Dagmaro, zupełnie wystarczy jak popatrzy z obrzeżaCebulla pisze:Mój teść po kilku awanturach to boi się do brzegu rabatki zbliżyć

Powiem Ci Adamie, że kilka lat temu dostałam dwie kępuszki szafirków, od razu je porozsadzałam w celu namnożenia właśnie. Zauważyłam, że rozdzielone chętniej przyrastają. To jedna z dwóch szafirkowych rabatek, więc mogę powiedzieć, że się nieźle rozrosły. A założenie mam takie by w przyszłości jak już ogród nabierze właściwych kształtów posadzić taki `szafirkowy strumień` przy akcencie wodnym właśnie.Adam S. pisze:jaki śliczny łan szafirków , pięknie to wyglada .

Adasiu, a widziałeś moje tulipki na poprzedniej stronie?

początkowo wyglądały mało zachwycająco.. teraz napatrzeć się sama nie mogę
 początkowo wyglądały mało zachwycająco.. teraz napatrzeć się sama nie mogę 
Wczoraj poskakałam trochę przy sadzeniu i podwiązywaniu powojników. A że mieszkam na wsi to i właściwe witaminki się dla nich w sąsiadowej obórce znalazły
 Dwie sztuki juz dobrze w pękach, jeden zeszłoroczny też, tak więc na Komunię syna ma być kwieciście. Tylko trawnik pozostawia jeszcze wiele do życzenia, bo ciągle mam deficyt ziemi
 Dwie sztuki juz dobrze w pękach, jeden zeszłoroczny też, tak więc na Komunię syna ma być kwieciście. Tylko trawnik pozostawia jeszcze wiele do życzenia, bo ciągle mam deficyt ziemi 

ale co natura to natura
  ale co natura to natura 

Czy koński nawóz nadaje się pod powojniki? Bo koni ci u nas dostatek...
  Czy koński nawóz nadaje się pod powojniki? Bo koni ci u nas dostatek... 

za odwiedzinki
 za odwiedzinki