Moje hoje i nie tylko one.
Re: Moje hoje i nie tylko one.
O rety ale u Ciebie wszystko expresowo Kasiu rośnie,nie do wiary masz naprawdę dobre warunki,no fajnie ciesze się że maleństwa się poprzyjmowały i ma śię im na życie 

- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też się bardzo cieszę
A rosną tak dobrze, bo z dobrego serduszka dane

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
No to też Kasiu,miło mi Twoje serduszko tez jest bardzo dobre świadczą o tym maluszki ładne,zdrowe i rosnące na pewno im dobrze tam u Ciebie,niech się rozwijają dalej,powodzenia
dziękuję 

Cudne hojeczki,to lacunosa serduszkowa 

Hyba serduszkowa ale nie jestem tego pewien 

Na 100% serduszkowa inaczej sharped leaf-miałem taką samą-niestety zimą zeszła 

Na pewno Tobie Igor też zakwitnie moja nawet niema roku odkąd u mnie jest a już ma trzy kwiatostany.Reva co do nazwy to nie mam zielonego pojęcia czy tak się nazywa ale dzięki za podpowiedz inni mówią że to giant i kto ma racje 

Ja mam lacunose giant i wygląda całkiem inaczej -a mam z pewnego zródła i moja to na pewno giant.
No to chyba że tak,na pewno Reva masz racje lecz tam wyżej też jest lacunosa nad tą serduszkową to jak się fachowo tamta nazywa 

Wygląda na zwykłą,ale nie widzę jej dokładnie,a masz zdjęcie kwiatu z bliska?.
Kwiat jeszcze jest zamknięty a liście wyglądają tak?

No i właśnie się kwiatek otworzył,a jeszcze przed paroma minutami był zamknięty to jest nie samo wite jak może nas momentalnie kwiatuszek zaskoczyć,fotka jeszcze gorąca

/12 maj 2016r/Mam do rozdania około 20 gatunków hoyi,odbiór w miejscowośći Łask woj,łódzkie.Jeśli sa osoby zainteresowane proszę pisać na priv.

No i właśnie się kwiatek otworzył,a jeszcze przed paroma minutami był zamknięty to jest nie samo wite jak może nas momentalnie kwiatuszek zaskoczyć,fotka jeszcze gorąca

/12 maj 2016r/Mam do rozdania około 20 gatunków hoyi,odbiór w miejscowośći Łask woj,łódzkie.Jeśli sa osoby zainteresowane proszę pisać na priv.