Aniu, kolekcja ziarnopłonów znakomita.Marzenie.andowan pisze:Dzisiaj słonecznie, wietrznie i nadal zimno choć meteorolodzy zapowiedzieli ocieplenie.
Udało się jednak zrobić kilka zdjęć.
![]()
Pozdrawiam , Elżbieta
Aniu, kolekcja ziarnopłonów znakomita.Marzenie.andowan pisze:Dzisiaj słonecznie, wietrznie i nadal zimno choć meteorolodzy zapowiedzieli ocieplenie.
Udało się jednak zrobić kilka zdjęć.
![]()

Piotrze - dziękuję . Moja kolekcja roślin nie jest mała ale są na tym forum liczne, dużo bardziej zasobnepiterek pisze:ŁAŁ - ale psiząb...![]()
![]()
![]()
A jakie sasanki!
Aniu - Ty masz nieprzebraną kolekcję roślin, jedną z najwspanialszych jakie przyszło mi podziwiać!
A tego pomarańczowego ziarnopłona na all już ostatnio widziałem, ale ten sprzedawca ma bardzo niekorzystną opinię wśród kupujących
To moja kolekcja przy Twojej to jest mikro heheheandowan pisze: Piotrze - dziękuję . Moja kolekcja roślin nie jest mała ale są na tym forum liczne, dużo bardziej zasobne![]()
![]()
![]()
Wiesz, chyba masz rację w związku z tym sprzedawcą pomarańczowego ziarnopłona na all - nawet nie odpowiedział mi na zapytanie; zresztą nie pierwszy raz.

Igiełko - to moja pierwsza szachownica, którą mam od wielu lat. Rozrosła się w całe łany.igielka78 pisze:Piękna ta biała szachownica, jeszcze takiej nie widziałam.

No tak, u niektórych całe łany, a u mnie wyszło tylko parę sztuk zwykłej kostkowej, a zakwitła tylko jedna!andowan pisze:Igiełko - to moja pierwsza szachownica, którą mam od wielu lat. Rozrosła się w całe łany.igielka78 pisze:Piękna ta biała szachownica, jeszcze takiej nie widziałam.