.
 .

Białe tulipanki cudne .
 Białe tulipanki cudne .

Popełniłam duży błąd nie sadząc szachownic
 Popełniłam duży błąd nie sadząc szachownic  a tak się im przyglądałam w ogrodniczym,trzeba to zmienić na przyszły rok koniecznie
 a tak się im przyglądałam w ogrodniczym,trzeba to zmienić na przyszły rok koniecznie  w ogóle jest jeszcze tyle różności ,które chcę posadzić ja to chyba jestem pazerota jakaś
  w ogóle jest jeszcze tyle różności ,które chcę posadzić ja to chyba jestem pazerota jakaś  I to nawet coraz większa,eh mam ten apetyt na kwiatki
 I to nawet coraz większa,eh mam ten apetyt na kwiatki 

. Ciągle  się  coś  sadzi   ,  a  potem  stwierdzamy , że  nie  ma  gdzie  następnych   i   się   upycha
 . Ciągle  się  coś  sadzi   ,  a  potem  stwierdzamy , że  nie  ma  gdzie  następnych   i   się   upycha    .  Jesienią  lub  wiosną  stwierdza  się   ,  że  nie  tak  miało  być    i  znowu  zaczynamy  przesadzanko
 .  Jesienią  lub  wiosną  stwierdza  się   ,  że  nie  tak  miało  być    i  znowu  zaczynamy  przesadzanko    .  Trudno  się  nudzić   na  działce  ,  przynajmniej  ja   nie  mam  na  to  czasu
 .  Trudno  się  nudzić   na  działce  ,  przynajmniej  ja   nie  mam  na  to  czasu    .
 .   .
 .