Piterku magnolia niestety bez pąków kwiatowych,mam nadzieję ,że w przyszłym roku zobaczę jej cudne kwiaty .
Pozdrawiam Marzena

)
 )

i nie martw się bo tulipanki mimo, że nie niebieskie to i tak cudniaste
 i nie martw się bo tulipanki mimo, że nie niebieskie to i tak cudniaste  powiedz mi jeszcze co jest na zdjęciu obok goryczki
 powiedz mi jeszcze co jest na zdjęciu obok goryczki  , fotka po prawej
 , fotka po prawej 

,ale zastanawiam się czy niebieskie tulipany istnieją
 ,ale zastanawiam się czy niebieskie tulipany istnieją   

a czy są niebieskie
 a czy są niebieskie   nie mam pojęcia, nie widziałem ani na żywo, ani w sieci, natrgach, giełdach, ale znająć życie to pewnie są, albo może po prostu jakiś dziadek Holender ma je już od lat w swoim ogrodzie, tylko nie chce się przyznać
 nie mam pojęcia, nie widziałem ani na żywo, ani w sieci, natrgach, giełdach, ale znająć życie to pewnie są, albo może po prostu jakiś dziadek Holender ma je już od lat w swoim ogrodzie, tylko nie chce się przyznać  a co do azali to mnie zaskoczyłaś, zakładałem że to jakas bylinaka
 a co do azali to mnie zaskoczyłaś, zakładałem że to jakas bylinaka  hostowisko - mini póki co nie całkiem zrobione
 hostowisko - mini póki co nie całkiem zrobione  są już cuda od Cibie
 są już cuda od Cibie   

posadzone i czekają na towarzystwo jeszcze od jednej z forumek, mam nadzieję, że to wypali z tym pomysłem pod magnolię
 posadzone i czekają na towarzystwo jeszcze od jednej z forumek, mam nadzieję, że to wypali z tym pomysłem pod magnolię  dziś właśnie też się zastanawiałem, czy korować je
 dziś właśnie też się zastanawiałem, czy korować je   u Ciebie nie widzę by były ściółkowane.
  u Ciebie nie widzę by były ściółkowane. a nie że "skromne"
 a nie że "skromne"