Ja lewą rękę mam teraz niesprawną więc muszę na prawą bardzo uważać.
Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
Jadziu a szklankę z uszkiem dla mańkuta masz
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
WITAM WSZYSTKICH MIŁYCH GOŚCI .Wieje chłodny wiatr ,ale świeci słoneczko .Ziemia jest tak mokra i zbita .Dziś w jednym miejcu na ile potrafiłam to przerzuciłam takim małym trójzębem
OLU coś Ty znów zrobiła z ręką .na pewno za dużo pracy a szklanek z uszkiem nie lubię .
KRYSIU dlatego ,że ciekawa to ją kupłam ,zeby tylko taka chciała urosnąć
MONIU Tardy są barddzo ładne tylko żeby miały jeszcze mniej listków wtedy kwiaty byłyby bardziej widoczne
ANUŚ teraz mam dobry trening lewej strony .Żebyś wiedziała ,żeby lepiej to słonko na nas popatrzyło wtedy byłaby już pełnia szczęścia

OLU coś Ty znów zrobiła z ręką .na pewno za dużo pracy a szklanek z uszkiem nie lubię .
KRYSIU dlatego ,że ciekawa to ją kupłam ,zeby tylko taka chciała urosnąć
MONIU Tardy są barddzo ładne tylko żeby miały jeszcze mniej listków wtedy kwiaty byłyby bardziej widoczne
ANUŚ teraz mam dobry trening lewej strony .Żebyś wiedziała ,żeby lepiej to słonko na nas popatrzyło wtedy byłaby już pełnia szczęścia

-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
JADZIU!
Super uchwyciłaś tego tulipana. Sasanka u Ciebie pięknie kwitnie u mnie wszystkie duże padły.
Super uchwyciłaś tego tulipana. Sasanka u Ciebie pięknie kwitnie u mnie wszystkie duże padły.
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
To widzę Jadziu, gdyby Was razem z Olą poskładać to byłybyście w pełni sprawne. Jedna prawą rękę, druga lewą. Coś nie dobrze dziewczyny.
Długo się nie odzywałam, ale nastrój żałobny bardzo mi się udzielił. Nie byłam w stanie pisać. Zaglądałam tylko i jestem na bieżąco. U wszystkich piękna wiosna, kwiatki kwitną i cieszą oczy.
Długo się nie odzywałam, ale nastrój żałobny bardzo mi się udzielił. Nie byłam w stanie pisać. Zaglądałam tylko i jestem na bieżąco. U wszystkich piękna wiosna, kwiatki kwitną i cieszą oczy.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JAKUCH

Powolutku nadrabiam zaległości Forumowe.Niestety pisanie lewą ręką nie idzie mi najlepiej .
IGOR sasanek mam więcej ,ale tylko ta jedna jest tak pięknie rozkrzewiona i już kwtnie .Czerwona też się już rozbiła ,ale ma tylko i kwiatek .Muszę czekać aż porządnie zmężnieje .Mam również i białą a tulipanek 1 z tych wyższych prezent od Eukomis ze spotkania forumowego
KRYSIU,ale Ola chyba nie ma jej w gipsie tak jak ja .Ona za dużo bierze na swoje ''barki'' .Niestety nie jesteśmy już młodzież młodsza tylko starsza
nie da się ukryć
KRYSIU musiałam go uwiecznić a potem siadły mi baterie i poszłamdo domu gotować obiad .Ziemia jest tak przesiąknięta wodą ,że wyjmując z ziemi cebulki krokusów już musiałam parę wyrzucić .Musiałabym porządnie przewietrzyć ,ale nie mam sił 1 ręką .Coś muszę wykombinowac
IGOR sasanek mam więcej ,ale tylko ta jedna jest tak pięknie rozkrzewiona i już kwtnie .Czerwona też się już rozbiła ,ale ma tylko i kwiatek .Muszę czekać aż porządnie zmężnieje .Mam również i białą a tulipanek 1 z tych wyższych prezent od Eukomis ze spotkania forumowego
KRYSIU,ale Ola chyba nie ma jej w gipsie tak jak ja .Ona za dużo bierze na swoje ''barki'' .Niestety nie jesteśmy już młodzież młodsza tylko starsza
KRYSIU musiałam go uwiecznić a potem siadły mi baterie i poszłamdo domu gotować obiad .Ziemia jest tak przesiąknięta wodą ,że wyjmując z ziemi cebulki krokusów już musiałam parę wyrzucić .Musiałabym porządnie przewietrzyć ,ale nie mam sił 1 ręką .Coś muszę wykombinowac
Jadziu... a możesz mnie uświadomić, po co te cebulki krokusów wyciągałaś? 
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Sasanki to najpiękniejsze modelki, uwielbiam je oglądać na zdjęciach 
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
No popatrz, a u mnie robi sie sucho
jak nie popada, to bedę musiała wnet podlewać 
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jadziu,
jak tam zdrówko? Jak dajesz radę pracować w ogródku z bolącą ręka?
Mam nadzieję, że juz coraz lepiej
Sasanki piękne, że słów brak!!!
jak tam zdrówko? Jak dajesz radę pracować w ogródku z bolącą ręka?
Mam nadzieję, że juz coraz lepiej
Sasanki piękne, że słów brak!!!
- ada.kj

Jadziu. Przecież tylko żartowałam, a na prawdę to bardzo serdecznie Ci współczuję. Ręka w gipsie i to łącznie z barkiem to nie jest przyjemne.
- JAKUCH

KRYSIU na razie sama powolutku daję sobie radę .Wiem ,że Ola ma też coś z ręką .Krysiu nie ma przecież za co przepraszać
EWUNIU jakoś na razie daję sobie radę .na razie robię wszystko lewą ,gdyż prawa totalnie uziemiona .Wiesz jak to mówią chcieć to móc
.Dla ogrodnika to nie ma żadnej przeszkody
BASIU Ty mieszkasz na innym kontynencie
.Dziś w nocy trochę popadało i zaraz oślizglaki w natarciu .Pokazuje się dużo bezdomnych .Masz więcej słońca u siebie
ANUŚ też uwielbiam je oglądać i fotografować .Dziś zrobiłam przegląd róż .Niestety jednak Lustige padła Gloria zamiast najpierw listków wupuszcza wiele bocznych pędów ,więc będzie pięknie się prezentować .Biednie wygląda Abraham Darby i Pilgrim reszta jakoś się trzyma
GOSIU musiałam je usunąć z tego miejsca gdzie rosły tylko tyle gdyż nie pasują w tym miejscu
Rano tylko posprzątałam ślimory i za płotem wysypałam solą może to coś poskutkuje ,żeby mi nie przechodziły .Zdążyły mi już zniszczyć na skalniaku 1 roślinkę 6 szt. na 1 roślince .Widocznie musi im bardzo smakować .Zrobiłam też parę zdjęć

EWUNIU jakoś na razie daję sobie radę .na razie robię wszystko lewą ,gdyż prawa totalnie uziemiona .Wiesz jak to mówią chcieć to móc
BASIU Ty mieszkasz na innym kontynencie
ANUŚ też uwielbiam je oglądać i fotografować .Dziś zrobiłam przegląd róż .Niestety jednak Lustige padła Gloria zamiast najpierw listków wupuszcza wiele bocznych pędów ,więc będzie pięknie się prezentować .Biednie wygląda Abraham Darby i Pilgrim reszta jakoś się trzyma
GOSIU musiałam je usunąć z tego miejsca gdzie rosły tylko tyle gdyż nie pasują w tym miejscu
Rano tylko posprzątałam ślimory i za płotem wysypałam solą może to coś poskutkuje ,żeby mi nie przechodziły .Zdążyły mi już zniszczyć na skalniaku 1 roślinkę 6 szt. na 1 roślince .Widocznie musi im bardzo smakować .Zrobiłam też parę zdjęć

- ada.kj

Jadziu. Jak Ty robisz te zdjęcia mając jedną rękę w gipsie, drugą trzymasz kwiatek. Ja mam problem tak cyknąć mając obie ręce zdrowe 
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu - ja tak niesmialo sie przypominam o patyczkach róży Veilchenblau
może masz jakieś zbędne 
- hal1959