczki nie będą mogły pokazać całej swojej urody.

Izuniu, obok różowego migdałka kwitnie młodziutka wisienka.
Co do ogrodzenia, to na pewno gdzieś dostaniesz takie jak byś chciała :D

Agunia, daleko nie daleko przyjeżdżaj, zapraszam ;:196 :D

Gabuś dziękuję :D bergenię po kwitnieniu muszę rozsadzić, bo tak bardzo się rozrosła , że pochłonęła sąsiednie roślinki, sasankę całkiem zagłuszyła :roll:

Aneczko to tak wyszło niechcący z tym biało-czerwonym zestawem :lol: A z tym wypielęgnowaniem to nie tak całkiem, gdzieniegdzie zielko się pojawia , szczególnie mlecze na trawniku, nie do opanowania :roll:

Zuziu , obok różowego migdałka na biało kwitnie młoda wisienka , białego migdałka niestety nie mam , chociaż bardzo mi się podoba. A co tulipanków to nie zaobserwowałam czerwienienia, te żółte rosną już kilka lat i nie zmieniły barwy, białe też, mimo, że czerwone rosną w pobliżu.

Marcinie, trawniczek miejscami nie jest ładny, mnóstwo w nim mleczy, powiem szczerze, że ja bardzo lubię kwitnące mlecze w trawie, moim zdaniem pięknie to wygląda, nie powinnam się do tego przyznawać, bo to sprzeczne z wizją idealnego trawnika, ale taka jest prawda :roll: Mimo tego będę musiała się poważnie za nie wziąć , bo z czasem one są w stanie opanować cały trawnik :?
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41

Post »

Agniesiu piękny masz ten wątek z tymi wiosennymi kwiatuszkami , aż się buzia sama uśmiecha ;:80 ;:80
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”