U Ciebie już drzewka owocowe kwitną , u mnie dopiero zaczynają tulipanki się rozwijać
pozdrawiam papa

Nie wierzę
 Nie wierzę   ŚLICZNE czerwone sasanki jeszcze takich nie widziałam
 ŚLICZNE czerwone sasanki jeszcze takich nie widziałam  

położyło mnie ciśnienie i deszcz i świeże powietrze
 położyło mnie ciśnienie i deszcz i świeże powietrze  
  dla Wszystkich.
 dla Wszystkich. kupując tą białą roślinkę ,sprzedawczyni powiedziała, że ma kwitnąć i się rozrastać do przymrozków .Zdaje sie że mnie nabrała bo żagwin tak długo nie kwitnie- prawda.
  kupując tą białą roślinkę ,sprzedawczyni powiedziała, że ma kwitnąć i się rozrastać do przymrozków .Zdaje sie że mnie nabrała bo żagwin tak długo nie kwitnie- prawda.

wyglądają te roślinki bardzo podobnie dla mnie nawet tak samo .Więc poczekam co się będzie działo dalej .Jeszcze sprawdziłam na balkonie, że białe zawiązują jakieś sterczące do góry( fasolki
  wyglądają te roślinki bardzo podobnie dla mnie nawet tak samo .Więc poczekam co się będzie działo dalej .Jeszcze sprawdziłam na balkonie, że białe zawiązują jakieś sterczące do góry( fasolki  
   )
 ) Dobrej nocy
 Dobrej nocy  

Wierzyłam w Ciebie, ładnie się napracowałaś
 Wierzyłam w Ciebie, ładnie się napracowałaś   Ja mam duże plany, na wolne trzy dni
 Ja mam duże plany, na wolne trzy dni   Też mam zamiar dużo posiać i posadzić zobaczymy co z tego wyjdzie
 Też mam zamiar dużo posiać i posadzić zobaczymy co z tego wyjdzie   Na pewno będzie otwarcie sezonu 2010
 Na pewno będzie otwarcie sezonu 2010  
   Czerwone sasanki zbieraj kochana zbieraj
 Czerwone sasanki zbieraj kochana zbieraj  

życzę, na pewno się przyda
 życzę, na pewno się przyda  .
 . Dziękuję , że mnie zbierzesz te nasionka , a może ty jakieś chcesz co ja mam , ja to nawet wysiałam w tamtym roku wszystkie kolory sasanek ale pomieszałam nasiona i są jako mix, jak chcesz to napisz a dostaniesz małe sadzoneczki .
 Dziękuję , że mnie zbierzesz te nasionka , a może ty jakieś chcesz co ja mam , ja to nawet wysiałam w tamtym roku wszystkie kolory sasanek ale pomieszałam nasiona i są jako mix, jak chcesz to napisz a dostaniesz małe sadzoneczki .  Napisz mi na pw listę chciejstw  a ja na pewno coś znajdę .
 Napisz mi na pw listę chciejstw  a ja na pewno coś znajdę .

do pracy.
 do pracy.  

ostro.
 ostro. okropne, pomalowałam 1/3 siatki z przodu działki.
 okropne, pomalowałam 1/3 siatki z przodu działki. wolę grzebać w ziemi
 wolę grzebać w ziemi