Galeria.Asiula i jej dalie :)
- Zielona_Ania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Asiula i jej dalie :)
- Andzia1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2009, o 07:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- izabelka34
- 100p

- Od: 15 lip 2009, o 16:54
- Asia40
- 100p

- Od: 18 kwie 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Aż cieplej za oknem się zrobiło
A kiedy można wsadzać karpy do ziemi? Ja będę hodować w pojemnikach, z powodów psich i budowlanych.
A kiedy można wsadzać karpy do ziemi? Ja będę hodować w pojemnikach, z powodów psich i budowlanych.
Asia
jeżeli chcesz mieć je w pojemnikach to już możesz wsadzać żeby je troche podpędzić, żeby wcześniej kwitły, bo jeżeli chodzi o wysadzanie do gruntu to dopiero w maju 
Na prawdę imponująca kolekcja... podziwiam to wkopywanie, wykopywanie, radzenie sobie z ogromem zieleniny, przechowywanie...
Ale na pewno warto... piękne.. najbardziej podobają mi się takie jak ostatnia... strzępiaste w delikatnych odcieniach...
Ale na pewno warto... piękne.. najbardziej podobają mi się takie jak ostatnia... strzępiaste w delikatnych odcieniach...
Mam prośbę. Możecie mi podać namiar na tego tajemniczego Pana Stanisława. Chciałabym zakupić kilka sztuk karp dalii, a z tego co czytam w tym wątku, to pewne źródło.
-- 22 kwi 2010, o 13:33 --
Mam prośbę. Możecie mi podać namiar na tego tajemniczego Pana Stanisława. Chciałabym zakupić kilka sztuk karp dalii, a z tego co czytam w tym wątku, to pewne źródło.
-- 22 kwi 2010, o 13:33 --
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
nie wiem czy w tym roku coś tam jeszcze kupisz, bo najpierw trzeba napisać z prośbą o katalog a dopiero później wyslac zamowienie. i z tego co sie orientuje to wysyla tylko do konca kwietnia.
Dziękuję ślicznie za namiar na Pana Stanisława,pozdrawiam
Anka
Anka
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Mój wiejski bałagan
Asiu zatkało mnie trochę na widok twoich dali
są po prostu niesamowicie piękne
.
Ja właśnie zaczynam przygodę z daliami, zaopatrzyłam się w kilka sztuk i czekam teraz co z tego będzie, już nie mogę się doczekać kiedy zakwitną. Możesz zdradzić sklep w którym się zaopatrujesz w takie śliczności
, widziałam też ze kupujesz w ceblue 
Ja właśnie zaczynam przygodę z daliami, zaopatrzyłam się w kilka sztuk i czekam teraz co z tego będzie, już nie mogę się doczekać kiedy zakwitną. Możesz zdradzić sklep w którym się zaopatrujesz w takie śliczności
na cebule.pl kupiłam tylko raz i prawie nic się nie zgadzało
w tamtym sezonie i tym kupowałam u pana s. lipienia
w tamtym sezonie i tym kupowałam u pana s. lipienia
No to ja czekam co mi wyrośnie
.
A tamten pan to z all,
A tamten pan to z all,