Moja domowa dżungla ;)
- elaipawel4
- 1000p

- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja domowa dżungla ;)
Ewuniu kwiaty wspaniałe az słów brak sprawilaś ze codzięń wypatruję paczka na kalli od ciebie ale nic nie widać
hibi piekny mam takiego samego ale pbraził sie i nie kwitnie juz drugi rok 
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Dziękuję wszystkim za wizytę ;)
Elu Daj jej wypuścić ze dwa listki ;) A hibcia postaw na oknie na keramzycie, żeby mi wilgotność podnieść. Mój dopiero jak go zaczęłam zraszać, zaczął kwitnąć, teraz jak stoi na keramzycie zraszam już rzadziej. Może Twojemu tez tego trzeba?
Daka Jak już pisałam, z fuksją to chyba kwestia niezimowania. A storczyki zaczną zachwycać, jak przestaną się dąsać i zaczną mi pędy puszczać. Bo jak do tej pory jeszcze żaden u mnie pędzika nie wypuścił na którym by zakwitł (jeden wypuścił i zasuszył...)
Elu Daj jej wypuścić ze dwa listki ;) A hibcia postaw na oknie na keramzycie, żeby mi wilgotność podnieść. Mój dopiero jak go zaczęłam zraszać, zaczął kwitnąć, teraz jak stoi na keramzycie zraszam już rzadziej. Może Twojemu tez tego trzeba?
Daka Jak już pisałam, z fuksją to chyba kwestia niezimowania. A storczyki zaczną zachwycać, jak przestaną się dąsać i zaczną mi pędy puszczać. Bo jak do tej pory jeszcze żaden u mnie pędzika nie wypuścił na którym by zakwitł (jeden wypuścił i zasuszył...)
Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- elaipawel4
- 1000p

Ela
Elu postaw podstawkę z keramzytem pod stojaczek i będzie sobie parował
Ale wydaje mi się że ma za ciemno, mój jak ściągnęłam z parapetu też nie chciał kwitnąc...ale mogę się mylić, jakby nie patrzeć sama mam hibki od niedawna.
I może przytnij go trochę, czytałam gdzieś na forum, że one tylko na młodych pędach kwitną...Nie cierpię cięcia kwiatków..
Stad tez problemy z przesadzaniem storczyków... nigdy nie wiem jaki korzonek trzeba ciachnąć..
I może przytnij go trochę, czytałam gdzieś na forum, że one tylko na młodych pędach kwitną...Nie cierpię cięcia kwiatków..
Stad tez problemy z przesadzaniem storczyków... nigdy nie wiem jaki korzonek trzeba ciachnąć..
Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- elaipawel4
- 1000p

Ewuniu cała zimę stał przy oknie ,zcięłam na maksa na wiosne od tamtej pory nic ,planuję w maju na taras go dać moze cos do niego dotrze 
Ela
Może
przemówi mu do rozsądku
Trzymam kciuki, bo trzeba mu przyznać ze okaz z niego piękny 
Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
A oto wytęskniony koliberek
Nieco inny niż miał być, ale cudeńko z niego

A tu fotka epi i całuska (?)

A tu fotka epi i całuska (?)

Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
Epi i nagarbia również okazałe , epi czerwone , a nagarbia ?
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Pięknie Ci zakwitło Epi. Wszystkie roślinki masz bardzo ładne. Gratuluję.

- nusia
- 1000p

- Od: 3 mar 2007, o 18:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewu piękny koliberek,taki dostojny
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Cudny kwiatuszek hipka

Dziękuję wszystkim w imieniu kwiatków :* Mama tez wszystkim koleżankom już chyba pokazała ;)
Adamie Nagarbia to nowy nabytek, ma ponoć pomarańczowe kwiatki, u mnie jeszcze nie kwitła. Nawet nie wiedziałam, że jakieś inne kolory miewają.
Adamie Nagarbia to nowy nabytek, ma ponoć pomarańczowe kwiatki, u mnie jeszcze nie kwitła. Nawet nie wiedziałam, że jakieś inne kolory miewają.
Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
Ewuniu Twój koliberek to prawdziwe cudo jest
pełny- rzadko spotykany, a i ten kolor zielono- cytrynowy
Piszesz,że nie tako miał byc.. może to i prawda ale jest fantastyczny

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Martyno jestem tego samego zdania, koliberek zrobił mi piękną niespodziankę. Teraz czekam jeszcze niecierpliwie na kwiatki hibka niespodzianki ktorego sobie w kauflandzie sprawiłam
. Mam ndzieje że będzie taki piękny kolorowy jak u niektórych na forum. Jak nie będzie to juz na jednym parapecie niedaleko takiego widziałam. Moge spróbować się dogadac 
Moje kwiatki 
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa