Adam dotarłam do właściwych fotek, znalazłam i zwracam honorAdam S. pisze:A to nie jest czasem gęsiówka variegata?

roślinka, której nazwy szukaliśmy to oczywiście `gęsiówka kaukaska variegata`. Chylę czoła.
  roślinka, której nazwy szukaliśmy to oczywiście `gęsiówka kaukaska variegata`. Chylę czoła.Adam dotarłam do właściwych fotek, znalazłam i zwracam honorAdam S. pisze:A to nie jest czasem gęsiówka variegata?

roślinka, której nazwy szukaliśmy to oczywiście `gęsiówka kaukaska variegata`. Chylę czoła.
   proszę .
 proszę .

wśród zakręconych na punkcie roślin. Kolejna osoba z Lubelskiego
  wśród zakręconych na punkcie roślin. Kolejna osoba z Lubelskiego   Przewędrowałam po Twoich włościach z wiosennymi kwiatkami bardzo ładnie .To prawda że kolory dodają uroku
  Przewędrowałam po Twoich włościach z wiosennymi kwiatkami bardzo ładnie .To prawda że kolory dodają uroku obstawiam że to zdjęcia ze skalniaka
 obstawiam że to zdjęcia ze skalniaka  Byłam przelotem na targu NA RUSKIEJ nie wiem czy to ci coś mówi .Widziałam bardzo dużo roślinek na skalniaki .Musze poczekać z zakupami bo nie mam przygotowanego miejsca. Na początku maja ma być jeszcze większy wybór.
 Byłam przelotem na targu NA RUSKIEJ nie wiem czy to ci coś mówi .Widziałam bardzo dużo roślinek na skalniaki .Musze poczekać z zakupami bo nie mam przygotowanego miejsca. Na początku maja ma być jeszcze większy wybór. o jak dużo i jakie rozrośnięte kępy rojników , bardzo ładne i to kilka odmian
  o jak dużo i jakie rozrośnięte kępy rojników , bardzo ładne i to kilka odmian  

skalniak a jakże
  skalniak a jakże  

Na szczęście trochę ograniczyłam już to zbieractwo, a może to raczej brak miejsca mnie do tego zmusił
  Na szczęście trochę ograniczyłam już to zbieractwo, a może to raczej brak miejsca mnie do tego zmusił  

Roślinka, o którą pytasz to `naradka ronikowa`- bardzo wdzięczne maleństwo.
  Roślinka, o którą pytasz to `naradka ronikowa`- bardzo wdzięczne maleństwo.  
   Jeszcze nic straconego, można je sadzić cały sezon- a są to roślinki, w których zakochać się jednak można
 Jeszcze nic straconego, można je sadzić cały sezon- a są to roślinki, w których zakochać się jednak można  

Tym bardziej mi miło
 Tym bardziej mi miło  A skalniakowe roślinki tez bardzo ładne, chociaż trudno mi już wykrzesać z siebie więcej entuzjazmu po latach zmagania się ze skalniakiem i wszystkimi możliwymi z nim problemami
  A skalniakowe roślinki tez bardzo ładne, chociaż trudno mi już wykrzesać z siebie więcej entuzjazmu po latach zmagania się ze skalniakiem i wszystkimi możliwymi z nim problemami  Tym bardziej jednak podziwiam tych, którym się jeszcze chce
  Tym bardziej jednak podziwiam tych, którym się jeszcze chce  Wiele cierpliwości i opanowania życzę!
 Wiele cierpliwości i opanowania życzę!