Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
- Matemax
- 1000p

- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
Jadziu witaj, piękne te białe żonkile masz, ja w tym roku się nimi nie pochwalę bo sobie zrobiły przerwę na ten rok
Widzę że hortensja przezimowała 
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja Wam tu zaraz dam zły dzień !! Człowiek opr... z dobrego serca, żeby wszystko rosło jak należy i potem taka niesprawiedliwość go spotykaJAKUCH pisze:DOMINIKO chyba miała zły dzień,ale przydało mi się a ja chciałam szybko,ale ten kto robi szybko czasem tę pracę musi podwójnie wykonać jak w moim przypadku
.
AGA następne doniczki już czekają w pogotowiu .M.powypalał mi dziurki [jednak czasem się przydaje ] i zasypywał ziemiąa on do takich prac nigdy się nie przykładał zawsze z dala .Tak to czasem jest jak się ma inwalidę w domu
Hortensja się faktycznie u Ciebie rozszalała... moja w pąkach, ale okryłam, dziś w nocy ma być - 5
Jadziu, zajrzyj do mnie, może Ty rozpoznasz tego chwasta?
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu czytam, że masz łapkę w gipsie, współczuję
W ogrodzie to prawdziwa wiosna u Ciebie, a ile cudowności
Pozdrawiam
W ogrodzie to prawdziwa wiosna u Ciebie, a ile cudowności
Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jadziu a jak tam rączka ?
Nabytek bardzo ciekawy, jeszcze takiej jeżówki nie widziałam.
Hiacyntowo bardzo na twojej działeczce.
A jak tam warzywniak ?
Już coś rośnie ?
Nabytek bardzo ciekawy, jeszcze takiej jeżówki nie widziałam.
Hiacyntowo bardzo na twojej działeczce.
A jak tam warzywniak ?
Już coś rośnie ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Jadziu takiej ilości różnokolorowych hiacyntów to ci zazdroszczę, jest pięknie i na pewno pachnąco. Twój nowy nabytek jeżówka jest bardzo ciekawa, wygląda jakby miała kapelusik na główce, bardzo ładna, nie widziałam takiej.
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Jadzinko przeleciałam po Twoim ogródku ,,i o mało nie zemdlałam ,,ILE TY MASZ HIACYNTÓW !!!!!
i jakie ładne
..... ale muszę przyznać ogródek ładny , 
i jakie ładne
- marzanka

- Od: 21 lut 2010, o 22:01
Jadziu czy to wysiane cudeńko to jest jakaś odmiana jeżówki ? Ciekawie wygląda 
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Jestem ciekawa czy wszystkie kwiatki Twojej wysianej jeżówki będą miały kapelusiki.
Tylko nadwyżek nie wyrzucaj na śmietnik.
Tylko nadwyżek nie wyrzucaj na śmietnik.
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
O kurcze, ale masz hortensję
Okrywałaś ją na zimę? U mnie bidule, pomarznięte
Skalnica tak Ci przezimowała, czy nową kupiłaś?

Skalnica tak Ci przezimowała, czy nową kupiłaś?
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Witam o tak póżnej porze
BASIU ja hortensji nigdy nie okrywam .Skalnica nowa kupiona już jakiś czas temu były w OBI
OLU też jestem ciekawa czy taka wyrśnie .Było tam tylko 15 nasionek przywiozłam sobie teraz jak byłam u mamy .Nadwyżek wyrzucać nie będę gdyż za bardzo mi się podoba
MARZANKO tak to jeżówka i dltego ,że ciekawie wyglądała to ją kupiłam
ANIU oby tylko takie cudeńko wyrosło
BOGUŚKO to nie dużo to się tylko tak wydaje .Mam nadzieję ,że jak to wszystko porośnie i zakwitnie to będzie ładnie .Tylko będę musiała bardzo długo czekać na róże ,gdyż są bardzo nisko obcięte
IRENKO uwielbiam ich zapach nawet postawiłam sobie parę na biurku .Po przetłumaczeniu jej nazwy wychodzi ,że to słoneczny kapelusz dwupłatowiec .ŚMIESZNA NAZWA
GRAŻYNKO warzywnik jeszcze nie ruszony .Posiałam tylko rzodkiewki i pietruszkę ,ale jak na razie nic nie widać .Ręka do 14 maja uziemiona a na razie wprawiam się lewą
ASIU cieszę się z Twoich odwiedzin u mnie a ręka jakoś powolutku się przyzwyczajam do tego
HANIU mam tylko takiego jednego i 2 żółte i jakoś od ubieglego roku nic nie chciało ich przybyć .Nie martw się też będziesz niedługo tak mieć to wtedy będziemy podziwiać je u Ciebie
AGA byłam ,ale nie wiem jak toto się zwie ,ale masz już rozszyfrowaną zagadkę .To jest cholerstwo i ma takie plączące korzenie Trudno to wytępić trzeba non stop to taki drugi perz
MATI to nie białe tylko żółte tylko zdjęcie tak wyszło .Ja jakoś nigdy nie zauważylam ,żeby hortensja podmarzła a jej nie okrywam
ŻYCZĘ WSZYSTKIM KOLOROWYCH SNÓW
BASIU ja hortensji nigdy nie okrywam .Skalnica nowa kupiona już jakiś czas temu były w OBI
OLU też jestem ciekawa czy taka wyrśnie .Było tam tylko 15 nasionek przywiozłam sobie teraz jak byłam u mamy .Nadwyżek wyrzucać nie będę gdyż za bardzo mi się podoba
MARZANKO tak to jeżówka i dltego ,że ciekawie wyglądała to ją kupiłam
ANIU oby tylko takie cudeńko wyrosło
BOGUŚKO to nie dużo to się tylko tak wydaje .Mam nadzieję ,że jak to wszystko porośnie i zakwitnie to będzie ładnie .Tylko będę musiała bardzo długo czekać na róże ,gdyż są bardzo nisko obcięte
IRENKO uwielbiam ich zapach nawet postawiłam sobie parę na biurku .Po przetłumaczeniu jej nazwy wychodzi ,że to słoneczny kapelusz dwupłatowiec .ŚMIESZNA NAZWA
GRAŻYNKO warzywnik jeszcze nie ruszony .Posiałam tylko rzodkiewki i pietruszkę ,ale jak na razie nic nie widać .Ręka do 14 maja uziemiona a na razie wprawiam się lewą
ASIU cieszę się z Twoich odwiedzin u mnie a ręka jakoś powolutku się przyzwyczajam do tego
HANIU mam tylko takiego jednego i 2 żółte i jakoś od ubieglego roku nic nie chciało ich przybyć .Nie martw się też będziesz niedługo tak mieć to wtedy będziemy podziwiać je u Ciebie
AGA byłam ,ale nie wiem jak toto się zwie ,ale masz już rozszyfrowaną zagadkę .To jest cholerstwo i ma takie plączące korzenie Trudno to wytępić trzeba non stop to taki drugi perz
MATI to nie białe tylko żółte tylko zdjęcie tak wyszło .Ja jakoś nigdy nie zauważylam ,żeby hortensja podmarzła a jej nie okrywam
ŻYCZĘ WSZYSTKIM KOLOROWYCH SNÓW
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Witaj, Jadziu
Pięknie wyglądają te szpalery hiacyntów!! Kwitną już u Ciebie tulipany tarda, bardzo je lubię
Pięknie wyglądają te szpalery hiacyntów!! Kwitną już u Ciebie tulipany tarda, bardzo je lubię
Rzeczywiście,że w ogródkach już bardzo wiosennie.I te pachnące narcycy,hiacynty,tulipany-och!Zeby tylko więcej słońca było to już samopoczucie byłoby wspaniałe.Jadziu do maja to lewa ręka będzie tak sprawna jak prawa 
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj JADZIU!
Ale zdobyłaś ciekawą jeżówkę - śliczna.

Ale zdobyłaś ciekawą jeżówkę - śliczna.